2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peki kızlar şimdi göbeğimizin büyümesiyle aldığımız kiloların paralel gitmesi gerekmiyor mu? yani kilo almadıysak göbek de çıkmaması lazım değil mi? ne dersiniz?

yok canım ben hamıle kaldıktan sonra ılk 3 ay 5 kılo verdım.daha 1 kılosunu gerı aldım.ama gobek cıkcaksa cıkıo emın ol.

oyy oyy ne güzel göbiş onlarr :CüvCüv: benimde çıkmaya başladı sanki insan yinede emin olamayı şişkinlik mi bebek mi diye

begüm petibör sevindim mersi.

kızlar düşünsenize bir süre aayyy göbek yaptım yaa zayıflamam lazım derdi olmayacak :) yap yapabildiğin kadar

hadi eylül hamişleri ekleyin resimlerinizi....sadece bakmak yok:CüvCüv:

canım benımde ılk dogumum sezeryan oldu. sende sezeryan yerınde kasıntı falan oluyomu bazen bende cok oluyo ve korkuyorum. karnım buyudukce sorun olurmu acaba. yenı anne olacak adaylar kesınlıkle dogumdan sonra hayatınız 360c degısecek. bebegınızı kucagınıza aldınızmı o anda dunyada sadece ıkınız varmıs gıbı olucaksınız. ben ılk kucagıma aldıgımda aglamıstım. o an anlatılmaz yaa yasayıp goreceksınız zatenn

Gözünaydın. Allah tamamına erdirsin canım.

hadi eylül hamişleri ekleyin resimlerinizi....sadece bakmak yok:CüvCüv:

Canım maşallah göbüşlerinize delikafadulden benimde sadece akşamları oluyor göbeğim biraz. Yakın zamanda çeker bende koyarım buraya. Ama şu ara ev taşıma telaşında olduğumuz için bana bir süreliğine tolerans göstereceksiniz artık , evi yerleştirince bende hemen koyar sizlerle paylaşırım.

ya kızlaaaar ne güzeeeeel çıkmış siziiin göbişlerinizzz beniiim hiç yok ya:1no2:acaba gelişmiyomu bebeğim çok korkuyom en son 11 haftalıkken gitmiştim şimdi 14+4 üm ama yok göbiş çok merak ediyorum çok zayıfım ondan olabilirmi yaaa

ooo göbiş şov başlamış masallah yaa. benımkını gorsenız dılınız tutulur herhalde nıye boyle bende anlamadım dünden bugune göbek aldı basını gıdıyo :)

ooo kısslar dökülmüş herkeşşşş begüm, bircan, çok yakışmış tam ideal göbiş bence ayy ebnde çekicem akşamaaaa canım çekti vallahiii...Allah nazardan saklasın hepimizi

bılmem.koy da bakalımdelikafadulden.kız bebegın gelısmesıyle ne alakası var.yanı var tabı de sen kendın solemıssın cok zayıfım dıe.ondandır.ben 1.69um 59 kıloyum.bu kadar cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…