dilekcim canim aman dikkat et ewet tasinmak cok zor birde onun yerlesmesi var aman aman cokkkk ama cokkk dikkatet kiz yakinlarimda olsaydin yardimina gelirdim artik ikimizden bir adam cikardikaydirigubbakcemile5 hayatim bu arada bebegin icin gunluk tutuyormusun.?
selam kızlar;dün dr dönüşü eve çok geldik giremedim nete..malum bebeğin cd seyredilmesi vardı ailede..dünü anlatayım size..aklım çıktı kızlar ultrasyon başladı bebeği gördüm hareketsiz yatıyordu ve kalbini göremedim..hemen doktora kalbi neden atmıyo ve neden oynamıyo dedim..hemen sesini açtı bizim koşucu hemen duyurdu kalp atışını içime su serpildi..meğer uyuyormuş meleğim bi görseniz teyzeleri kocaman olmuş..tam 45 dk.cd ye çekti dr..daha sonra karnımı oynattı öksürdüm hiç oralı bile olmadı..ama bir anda bir gerilmeye başladı ölürsünüz kızlar o haline..iki dakka sonra yine uyudu..ve sonra meleğimi bir hıçkırık tuttuki görmelisiniz..aslında bilsem cd görüntüsünü ekliyip size izlettirmek istiyorum..neyse dr devam ediyor herşey çok iyi küçük hanımın keyfi yerinde dei..biz eşimle birbirimize baktık nasıl yani..evet dedi bacak arasında pipiye benzer bişey yok hatta iki dudak gördüm dedi..ama net iki hafta sonra söylerim dedi..neyse şükür herşey yolunda çıktı..hadi teyzeleri şimdi bize yardım edin kızımın resmini gösterelim size...
kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?
Neredeymiş yeri gidelim valla canım, ben gidemezsem eşimi yolları detaylı bilgi alırsan haber ver. Bu arada chicconun ana kucakları rahatsız ve arabaları ağır gerçi. Arabada Maclaren Techno xt acaaaip memnunum bütün arkadaşlarımınkinden daha hfif ve arkaya tam yatıyo 2 buçuk senedir takır takır kullanıyorum, benim isteğim bi maksi cosi ana kucağı, yumuşacık içi belki ikinci el arabasınıda alırım internetten nasıl olsa iskeleti lazım bana, sadece ana kucağını ona takıcam anakucağımın yeni olmasını isterimde . Kızlr emzirme yastıkları var simit gibi şekli, 5. aydan sonrada bebişiniz otururken destek olarak kullanırsınız, isterseniz şimdide alın gece yan yatarken bacaklarınızın arasına koyarsınız çok rahatlar onlara para vermeye değer işte.cinsiyetler belli olunca gel. Bıldıgım kadarıyla ıstanbul antalyaya gore daha uygun. Eminonunde bır kaç yer ogrendım bende oralara gıdıcem.
Kızlar aklımdayken soylıyım. Chıcco nun tuzlada fabrıka satısı gıbı bır magazası varmıs. Yılda 3 sefer acılıyormus ve fıyatlar çok ucuzmus. Bu cumartesı bu yılın ılk seferı olacakmıs bılgınıze
Canım ağlattın beni, Amin,Allah hepimize sağsalim, zımba gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:
mehaba, kızımın 3 sene önceki ultrasan görüntüleri hala duruyor, albüme koydum bozulmadı. öylede saklayabilirsiniz. albümün ilk resimleri onlar omuştu.
Canım benim, çok sağol, sancın olması normal rahmin genişliyo canım. İkinci hamilelikler daha zor, acaba benim ilki sezeryandı ondanmı diyorum, yara izi var rahimde neticede ne olursa olsun, evlatlar başımızın tacı Allah ın emaneti , biz istedik Allahta verdi ok şükür umarım layık oluyoruzdur..Burda ilk çocuğu olacak kızlar, sizi ne muhteşem günler bekliyor ancak çok azını tahmin edebiliyosunuz şuanda inanın bana.Hayatınız değişecek bu altın toplarla, hele 6. aydan sora bi andacanım gecmıs olsun. benımde bu aralar cok sancım var. bende ılk hamılelıgımde cok rahattım ama bunda cok kötüyüm. allahım bebişlerimizi bize bağıslasın dikkat et kendıne canım. kızınıda üzme annesi elinde değil ama bırazcık daha sabret annesi
yaaa gerçekten ee uçmamımıi ozmn demi bencede öle orjinalini saklamak lazım
kızlar ben yemeğe iniyorum herkese afiyet olsun :)
zeytincim,biliyorum orayı, çok güzel,benim dediğim yer ordan daha ucuz ama, çeşitide aha bol, şarkhan var bide oda eminnünde ordada bulabilirsiniz bişiler ankaradaysan eurofloradan başka şansın varmı bilmem, belki samanpazarı.Petibor cum Allah nazardan saklasın pek tatlı maşallah :)) Bircancım gönderdiğin şekerler çok şirin inan biz geçen sene arkadaşlarla bunlara çok benzeyen ( çubuk şeklinde olanlar ) şekerler yaptık o kadar eğlenceliydi ki ben kendim yapmayı düşünüyorum allah izin verirse .. Bir de İstanbulda ve Ankara da oturan arkadaşlar - EUROFLORA - bir dükkan var oraya baksınlar mutlaka her türlü malzeme toptan fiyatına çok uygun bu tarz organizasyonlar için satıyorlar.
Canım benim, çok sağol, sancın olması normal rahmin genişliyo canım. İkinci hamilelikler daha zor, acaba benim ilki sezeryandı ondanmı diyorum, yara izi var rahimde neticede ne olursa olsun, evlatlar başımızın tacı Allah ın emaneti , biz istedik Allahta verdi ok şükür umarım layık oluyoruzdur..Burda ilk çocuğu olacak kızlar, sizi ne muhteşem günler bekliyor ancak çok azını tahmin edebiliyosunuz şuanda inanın bana.Hayatınız değişecek bu altın toplarla, hele 6. aydan sora bi andaoluyolar İnşallah hepimize evladını bağışlasın Rabbim:Saruboceq:
sitede problem mi var ne, hata veriyor...
slm kizlar 2 gündür giremiodum dogru düzgün..esimin dogum günüydü ve ona sürpriz parti yaptim.30 kisi geldi.baya yorucuydu.daha kendime gelemedim desem yeridir..ama cok eglenceliydi:)sizler nasilsiniz?umarim herkesin herseyi yolundadir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?