2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim tatlım, sağolasın. Keşke dediğin gibi yakın olsaydık her konuda birbirimize destek olur, bu günleri daha rahat atlatırdık... Çok isterdim sık sık görüştüğüm bir arkadaşım benim gibi hamile olsun, aynı zamanlarda doğum yapalım. Neyse canım günlük tutmaya da gelince. Hamile olduğumu öğrendiğim hafta ona hitaben yani mektup gibi bir kaç sayfalık birşeyler yazmıştım. Tekrar da hiç yazmadım belki bu kontrolden sonra zamanım olursa yazarım. Sen tutuyor musun?

tatlım sen yineden hemen kızım deme belli olmaz bide küçük daha bence 2 hafta daha bekle derim. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok şanslısın 45 dk. Onu görmüşsün ne güsel ya.

ayyy aradım dr kan sonuçları için normal dedi değerlerin..nisan 10 da gitcez bakalım tekrar hayırlısıyla bebişim daha da büyür inş. o güne kadar....dualarınız için çok saolun ...iyiki varsınız

kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?

mehaba, kızımın 3 sene önceki ultrasan görüntüleri hala duruyor, albüme koydum bozulmadı. öylede saklayabilirsiniz. albümün ilk resimleri onlar omuştu.

Neredeymiş yeri gidelim valla canım, ben gidemezsem eşimi yolları detaylı bilgi alırsan haber ver. Bu arada chicconun ana kucakları rahatsız ve arabaları ağır gerçi. Arabada Maclaren Techno xt acaaaip memnunum bütün arkadaşlarımınkinden daha hfif ve arkaya tam yatıyo 2 buçuk senedir takır takır kullanıyorum, benim isteğim bi maksi cosi ana kucağı, yumuşacık içi belki ikinci el arabasınıda alırım internetten nasıl olsa iskeleti lazım bana, sadece ana kucağını ona takıcam anakucağımın yeni olmasını isterimde . Kızlr emzirme yastıkları var simit gibi şekli, 5. aydan sonrada bebişiniz otururken destek olarak kullanırsınız, isterseniz şimdide alın gece yan yatarken bacaklarınızın arasına koyarsınız çok rahatlar onlara para vermeye değer işte.

Canım ağlattın beni, Amin,Allah hepimize sağsalim, zımba gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:

amin cnm nasıl dua ediyorum onun için cümlemize versin Rabbim inş.Başkası için insan istemeli insan zaten sonra kendisi için...hayırlısıyla evlatlarımızı alırız inş.

Canım benim, çok sağol, sancın olması normal rahmin genişliyo canım. İkinci hamilelikler daha zor, acaba benim ilki sezeryandı ondanmı diyorum, yara izi var rahimde neticede ne olursa olsun, evlatlar başımızın tacı Allah ın emaneti , biz istedik Allahta verdi ok şükür umarım layık oluyoruzdur..Burda ilk çocuğu olacak kızlar, sizi ne muhteşem günler bekliyor ancak çok azını tahmin edebiliyosunuz şuanda inanın bana.Hayatınız değişecek bu altın toplarla, hele 6. aydan sora bi anda oluyolar İnşallah hepimize evladını bağışlasın Rabbim:Saruboceq:

zeytincim,biliyorum orayı, çok güzel,benim dediğim yer ordan daha ucuz ama, çeşitide aha bol, şarkhan var bide oda eminnünde ordada bulabilirsiniz bişiler ankaradaysan eurofloradan başka şansın varmı bilmem, belki samanpazarı.

evet cnm benim ablamında ilki sezeryandi sonhaftaları zor sabretti.ilk kesik yere ağrı yapmıştı ama dikkat etti bişi olmadı çok şükr..bişey olmaz sizede Allah ın izniyle

slm kizlar 2 gündür giremiodum dogru düzgün..esimin dogum günüydü ve ona sürpriz parti yaptim.30 kisi geldi.baya yorucuydu.daha kendime gelemedim desem yeridir..ama cok eglenceliydi:)sizler nasilsiniz?umarim herkesin herseyi yolundadir..

kızlar kuzumun resmını eklemeyı denedım oldumu bılmıyorum.13+5 olduk cok tatlı allahım nazarlardan korusun.

Eklentiler

• $13 hafta.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 31
fbozkurtçum, sad çım, fussiletçim, çingenecim, görmediğim diğer arkadaşlar varsa hepinize desteğiniz içinçok teşekkür ederim arkadaşlarım.:1hug:
şimdi doktora gidicem yzarım size öptüm hepinizi.a.s.

oo eşininiz doğum günü kutlu olsun iyiyiz cnm sende dikkat et kendine çok yorma.ben iiyim sonuçlarım iyi geldi çok şükür gerçi sitede kimse fark etmedi ama olsun....sen nasıl hissediyorsun kendini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…