2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sizin bebişler kocaman olmuş maşallah yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de haftaya böyle kocaman bişey mi görücem şimdi :asigim: :asigim:

evet cnm benim ablamında ilki sezeryandi sonhaftaları zor sabretti.ilk kesik yere ağrı yapmıştı ama dikkat etti bişi olmadı çok şükr..bişey olmaz sizede Allah ın izniyle
evet canımya , ameliyat neticede, yapabilirseniz normal yapın bence, tabi doktıorunuz uygun görüyorsa

ınsallah canım bende sasırdım gorunce.keyıf yapıyo ellerı ensede cok gulduk kılını kıpırdatmadı valla

bak gordun mu normalmış.cok sevındım fussılet.gozun aydın.

oo eşininiz doğum günü kutlu olsun iyiyiz cnm sende dikkat et kendine çok yorma.ben iiyim sonuçlarım iyi geldi çok şükür gerçi sitede kimse fark etmedi ama olsun....sen nasıl hissediyorsun kendini??

sordun mu sonuçları doktoruna canım_?
görmedim valla yazdığını
iyi çıktıysa gözün aydın canım :lepi:
valla çok seviniyorum böyle güzel haberlere :1hug:
içime sıcaklık doluyor hihoyyyt hihoyyyt

ya kızlar benım burnum tıkandı gece yarısı hala da oyle.bu haftalarda kan hacmı arttıgından burun tıkanıklıgı yasarmışım.ne zaman gecer ki.cok rahatsız edıcı.

evet cnm az önce aradım normal dedi sorun yok Elhamdülillah....

yazmışsın -tatlicadiarzu-

kızlar bu ultrason çıktılarımız zamanla silinecekler (printerın ısı temelli olmasından ötürü) ne yapıyorsunuz. nasıl saklıyorsunuz .normal kağıda fotokopi mi çektirsek acaba?

Canım ben taradıom bilgisayarıma attım bir de foto albümünde hiç bir şey olmuyor diyorlar ama sen yine de tara derim ben ...

sizin bebişler kocaman olmuş maşallah yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de haftaya böyle kocaman bişey mi görücem şimdi :asigim: :asigim:

Sakuracım seninle benim aramda bir gün var 11+3 benimki dün dr. da aynı buna benzeyen ultrasonlar aldım , zaten bu süreç geçtikten sonra tamamını göremicez sanırım bebişlerin ...( ultrasonda 2 gün geriden çıktı benim ki )

ya kızlar benım burnum tıkandı gece yarısı hala da oyle.bu haftalarda kan hacmı arttıgından burun tıkanıklıgı yasarmışım.ne zaman gecer ki.cok rahatsız edıcı.

ben de diyorum son zamanlarda bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten tıkalı mı burnum..
demek olabiliyormuş, hiç duymamıştım, sağol tatlım kaydirigubbakcemile3

evet cnm az önce aradım normal dedi sorun yok Elhamdülillah....

çok şükür Allahıma :Saruboceq:
herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallah :Saruboceq:

Bu arada çikolata yediğiniz zaman bebek daha hareketli oluyormuş , ben dün ultrasona girmeden yarım saat kadar önce çikolat yedim bir parça , harbiden eşşek sıpası yerinde durmuyordu :)) Ense kalınlığını zor ölçtü dr.

o zaman bu kontrolde mutlaka kaydettirmem lazım görüntüleri -tatlicadiarzu-

ayyy o zaman benimki de böyle kocaman olmuştur muhtemelen değil mii hihoyyyt

oo eşininiz doğum günü kutlu olsun iyiyiz cnm sende dikkat et kendine çok yorma.ben iiyim sonuçlarım iyi geldi çok şükür gerçi sitede kimse fark etmedi ama olsun....sen nasıl hissediyorsun kendini??

cok sagol canim:) yaaa kusura bakma dikkatten kacmis heralde ama cok sevindim sonuclarin iyi olmasina.insallah sonuna kadar sorunsuz gecer.
benimde detayli sonuclar 23ünde gelio.o gün insallah herseyin yolunda oldugu hbrini aliriz..:Saruboceq:

Fussiletcim tebrik ederim canım , darısı bizlerin başına inşallah , sonuçları iyi çıkan annişler artık gebeliğinizin tadını çıkartın ama kendinizi yormayın :))

Sakuracım evet kaydettirme imkanın varsa mutlaka kaydettir benim yoktu ( Benim dr. biraz bebeğin show amaçlı kullanılmasına karşıda :)) Ama bir kaç görüntü verdi bize Allah razı olsun he he :)) Eşime dedim tele çek görüntüleri diye o da tırsmış biz karı koca biraz pısırık olunca :)))

canim cok guzel olurdu birarada olmamiz mesela ben ve sadic oldugum arkadasim ayni anda hamile kaldik onunki biraz buyuk suanda 5.5 aylik herseyi paylasabilliyoruz cok guzel oluyor ama artik buranin bagimlisi oldum.gunluk cannim hergunu yazamiyorum ama ozel gunlerini yazdim mesela babasina soyledigimiz gunu,buyuklerimize soyledigimiz gunu,ve her doktor konntrollerimizi ve onemli gunlerini yazdim cok guzel ve gobegimin resimlerinide cekip koyuyorum ulltrasyon resimleriyle beraber cok guzel oldu.keske bizim buyuklerimizde bize yapsaydi ve canim ben herseyi saati saatine yapiyorum bebekle hep konusuyorum ve cok ise yariyor doktor yardimiyla uyku saati oyun saati herseyi saatli simdiden ve isede yaradi kontrollerde hic sorun cikarmadi iyi oluyor insallah dogdugundada oyle olur.:CüvCüv:

kızlar kalsıyum degerlerını yazdım bundan sonra kalsıyum alımına dıkkat etmemız gerekıo bılıosunuz:
KURU BAKLıYAT TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
ınek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERıNıN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
ıncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DıĞER BAZI GIDALARIN KALSıYUM ıÇERıKLERı (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

zahmet etmiş canım o da :roflol:
çekseydiniz keşke hatıra kalırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…