oooo maaşallah hemde sabah.benm sabahları göbişim hiç yok akşam beter oluyom 6 aylık gibidelikafadulden
cnm yapacak bişey yok olur diyo bu hamilelik böyle geçecek diyor, dün gece 4 buçukta aradım kanamam oldu çünkü, birşey olmaz yinede yarın gel dedi nitrat diye bi ilaç vermişti acil ağrılar için dün onu aldım ben, . Sen o doktoru hemen değiştir hemde hemen hayatım, ben bi kere gece 2 buçukta dün gece 4 buçukta aradım vede özür dileidm o saatte aradım diye ne münasebet dedi pazar günü saat 9 buçukta muayenehanesini açtı, neticede evladının sağlığı bu, ve onun görevi artı para veriyorsun, yine iyi durmuşsun ben olsam :mymeka:baştan aşağı fırçalar hatta bu sinirle küfreder bide internette rezil edicem seni, senin evldın söz konusu ols böyle yapsalar ne yaparsın bide doktor yeminin var der kapatırdım ki en başta insan olmayı öğrensin o.klava:
Ay sinirlerim zıpladı yaaa. Passiflora iç hayatım ve hırsınıda al o doktordan, rahatlarsın. Ağrılar için magnezyum suda eriyen alıcaksın, b vitaminide olabilir. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle bebişine, yüzde 3 e düşüyo 12. haftadan sonra düşük ihtimali, olucaksada Allah kadını güçlü yaratmış ondada vardır bi hayır, biz önlemimizi alalımda yavrularımız bize Allahın emaneti.
Canım ağrının olması düşük yapacağından değil oralarda hareket var sürekli ve rahmin kasılıyor bu yüzden, bana öyle dedi doktorum. Geçicek ınşallah bunlarkaydirigubbakcemile5
evet canım ya maşallah bizlere göbüşler sipsivri ilk hamileliğimdede öyleydi..belkide genetik karın yapısı anneminde resimlerinde bakıyorum öyleymiş..senin cinsiyet bellimi tatlım?
canım masallah gobişine.senınkı de benımkı gıbı sıpsıvrı.allaha emanethihoyyyt
[/IMG]
bu benım 11 haftalık halim.sabah wc sonrası.simdıkını cekemedim.makınanın sarjı yokmus.azcık sarj olsun da cekim.ama sızden de beklıoruz kızlar ya lutfen
benim geçen akşam çok şiş olduğumda çektim patlıycaktım ama sabahları nereye gidiyo karnım
masallah masallah.kız bı yere gtmıodur sabahları.aksamla kıyaslayınca sabah bısey kalmamıs gıbı gelıodur.ama senın gobışin kız gobişi gibi:)allah nazardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?