çok güzel çıkmış benim bebişiminde 10 haftalıkken böyle bir fotosu vardı çok tatlı görünüyolar ama son gittiğimde sırtını döndüğü için resimden hiçbirşey anlaşılmıyo.. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin
dun gıttıgımızde erkege benzıo ama kesın bısıy dıemem yıne de dedı.15 gun sonra kesın solermışşş:dilcikar:
Muayenehanesinin kapısınıa yazı azsın şu saetten sonra aramayın diyee. Bütün sinirlerim zıpladım.
ohh keyfı yerınde bebısın. allahım saglıklı uzun ömür nasip etsin
merhaba kızlar bugün nasılsınız bakalım?
Ben dün akşamdan beri müthiş bir bel ağrısı çekiyorum. şu an 13+1'iz. bu haftalarda bel ağrısı çeken oldu mu? Normal mi acaba? Bir de öğleden sonra ikili test sonuçlarım belli olacak. Dua edin...
Özeline gittigimde konuşacağım benim yaşayabileceğim sıkıntılar için bana önceden bilgi ver bende seni telefonla rahatsız etmeyeyim diyeceğim. Çok seviyorum doktorumu ama bütür ani çıkışları beni rahatsız ediyor. Kontrole gittiğimde ben şikayetlerimi falan konuşmasam bişey sormadan ultrasonda bakıp gönderecek. Her hastayı 10-15 dk. çıkartıyor odadan. Bende hemşiresine söyledim zaman bana yetmiyor diye. Sanırım doktora söylemişki benim sorularım bitti diyene kadar tepki göstermiyor. off offf. Hayırlısıyla bir tamamlasak şu 9 ayı. Bundan önceki gebeliğim 19. haftada düşükle sonuçlandığı için daha pipiriğim. Bu durumumu doktorumda biliyor. Az daha anlayış bekliyorum. Hata etmişim galiba.
yarın eklerim ama mutfağa asmıştım solmaya başladığını farkedince kaldırıdım inşallah anlaşılır..saol canım.sen de 10 haftalık resmını koysana o zaman.masallah desın teyzeleri
Abovvvvvv ben gece 2 de arasaydım artık neler demezdikii. Bencede çok şanslısın.
pembe ıkız goruntusunu çok merak edıyorum. senınde boyle net resmın olursa lutfen beklıyorum:)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bbaska ne kaldi.supersin yaaa.
kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?
canım istanbul Mısır Çarşısı civarında sepetçileri sorun onun üstüne var, orda mşekerlere yaapıştırmak için biblolar var, oda süslemek için bebekli çelenkler var, o yokuşu ıçkın kumaşçılardan bide tül alın resmen bedavaya, orada hazır kurdeleler nazar boncuğu,süsler herşey var hatta ben sepet alıp onu saçaklı boncukla süsleeyip içine o şirin şekerleri yapıp koydum. Süper oldy süper, yaptıüğım şekerlerin tanesi 4 buçuk milyndu benimki ondan daha güzeldi ve 1 milyona geldi, silikon tabancası aıcaksınız ama badem şekerini tüle sarıp kurdeleyle bağlayıp o minik biblolra yapıştırcaksınız. Çok zevklibizim tanıdıklar kendileride yaptılar tül aldılar şekerlerden aldılar basit ama onlarda kendileri yaptı bende bebeğin ismini yazdım zımbalamıştık üstüne hoş geldin yazdık öylede yapılabilir
kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?
sevil benimde sancılarım oluyor hala progestan kullanıyorum. Doktorun ne diyor bu sancılar için. Benimki yapabileceğimiz bişey yok çok rahatsız olursan ağrı kesici al diyor. Dün dayanamadım akşam 09:30'da aradım hamfendi bozuk attı o saatte aramazmış niye erken aramamışın. Rahatsız etmişim çok canım sıkıldı. Zaten herşeye moralim bozuluyor. Sonradan mesaj atacaktım cebine. Vazgeçtim.
KIzlar sizde hiç geç saatte doktorunuzu aradınız mı? Tepkisi ne oldu.
canım, umarım yardımım olmuştur sanada, sen deneyimlisin demek, daha güzel yaparsın.bircan ben buralarda bu tür materyaller yapan bir dükkan bulursam kendim yapacağım. çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı. nikah şekerlerimi de kendim yapmıştım zaten :)
canım benimde kahveydi dün baya kırmızı kanamam oldu, bugün biraz daha pembe fakat benimki her seferinde smirden ve muayeneden sonra oldu, yinede dün gece mahvolduk, eşim koca adam saatlerce ağladı kızımız bile uyandı, ben kızım için ağlıyamadım, yutkundum,öyle bi lüksüm yok, sonra dayanamadık doktoru aradıkta rahatladık, birazdan gidiecem , kızlar bizlere dua edin Allah bebişlerimzi sağlıkla ve hayırlısıyla bağışlasın. Allah kimseye yaşatmaın, zor arkadaşım zor.benimde böyle bişey başıma gelmişti çok korkmuştum sabahın köründe ama dr aradım progastan verdi ama ben 13 + 14 haftalıktım wc de ilk pembe gelmişti sonra bir kaç gün sonra kahve geldi sonra geçti ama ilişki falan yasak demişti cnm onun için tedirgin olma ve ultrasyonda neden olduğunu görömedi ama ilk aylarda düşük tehlikem vardı içerde kanama görüyorum demişti acaba omuydu bilmiyoruz neyse 15+5 im allaha şükür bir sorunumuz yok ama moralin yüksek olsun o çok önemli
canım kahve eski kanama demek korkma, kırmızı kan varsa her ihtimale karşın bakıyolar, için rahat olsun.Seninde Allah yardımcın olsuna.s.gunaydın kızlar.
ben gune keyifsiz başladımafedersiniz wc den sonra peçeteye çok acık kahverengı seyler geldı. jel kullanıyorum o jel beyaz olarak çıkardı. yada kanama bandı varken hafıf pembe cıkardı bu sefer acık kahve olarak cıkm ası benı çok tedırgın edıyor
canım benimde kahveydi dün baya kırmızı kanamam oldu, bugün biraz daha pembe fakat benimki her seferinde smirden ve muayeneden sonra oldu, yinede dün gece mahvolduk, eşim koca adam saatlerce ağladı kızımız bile uyandı, ben kızım için ağlıyamadım, yutkundum,öyle bi lüksüm yok, sonra dayanamadık doktoru aradıkta rahatladık, birazdan gidiecem , kızlar bizlere dua edin Allah bebişlerimzi sağlıkla ve hayırlısıyla bağışlasın. Allah kimseye yaşatmaın, zor arkadaşım zor.
Canım ağlattın beni, Amin,Allah hepimize sağsalim, zımba gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:strese atmak yerine bırak canım eşin yapsın o kadarını da...
Alah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarımız birbirimiz için canım :1hug: :1hug:
canım benimde kahveydi dün baya kırmızı kanamam oldu, bugün biraz daha pembe fakat benimki her seferinde smirden ve muayeneden sonra oldu, yinede dün gece mahvolduk, eşim koca adam saatlerce ağladı kızımız bile uyandı, ben kızım için ağlıyamadım, yutkundum,öyle bi lüksüm yok, sonra dayanamadık doktoru aradıkta rahatladık, birazdan gidiecem , kızlar bizlere dua edin Allah bebişlerimzi sağlıkla ve hayırlısıyla bağışlasın. Allah kimseye yaşatmaın, zor arkadaşım zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?