2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

di mi zeytingözlü siz ikincilere geçene kadar belki benim yaşıma kavuşursunuz diyeceğim ama daha bebeleri yaş dolmadan ikinciyi bekleyenler var maşallah maşallah. :) ben her halikarda nal toplarım. :)

ay masallah sen 33 musun.gostremıosun ki.ben 26yım.
 
2 sene öncesine kadar bebek istemedik. 2 yıldır da bebek için elimizden geleni ardımıza koymadık

zaten geç kalmıştım daha da geç kalmaktan korkuyordum. ama allaha şükürler olsun. allah onları bana sağlıcakla kavuştursun. ve cümlemize.
 
petibör fotoyu hemen kendi kankime göstereceğim. :)) güle güle kullansın bebişin

amın ınsallah.goster canım.daha bısıy almadıysa dank eder:)bu arada kayınvalıdemle annem delırmısler.bır suru seyler ormuşler ama ben hıcbırını gormedım.ay sonunda gıdıcem kısmetse.gıdınce bol bol resımlerını cekeyım de gelınce koyarım.
 
ZEYTİN GÖZLÜ MAAŞALLAH AMA SIKIŞMIŞ GİBİ yavrum sanki akıllı dr çok mu bastırdı ult.ne???
 
ZEYTİN GÖZLÜ MAAŞALLAH AMA SIKIŞMIŞ GİBİ yavrum sanki akıllı dr çok mu bastırdı ult.ne???


Bilmem canım , çok hareketliydi dr. ensesini yakalayabilmek için baya uğraştı ... Eşimde çıkışta daha güzel pozları vardı nie bunları verdi ki bize ) Erkekler çok komik ya :)
 



kıyamam ben sana Allah bağışlasın cnm cümlemize inş.çok kıymetliler vallahi.kimiler 10 yıl bekliyo Rabbim vermedimi vermiyor Allah korusun..ama çok şükür ne kadar şükretsek az...hele bizzz..hiç bekletmedi Allah ım binlerce şükrediyorum
 
Bilmem canım , çok hareketliydi dr. ensesini yakalayabilmek için baya uğraştı ... Eşimde çıkışta daha güzel pozları vardı nie bunları verdi ki bize ) Erkekler çok komik ya :)



ay kesinlikle bizim de dr erkek gibi dedi eşim hala kızzıııım diye seviyo.baştan kendisi oğlan istedi...tuhafff
 
Bilmem canım , çok hareketliydi dr. ensesini yakalayabilmek için baya uğraştı ... Eşimde çıkışta daha güzel pozları vardı nie bunları verdi ki bize ) Erkekler çok komik ya :)

evet ya bu erkekler alem.bızım de esımle aramızda sola ytmak hamıleyken ıyımıs dıe bı muhabbet gecmıstı.bı gece uyuyoruz.bu gece kalktıgında bakmıs ben sırtustu yatıorum.tutmus benı cevırmeye calısıo sol tarafıma yatayımkaydirigubbakcemile.dıe bı uyandım.napıosun sen dedım.hayatım donmussun sırtustu yatıosun senı cevırıodum dıo.butun gece oyle yatılır mı uyusuorum.uyku bu donerım de yanı.allahm ya alem bunlar:)
 
benim eşim ilk defa girdi , benimle dr. yanına ...Bir de göbek kocaman olunca artık anlıyor baba olacağını eee bende bulantı olmadı adam anlamadı ki hamilemiyim değilmiyim , o hala oğluşum diye seviyor bende diyorum ya kızsa gücenmez mi diye :)
 
bebişine cici alanlar resımlerını koyun da gozumuz gonlumuz acılsın



daha ben hiç bişi almadım ama bi hacı teyzem vardı daha bebek filan ortada yokken hırka örmüş verdi kadın vefat etti sonra çok etkilenmiştim onu çekem akşama koyem
 
Son düzenleme:
slmm kızlarrrr görmeyelii buyumuss bebişlerr.... ohh neguzell...cinsiyet ögrenenler var galiba????
 
ne gusel bulantın olmamıs.bız 3 ay cektık.benım esım de genel aylık kontrol ıcın gttıgmızde gıremıodu yanı doktor bayan o da cekındı .bır kac seferdır ara kontrollerde burdakı doktora gıdıoruz.o da acayıp heyecanlanıo.herseyı soruo doktora.cok hosuma gıdıo.gobusler buyuyunce onların da heyecanı artıo.benimkı kız ıstıodu.dun doktor erkege benzıo ama kesın dııl dedı.kız ısteyen adam gtttı.dırek adapte oldu.aslan oglum benım dıe sevmeye basladı dunden berı.allaha bın sukur bu gunlerı bızlere gosterdıgı ıcın.allahım yuzmuzu guldursun her daım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…