2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aldım sanıyordum kilo ama 53 le başlamışım 53 hala. ben tartıya muhakkak sabah tuvaletten sonra kahvaltıdan önce minimum kıyafetle çıkarım aksi halde çok farkediyor.

begüm aynen ben de doktor da 55 çıkıyorum. tabiş dolu mide, kıyafet vs. gerçekten farkediyor. moralini bozma.

Ayy ne guzel yazmissin sen oylee yaa Dun ben bir bozuldumki yaa saat daha 9 30 ne var bunda bile diyemedim

Son düzenleme:
evet canım ya maşallah bizlere göbüşler sipsivri ilk hamileliğimdede öyleydi..belkide genetik karın yapısı anneminde resimlerinde bakıyorum öyleymiş..senin cinsiyet bellimi tatlım?

ben pazar sabah aç karnına bir fotoğraf çektirdim ama bebek mi normal göbek mi anlayamadım. normalde klasiktir foto çekilirken göbek içeri çekilir ya ben de öyle şaşkın şaşkın önce çektim göbeğimi içeri sonra ya napıyorum ben dedim saldım. ama sonuç gaye de göbekli çıktım. :) 10. haftanın içinde bişe olmaz mı bilmem ama bende 2 minnoş var ya onlar daha fazla yer kaplıyordur değil mi?

evet canım ya maşallah bizlere göbüşler sipsivri ilk hamileliğimdede öyleydi..belkide genetik karın yapısı anneminde resimlerinde bakıyorum öyleymiş..senin cinsiyet bellimi tatlım?

valla dun gttıgımızde erkege benzıo ama kesın bısıy dıelem 15 gun sonra kesın solerım demıstı.sen ne dusunuosun

bi oh çekeyim bari pembemavicim... tabi evde kotla kazakla ayakkabı ile tartıya çıkmıyoruz.. ya yaz gelsede şöyle şirin yazlık hamile elbiseleri giysek dolansak salına salına...ne güzel olacak valla...

benim geçen akşam çok şiş olduğumda çektim patlıycaktım ama sabahları nereye gidiyo karnım

erkek gibi duruyo gerçektende ama banada kız dedi tabi önümüzdeki ay belli olacak. genelde doktorlar söylemeye çekiniyor..yoksa bebeğin cinsiyeti 11. haftada belirginleşiyor..geçen sefer 14 haftalıkken pipisini gördüm demişti doktor ve öyle oldu oğlum yarın tam 1 yaşında hihoyyyt...Eli ayağı düzün olsunda...

benim geçen akşam çok şiş olduğumda çektim patlıycaktım ama sabahları nereye gidiyo karnım

masallah masallah.kız bı yere gtmıodur sabahları.aksamla kıyaslayınca sabah bısey kalmamıs gıbı gelıodur.ama senın gobışin kız gobişi gibi:)allah nazardan saklasın.

masallah masallah.kız bı yere gtmıodur sabahları.aksamla kıyaslayınca sabah bısey kalmamıs gıbı gelıodur.ama senın gobışin kız gobişi gibi:)allah nazardan saklasın.

amin tatlım hepimize maşalah bide ben artık sürekli su içiyorum dün 3 litre içtim oda çok şişiriyo ama dediğin gibi akşmalara nazaran sabahları olmuyo :)

herkes koysun kızlar göbişleri görelim. herkes genişledin kızın olcak gibi diyor bakalım hayırlısı

peki kızlar şimdi göbeğimizin büyümesiyle aldığımız kiloların paralel gitmesi gerekmiyor mu? yani kilo almadıysak göbek de çıkmaması lazım değil mi? ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…