evet canımya , ameliyat neticede, yapabilirseniz normal yapın bence, tabi doktıorunuz uygun görüyorsaevet cnm benim ablamında ilki sezeryandi sonhaftaları zor sabretti.ilk kesik yere ağrı yapmıştı ama dikkat etti bişi olmadı çok şükr..bişey olmaz sizede Allah ın izniyle
ayyy aradım dr kan sonuçları için normal dedi değerlerin..nisan 10 da gitcez bakalım tekrar hayırlısıyla bebişim daha da büyür inş. o güne kadar....dualarınız için çok saolun ...iyiki varsınız
oo eşininiz doğum günü kutlu olsun iyiyiz cnm sende dikkat et kendine çok yorma.ben iiyim sonuçlarım iyi geldi çok şükür gerçi sitede kimse fark etmedi ama olsun....sen nasıl hissediyorsun kendini??
kızlar kuzumun resmını eklemeyı denedım oldumu bılmıyorum.13+5 olduk cok tatlı allahım nazarlardan korusun.
sordun mu sonuçları doktoruna canım_?
görmedim valla yazdığını
iyi çıktıysa gözün aydın canım :lepi:
valla çok seviniyorum böyle güzel haberlere :1hug:
içime sıcaklık doluyor hihoyyyt hihoyyyt
ayyy aradım dr kan sonuçları için normal dedi değerlerin..nisan 10 da gitcez bakalım tekrar hayırlısıyla bebişim daha da büyür inş. o güne kadar....dualarınız için çok saolun ...iyiki varsınız
kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?
sizin bebişler kocaman olmuş maşallah yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de haftaya böyle kocaman bişey mi görücem şimdi :asigim: :asigim:
ya kızlar benım burnum tıkandı gece yarısı hala da oyle.bu haftalarda kan hacmı arttıgından burun tıkanıklıgı yasarmışım.ne zaman gecer ki.cok rahatsız edıcı.
evet cnm az önce aradım normal dedi sorun yok Elhamdülillah....
bak gordun mu normalmış.cok sevındım fussılet.gozun aydın.
...
Sakuracım seninle benim aramda bir gün var 11+3 benimki dün dr. da aynı buna benzeyen ultrasonlar aldım , zaten bu süreç geçtikten sonra tamamını göremicez sanırım bebişlerin ...( ultrasonda 2 gün geriden çıktı benim ki )
oo eşininiz doğum günü kutlu olsun iyiyiz cnm sende dikkat et kendine çok yorma.ben iiyim sonuçlarım iyi geldi çok şükür gerçi sitede kimse fark etmedi ama olsun....sen nasıl hissediyorsun kendini??
Çok teşekkür ederim tatlım, sağolasın. Keşke dediğin gibi yakın olsaydık her konuda birbirimize destek olur, bu günleri daha rahat atlatırdık... Çok isterdim sık sık görüştüğüm bir arkadaşım benim gibi hamile olsun, aynı zamanlarda doğum yapalım. Neyse canım günlük tutmaya da gelince. Hamile olduğumu öğrendiğim hafta ona hitaben yani mektup gibi bir kaç sayfalık birşeyler yazmıştım. Tekrar da hiç yazmadım belki bu kontrolden sonra zamanım olursa yazarım. Sen tutuyor musun?
Fussiletcim tebrik ederim canım , darısı bizlerin başına inşallah , sonuçları iyi çıkan annişler artık gebeliğinizin tadını çıkartın ama kendinizi yormayın :))
Sakuracım evet kaydettirme imkanın varsa mutlaka kaydettir benim yoktu( Benim dr. biraz bebeğin show amaçlı kullanılmasına karşıda :)) Ama bir kaç görüntü verdi bize Allah razı olsun he he :)) Eşime dedim tele çek görüntüleri diye o da tırsmış biz karı koca biraz pısırık olunca :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?