di mi zeytingözlü siz ikincilere geçene kadar belki benim yaşıma kavuşursunuz diyeceğim ama daha bebeleri yaş dolmadan ikinciyi bekleyenler var maşallah maşallah. :) ben her halikarda nal toplarım. :)
di mi zeytingözlü siz ikincilere geçene kadar belki benim yaşıma kavuşursunuz diyeceğim ama daha bebeleri yaş dolmadan ikinciyi bekleyenler var maşallah maşallah. :) ben her halikarda nal toplarım. :)
petibör fotoyu hemen kendi kankime göstereceğim. :)) güle güle kullansın bebişin
ZEYTİN GÖZLÜ MAAŞALLAH AMA SIKIŞMIŞ GİBİ yavrum sanki akıllı dr çok mu bastırdı ult.ne???
2 sene öncesine kadar bebek istemedik. 2 yıldır da bebek için elimizden geleni ardımıza koymadık
zaten geç kalmıştım daha da geç kalmaktan korkuyordum. ama allaha şükürler olsun. allah onları bana sağlıcakla kavuştursun. ve cümlemize.
Bilmem canım , çok hareketliydi dr. ensesini yakalayabilmek için baya uğraştı ... Eşimde çıkışta daha güzel pozları vardı nie bunları verdi ki bize) Erkekler çok komik ya :)
Bilmem canım , çok hareketliydi dr. ensesini yakalayabilmek için baya uğraştı ... Eşimde çıkışta daha güzel pozları vardı nie bunları verdi ki bize) Erkekler çok komik ya :)
bebişine cici alanlar resımlerını koyun da gozumuz gonlumuz acılsın
ne gusel bulantın olmamıs.bız 3 ay cektık.benım esım de genel aylık kontrol ıcın gttıgmızde gıremıodu yanı doktor bayan o da cekındı .bır kac seferdır ara kontrollerde burdakı doktora gıdıoruz.o da acayıp heyecanlanıo.herseyı soruo doktora.cok hosuma gıdıo.gobusler buyuyunce onların da heyecanı artıo.benimkı kız ıstıodu.dun doktor erkege benzıo ama kesın dııl dedı.kız ısteyen adam gtttı.dırek adapte oldu.aslan oglum benım dıe sevmeye basladı dunden berı.allaha bın sukur bu gunlerı bızlere gosterdıgı ıcın.allahım yuzmuzu guldursun her daım.benim eşim ilk defa girdi , benimle dr. yanına ...Bir de göbek kocaman olunca artık anlıyor baba olacağını eee bende bulantı olmadı adam anlamadı ki hamilemiyim değilmiyim , o hala oğluşum diye seviyor bende diyorum ya kızsa gücenmez mi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?