2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim paylaşım için teşekkürler inşlh hayallerin ve hayallerimiz gerçek olur

yemegımı ayarlayıp yıne basına gectım pcnin.fff ya begısıklık yapıo bu topık napsam nasıl kurtulsam ki.olmaz kı cnm butun gun basında.ne yazmıslar ne demısler ayrılamıom hiç butun ısler kalıo sonra

oo herkesler gitmiş... e tabi herkesin eşi gelecek telaşı var... benim eşim seyahatte van ankara arası gidip geliyo bakalım gelip beni izmirden nezaman alacakta bodruma evimize gidicez :))))))))))

oh oh bugün daha bi asmissiniz resimler falan. herkes ne kadar heycanli nekadar mutlu ya :)
ben dün ikili testimi yaptirdim bebisimi uzun uzun izledim babasida kameraya aldi sabah aksam izliyorum o kadar hareketliki masallah doktor bile sasirdi ziplayip duruyo süper oluyo teste gidecek olan varsa kameraya alsin bebegini

ne güsel tatlım ya çok sevindim maşallah

kızlar ben çıkıyorum herkes kendine ve bebeğine iyi baksın bu günde geçti bebeklerimiz 1 gün daha büyüdü ne mutlu Şükürler olsun Allah'a babay

herkese hayırlı akşamlar
sevil canım iyi haberlerle dönmen güzel
9 ayı tamamlayana kadar hep güzel haberlerle doktordan gelmeyi nasip etsin Rabbim hepimize

Ayy ne guzel yazmissin sen oylee yaa Dun ben bir bozuldumki yaa saat daha 9 30 ne var bunda bile diyemedim
Dersin canım, de ve değiştir istersen daha 6 ayımız var Allah izin verirse. Gerçi doktor işine pek karışmak istemem neticede güvenmen önemli ama yaptığı doktorluğa sığmıyor, heleki kadın doğum doktoru böylemi olur ya.klava:

ooo göbiş şov başlamış masallah yaa. benımkını gorsenız dılınız tutulur herhalde nıye boyle bende anlamadım dünden bugune göbek aldı basını gıdıyo :)
ben varya fil gibiyim hayatım,hiç üzülme 5 kilomuda aldım.
kızlaar koymak istemiyorum bu yüzden yoksa koyardım valla benim bide ilaçlardan ekstra şişti, 6 aylığım resmen yaaa ve çok rahatsızım su topladım çünküü.

canım sezeryan yerim benim acayip aşağıda o yüzden olmuyor sende nasıl oluyor sızlamamı var, nerde? senin doğum benden daha yakın galiba beni kızım 2 yaş 4 aylık, seninki?

Selam Kızlar. 2 gündür doğru düzgün uğrayamadım topiğe. Hepinizi çok özledim.
Rahatsız olan arkadaşlarım varmış. Hepsine çok geçmişolsun diyorum.
Doktor kontrolünden iyi haberlerle gelenlere Şükür.
Dilekcim Allah kolaylık versin sana. Yavaş yavaş yorulmadan toplan canım.
Buarada bebişlere ve göbüşlere maşallah :)
Bende az sonra ekleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…