2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bak sımdı anlatayım.bana da bırcan ogrettı.sımdı ImageShack® - Image Hosting bu adrese gırdın mı.once orda ımage ısaretlı otomatık olarak sen onu vıdeoyu ısaretle.ordan browse var oraya gırıp bılgısayarından vıdeonu seç sonra start upload var ona tıkla.sonra bı sayfa gelıo o sayfayı bıraz asagı cek.orda hot..1 yazan yerın yanında cıkan yerı kopyala.sonra mesaj yazdıgımız yere gel orda sımgeler var grafık ekle sımgesını tıkla.//:http gıbı bısey cıkıo.onu sıl yerıne kopyaladıgını yapıstr.ve cevapla de olur.ınsallah anlatabılmısımdir.

acaba oldu mu ???

Kızlar biliyorum göbüklere geçtik ama ben eklemeyi yeni öğrendim :)) Göbek yarına inşallah :)

Son düzenleme:
pembemavi canım ikizler annesini güzelleştirmişler resmen..bence biri erkek biri kız içime öyle doğdu valla:))
hzenbil canım senin kızın kaç yaşında?
efil06 canım sen çok zayıfsı boyuna göre oyüzdendir merak etme ama senin göbeğin muhtemelen çok büyük olmaz zaten zayıf ve boylu olduğun için...

bir tane daha yol var ama o resmi böyle doğrudan göstermiyor onun yerine link veriyor. benim göbeğimde olduğu gibi :)

cevap yazdığımız pencerenin altında gelişmiş cevap komutu var ona tıkla, açılan sayfada ataç simgesine tıkla, bilgisayarından dosyayı seç, yükle komutuna tıkla o pencereyi kapat mesajı gönder...

canım kızım 16 aylık teyzesi senınde ıkıncı bebek sanırım. ılk kuzucuk kac yasında

Son düzenleme:
zeytingözlü ve begüm maşallah. :) çok güzeller.

begüm öyle mi diyorsun bir kız bir erkek mi ayyy. bu gece de rüyam da iki kız gördüm. hergün cinsiyet konusunda farklı kombinasyonlar olan rüya görüyorum gerçi ya :))

petibör resim eklediğinde başında ve sonunda [/IMG] yazıyor ya onları silersen resim daha güzel ekleniyor

ay canım benim maşallah kızına sende beklemeyenlerdensin benim gibi benim oğlumda yarın tam 1 yaşında...gerçi isteyerek olmadı bebişimiz ama kıyamadık malesef...allah nazarlardan korusun..

Ben ilk defa resim ekledim bu siteye , hep çekiniyordum :) Artık alışıcaz yavaş yavaş , göbük resimleri aldığımız cicilerin resimleri :)

kızlar ilk bebeğine benden daha ileri yaşta hamile kalan yok galiba. gerçi bakıyorum çok azınız yaş yazmış profile. ben abla mıyım şimdi (33) :)

hamıle oldugumu soyledıgımde kankimin aldıgı tulum.bebeğimin ılk hedıyesi.ben kendım henuz hıcbısıy almadım.

Son düzenleme:
di mi zeytingözlü siz ikincilere geçene kadar belki benim yaşıma kavuşursunuz diyeceğim ama daha bebeleri yaş dolmadan ikinciyi bekleyenler var maşallah maşallah. :) ben her halikarda nal toplarım. :)

begümcüm çok sağol ya :) birazcık da bodur tavuk her daim piliç hesabı :)))

ama evet genelde çok şükür ki yaşıma pek inanmıyorlar. bir de çocuksuzdum ya beni 25-27 falan sanıyorlardı. inşallah minnoşlarım çökertmezler beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…