bilmem başardım mı?
bilmem başardım mı?
ee büuyüyorlar artık annesi normaalll
bilmem başardım mı?
bilmem başardım mı?
bılmem.koy da bakalımdelikafadulden.kız bebegın gelısmesıyle ne alakası var.yanı var tabı de sen kendın solemıssın cok zayıfım dıe.ondandır.ben 1.69um 59 kıloyum.bu kadar cıktı.
ohooo ben senin yanında 4 üz bekliyor gibi oluyorum ha ha :)
bu da şimdiki halim:)
[/IMG]
bilmem başardım mı?
ay havadaki muhabbetlerden sıkılmısız sımdı farkettım.gobışler ortamı degıstrsın bıraz.hadı canlarım benımkı buyuk benımkı kucuk demeyın ekleyin de gorelım bebişlerimizin kardeslerının yuvalarını
yemek yedırmıyo bana ama kendı aldı basını gıdıyo bı meydana gelsın bende onu yıcem sımdılık kızımı yıyorum:roflol::roflol:
nasıl eklıcemki bılmıyorum :1no2:
fussilet, petibör, msms, cingene, zeytingözlü, dilek, teşekkür ederim. sizlere de maşallah :)
ilk bebeklerim bunlar benim evet. çok heyecanlıyım. neredeyse her gün her dakikam onları düşünmekle geçiyor. ne olacak bu halim :) allah onarı bizden ayırmasın sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah...
fussilet, petibör, msms, cingene, zeytingözlü, dilek, teşekkür ederim. sizlere de maşallah :)
ilk bebeklerim bunlar benim evet. çok heyecanlıyım. neredeyse her gün her dakikam onları düşünmekle geçiyor. ne olacak bu halim :) allah onarı bizden ayırmasın sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?