.....ve canim ben herseyi saati saatine yapiyorum bebekle hep konusuyorum ve cok ise yariyor doktor yardimiyla uyku saati oyun saati herseyi saatli simdiden ve isede yaradi kontrollerde hic sorun cikarmadi iyi oluyor insallah dogdugundada oyle olur.:CüvCüv:
afiyet olsunnn canım
ınsallah canım bende sasırdım gorunce.keyıf yapıyo ellerı ensede cok gulduk kılını kıpırdatmadı valla
canım yaa o uyku saati oyun saati ayarlamasını nasıl yapıyorsunuz içinizdeki bebeğe :roflol: :roflol:
merak ettim bak şimdi...
ya kızlar resimlerimizi nezaman eklicez göbüşlerin???çıkmaya başladı artık zaten göbüşler demi sizde durumlar nasıl? ikinci kez anne olanların göbüşleri çıktımı benim gibi? merak ediyomda...
kızlarr hepinize merhaba... geçen salı ikili tarama için dr.a gitmiştik.. bebeğimize dr. bile şaşırıp kaldı çok yaramaz bu bakalım ilerde nasıl olacak erken filan doğmak istemese bari dedi.. :)) aşırı haraketli bir saniye durmuyo.... işallah hep böyle sağlıkla güzel anlarla devam eder gebeliklerimiz.... azöncede test sonuçları için aradılar... herşey normalmiş.... çok şükür... okadar rahatladımki.... maşallah hepimizin bebişleri var güçleriyle doğmak için çabalıyolar :)) darısı ikili teste gitmeyen herkesin başına inşaallah diyorum.... Dualarımız birbirimizle olsun... hepinizi öpüyorum...... :ecrin_bebek: :CüvCüv:
valla ya dur bi çekmeye çalışayım nasıl olacak ona göre ekleyeyim şekercim...ya benim öne doğru yol almaya başladı bile çok olmasada bide spor yapıyorum ama bakalım. bişey daha sorucam size doktorda ve evde tartıldığınızda fark oluyormu? ben 53 ile hamile kaldım evde tartılıyorum 53-54 arası gidip geliyorum doktorda 55 çıktımsenağlama moralim bozuldu çok...
[/IMG]
bu benım 11 haftalık halim.sabah wc sonrası.simdıkını cekemedim.makınanın sarjı yokmus.azcık sarj olsun da cekim.ama sızden de beklıoruz kızlar ya lutfen
ben sırf bu sebepten 2 doktor değiştirdim canım, bu aya yeni bi doktora başlıcam..
bir sürü para döküyoruz, takibimizi yaptırıyoruz, uğraşıyoruz, bebeklerimiz iyi olsun diye..
ama bunlar işin ticaretinde, kaç dakikada postalarım da yeni hasta alırım diyorlar !
anlayış beklemek hakkımız, yoksa devlet hastaneleri orada bekliyor !
bu göbüşümün şimdiki hali:))
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?