2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ooo hanımlar göbekleriniz hayırlı olsun ,,, eee benim hamilelikten önce de göbikim vardı , ama şu an 5 aylık hamile biri gibiyim :)) ış yerindeyim bende en kısa zamanda çeker koyarım :)) görünce korkmayın ama , herkes ikiz mi var diyor bende gaz diyorum he he :)

bılmem.koy da bakalımdelikafadulden.kız bebegın gelısmesıyle ne alakası var.yanı var tabı de sen kendın solemıssın cok zayıfım dıe.ondandır.ben 1.69um 59 kıloyum.bu kadar cıktı.

ya yarın koyabilirim şimdi işyerindeyim ya boyum 1.63 45 kiloyum ondandır dimi

ay havadaki muhabbetlerden sıkılmısız sımdı farkettım.gobışler ortamı degıstrsın bıraz.hadı canlarım benımkı buyuk benımkı kucuk demeyın ekleyin de gorelım bebişlerimizin kardeslerının yuvalarını

fussilet, petibör, msms, cingene, zeytingözlü, dilek, teşekkür ederim. sizlere de maşallah :)

ilk bebeklerim bunlar benim evet. çok heyecanlıyım. neredeyse her gün her dakikam onları düşünmekle geçiyor. ne olacak bu halim :) allah onarı bizden ayırmasın sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah...

bircan teşekkür ederim. arka plan açık renk olunca iyi çıksın diye hususi siyah giydim. tavsiye ederim.

nasıl eklıcemki bılmıyorum :1no2:

bak sımdı anlatayım.bana da bırcan ogrettı.sımdı ImageShack® - Image Hosting bu adrese gırdın mı.ordan browse var oraya gırıp bılgısayarından fotonu seç sonra start upload var ona tıkla.sonra bı sayfa gelıo o sayfayı bıraz asagı cek.orda hot..1 yazan yerın yanında cıkan yerı kopyala.sonra mesaj yazdıgımız yere gel orda sımgeler var grafık ekle sımgesını tıkla.//:http gıbı bısey cıkıo.onu sıl yerıne kopyaladıgını yapıstr.ve cevapla de olur.ınsallah anlatabılmısımdir.

amin canım inşallah. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına aldırsın

Sorma canım malum kriz var işler yoğun değil bizim sektörde , eskiden kendimi geliştiren şeylerle meşgul olurdum daha çok mesleki sitelere girerdim ama hamile kaldığım günden beri hep aynı şeyleri düşünüyorum , bebekle ilgili bütün siteleri tarıyorum...Hep onu düşünüyorum eee senin de iki tane, sen de onları düşünüceksin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…