2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm en son gittiğimiz de renkli bi pozu var arkasını dönmüş minicik poposu vardı yaa

Muayenehanesinin kapısınıa yazı azsın şu saetten sonra aramayın diyee. Bütün sinirlerim zıpladım.

canimmmmm sinirlenme sanki baska doktormu yok hemen degistir bizim bu anlarimizda doktora daha cok ihtiyacimiz var.hic dusunme hem3en degistir .boyle seyler icinde sinir olma bak yoksa meleginde sinirli olur
ohh keyfı yerınde bebısın. allahım saglıklı uzun ömür nasip etsin

ewet canim herkesin bebegine ve saglikli olarak kucaklarimiza almayi nasip etsin.:CüvCüv:

yume canim hersey cok normal bebeklerimiz buyudugu icin bize o agrilari veriyolar hatta bazen afedersin ama poponun orta kemigi bile agriyordur bunlar cok normal onlar azalmayacak cogalacak canim.yaramazlarimiz buyuyor cunku:CüvCüv:

dilekcim canim aman dikkat et ewet tasinmak cok zor birde onun yerlesmesi var aman aman cokkkk ama cokkk dikkatet kiz yakinlarimda olsaydin yardimina gelirdim artik ikimizden bir adam cikardikaydirigubbakcemile5 hayatim bu arada bebegin icin gunluk tutuyormusun.?

petiborrrrr cok tatli masallah bebegin nazar degmesin benimkiside cok komik poz vermisdi.bir el agizda biri basinda bacaklarda ustuste ya nasil ekliyorsunuz bende yapabilirsem koyayim.

ben sırf bu sebepten 2 doktor değiştirdim canım, bu aya yeni bi doktora başlıcam..
bir sürü para döküyoruz, takibimizi yaptırıyoruz, uğraşıyoruz, bebeklerimiz iyi olsun diye..
ama bunlar işin ticaretinde, kaç dakikada postalarım da yeni hasta alırım diyorlar !
anlayış beklemek hakkımız, yoksa devlet hastaneleri orada bekliyor !

pembe ıkız goruntusunu çok merak edıyorum. senınde boyle net resmın olursa lutfen beklıyorum:)

şekerim, minnoşlarımı ayrı ayrı çekiyor dr amcaları. çok minnoşlar ya. son gittiğim bonus muyanede ikisini birden alan foto var ama onda da çok minikler. :)
10 gün kaldı bi dahaki muayeneye koyarım ben de. :)
bir de ben ikizlerle ilgili bir amerkan site buldum herkes oraya ultrasonlarını göbeklerini koyuyor haftasını yazıyor. amerikan hatunlarla kıyaslıyorum kendimi :)))

kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?

kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?

tarayıp bilgisayarında tutabilirsin yada çıktı alıp saklayabilirsinde

bizim tanıdıklar kendileride yaptılar tül aldılar şekerlerden aldılar basit ama onlarda kendileri yaptı bende bebeğin ismini yazdım zımbalamıştık üstüne hoş geldin yazdık öylede yapılabilir
canım istanbul Mısır Çarşısı civarında sepetçileri sorun onun üstüne var, orda mşekerlere yaapıştırmak için biblolar var, oda süslemek için bebekli çelenkler var, o yokuşu ıçkın kumaşçılardan bide tül alın resmen bedavaya, orada hazır kurdeleler nazar boncuğu,süsler herşey var hatta ben sepet alıp onu saçaklı boncukla süsleeyip içine o şirin şekerleri yapıp koydum. Süper oldy süper, yaptıüğım şekerlerin tanesi 4 buçuk milyndu benimki ondan daha güzeldi ve 1 milyona geldi, silikon tabancası aıcaksınız ama badem şekerini tüle sarıp kurdeleyle bağlayıp o minik biblolra yapıştırcaksınız. Çok zevkli

Son düzenleme:

ben laptopun camından fotosunu cektım gayet de net cıkıo.az once koydugum foto işte.ben de oyle saklıorum bılgısayarda.

cnm yapacak bişey yok olur diyo bu hamilelik böyle geçecek diyor, dün gece 4 buçukta aradım kanamam oldu çünkü, birşey olmaz yinede yarın gel dedi nitrat diye bi ilaç vermişti acil ağrılar için dün onu aldım ben, . Sen o doktoru hemen değiştir hemde hemen hayatım, ben bi kere gece 2 buçukta dün gece 4 buçukta aradım vede özür dileidm o saatte aradım diye ne münasebet dedi pazar günü saat 9 buçukta muayenehanesini açtı, neticede evladının sağlığı bu, ve onun görevi artı para veriyorsun, yine iyi durmuşsun ben olsam :mymeka:baştan aşağı fırçalar hatta bu sinirle küfreder bide internette rezil edicem seni, senin evldın söz konusu ols böyle yapsalar ne yaparsın bide doktor yeminin var der kapatırdım ki en başta insan olmayı öğrensin o.klava:
Ay sinirlerim zıpladı yaaa. Passiflora iç hayatım ve hırsınıda al o doktordan, rahatlarsın. Ağrılar için magnezyum suda eriyen alıcaksın, b vitaminide olabilir. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle bebişine, yüzde 3 e düşüyo 12. haftadan sonra düşük ihtimali, olucaksada Allah kadını güçlü yaratmış ondada vardır bi hayır, biz önlemimizi alalımda yavrularımız bize Allahın emaneti.
Canım ağrının olması düşük yapacağından değil oralarda hareket var sürekli ve rahmin kasılıyor bu yüzden, bana öyle dedi doktorum. Geçicek İnşallah bunlarkaydirigubbakcemile5

bircan ben buralarda bu tür materyaller yapan bir dükkan bulursam kendim yapacağım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. nikah şekerlerimi de kendim yapmıştım zaten :)
canım, umarım yardımım olmuştur sanada, sen deneyimlisin demek, daha güzel yaparsın.

canım benimde kahveydi dün baya kırmızı kanamam oldu, bugün biraz daha pembe fakat benimki her seferinde smirden ve muayeneden sonra oldu, yinede dün gece mahvolduk, eşim koca adam saatlerce ağladı kızımız bile uyandı, ben kızım için ağlıyamadım, yutkundum,öyle bi lüksüm yok, sonra dayanamadık doktoru aradıkta rahatladık, birazdan gidiecem , kızlar bizlere dua edin Allah bebişlerimzi sağlıkla ve hayırlısıyla bağışlasın. Allah kimseye yaşatmaın, zor arkadaşım zor.

canım kahve eski kanama demek korkma, kırmızı kan varsa her ihtimale karşın bakıyolar, için rahat olsun.Seninde Allah yardımcın olsuna.s.

çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sıkıntın olmaz :1hug:

selam kızlar;dün dr dönüşü eve çok geldik giremedim nete..malum bebeğin cd seyredilmesi vardı ailede..dünü anlatayım size..aklım çıktı kızlar ultrasyon başladı bebeği gördüm hareketsiz yatıyordu ve kalbini göremedim..hemen doktora kalbi neden atmıyo ve neden oynamıyo dedim..hemen sesini açtı bizim koşucu hemen duyurdu kalp atışını içime su serpildi..meğer uyuyormuş meleğim bi görseniz teyzeleri kocaman olmuş..tam 45 dk.cd ye çekti dr..daha sonra karnımı oynattı öksürdüm hiç oralı bile olmadı..ama bir anda bir gerilmeye başladı ölürsünüz kızlar o haline..iki dakka sonra yine uyudu..ve sonra meleğimi bir hıçkırık tuttuki görmelisiniz..aslında bilsem cd görüntüsünü ekliyip size izlettirmek istiyorum..neyse dr devam ediyor herşey çok iyi küçük hanımın keyfi yerinde dei..biz eşimle birbirimize baktık nasıl yani..evet dedi bacak arasında pipiye benzer bişey yok hatta iki dudak gördüm dedi..ama net iki hafta sonra söylerim dedi..neyse şükür herşey yolunda çıktı..hadi teyzeleri şimdi bize yardım edin kızımın resmini gösterelim size...

strese atmak yerine bırak canım eşin yapsın o kadarını da...
Alah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarımız birbirimiz için canım :1hug: :1hug:
Canım ağlattın beni, Amin,Allah hepimize sağsalim, zımba gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:

dualarım seninle arkadaşım,yorulmamaya çalış ve en önemlisi kendini üzme, başkalarının kötü laflarını da dert etme bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…