peki kızlar şimdi göbeğimizin büyümesiyle aldığımız kiloların paralel gitmesi gerekmiyor mu? yani kilo almadıysak göbek de çıkmaması lazım değil mi? ne dersiniz?
Canım benim, çok sağol, sancın olması normal rahmin genişliyo canım. İkinci hamilelikler daha zor, acaba benim ilki sezeryandı ondanmı diyorum, yara izi var rahimde neticede ne olursa olsun, evlatlar başımızın tacı Allah ın emaneti , biz istedik Allahta verdi ok şükür umarım layık oluyoruzdur..Burda ilk çocuğu olacak kızlar, sizi ne muhteşem günler bekliyor ancak çok azını tahmin edebiliyosunuz şuanda inanın bana.Hayatınız değişecek bu altın toplarla, hele 6. aydan sora bi andaoluyolar İnşallah hepimize evladını bağışlasın Rabbim:Saruboceq:
kızlarr hepinize merhaba... geçen salı ikili tarama için dr.a gitmiştik.. bebeğimize dr. bile şaşırıp kaldı çok yaramaz bu bakalım ilerde nasıl olacak erken filan doğmak istemese bari dedi.. :)) aşırı haraketli bir saniye durmuyo.... işallah hep böyle sağlıkla güzel anlarla devam eder gebeliklerimiz.... azöncede test sonuçları için aradılar... herşey normalmiş.... çok şükür... okadar rahatladımki.... maşallah hepimizin bebişleri var güçleriyle doğmak için çabalıyolar :)) darısı ikili teste gitmeyen herkesin başına inşaallah diyorum.... Dualarımız birbirimizle olsun... hepinizi öpüyorum...... :ecrin_bebek: :CüvCüv:
hadi eylül hamişleri ekleyin resimlerinizi....sadece bakmak yok:CüvCüv:
ya kızlaaaar ne güzeeeeel çıkmış siziiin göbişlerinizzz beniiim hiç yok ya:1no2:acaba gelişmiyomu bebeğim çok korkuyom en son 11 haftalıkken gitmiştim şimdi 14+4 üm ama yok göbiş çok merak ediyorum çok zayıfım ondan olabilirmi yaaa
bilmem başardım mı?
ooo göbiş şov başlamış masallah yaa. benımkını gorsenız dılınız tutulur herhalde nıye boyle bende anlamadım dünden bugune göbek aldı basını gıdıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?