selam kızlar;dün dr dönüşü eve çok geldik giremedim nete..malum bebeğin cd seyredilmesi vardı ailede..dünü anlatayım size..aklım çıktı kızlar ultrasyon başladı bebeği gördüm hareketsiz yatıyordu ve kalbini göremedim..hemen doktora kalbi neden atmıyo ve neden oynamıyo dedim..hemen sesini açtı bizim koşucu hemen duyurdu kalp atışını içime su serpildi..meğer uyuyormuş meleğim bi görseniz teyzeleri kocaman olmuş..tam 45 dk.cd ye çekti dr..daha sonra karnımı oynattı öksürdüm hiç oralı bile olmadı..ama bir anda bir gerilmeye başladı ölürsünüz kızlar o haline..iki dakka sonra yine uyudu..ve sonra meleğimi bir hıçkırık tuttuki görmelisiniz..aslında bilsem cd görüntüsünü ekliyip size izlettirmek istiyorum..neyse dr devam ediyor herşey çok iyi küçük hanımın keyfi yerinde dei..biz eşimle birbirimize baktık nasıl yani..evet dedi bacak arasında pipiye benzer bişey yok hatta iki dudak gördüm dedi..ama net iki hafta sonra söylerim dedi..neyse şükür herşey yolunda çıktı..hadi teyzeleri şimdi bize yardım edin kızımın resmini gösterelim size...
acaba oldu mu ???
pembemavi canım ikizler annesini güzelleştirmişler resmen..bence biri erkek biri kız içime öyle doğdu valla:))
hzenbil canım senin kızın kaç yaşında?
efil06 canım sen çok zayıfsı boyuna göre oyüzdendir merak etme ama senin göbeğin muhtemelen çok büyük olmaz zaten zayıf ve boylu olduğun için...
acaba oldu mu ???
Kızlar biliyorum göbüklere geçtik ama ben eklemeyi yeni öğrendim :)) Göbek yarına inşallah :)
kızlar ilk bebeğine benden daha ileri yaşta hamile kalan yok galiba. gerçi bakıyorum çok azınız yaş yazmış profile. ben abla mıyım şimdi (33) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?