ya su sayfa buyuk ve sınırımı bozdu
karanfıl28 oncekı ekledıgın buyuk resımlerı sılermısın sayfa duzelsın.
oh oh bugün daha bi asmissiniz resimler falan. herkes ne kadar heycanli nekadar mutlu ya :)
ben dün ikili testimi yaptirdim bebisimi uzun uzun izledim babasida kameraya aldi sabah aksam izliyorum o kadar hareketliki masallah doktor bile sasirdi ziplayip duruyo süper oluyo teste gidecek olan varsa kameraya alsin bebegini
Dersin canım, de ve değiştir istersen daha 6 ayımız var Allah izin verirse. Gerçi doktor işine pek karışmak istemem neticede güvenmen önemli ama yaptığı doktorluğa sığmıyor, heleki kadın doğum doktoru böylemi olur ya.Ayy ne guzel yazmissin sen oylee yaa Dun ben bir bozuldumki yaa saat daha 9 30 ne var bunda bile diyemedim
herkese hayırlı akşamlar
sevil canım iyi haberlerle dönmen güzel
9 ayı tamamlayana kadar hep güzel haberlerle doktordan gelmeyi nasip etsin Rabbim hepimize
ben varya fil gibiyim hayatım,hiç üzülme 5 kilomuda aldım.ooo göbiş şov başlamış masallah yaa. benımkını gorsenız dılınız tutulur herhalde nıye boyle bende anlamadım dünden bugune göbek aldı basını gıdıyo :)
canım sezeryan yerim benim acayip aşağıda o yüzden olmuyor sende nasıl oluyor sızlamamı var, nerde? senin doğum benden daha yakın galiba beni kızım 2 yaş 4 aylık, seninki?canım benımde ılk dogumum sezeryan oldu. sende sezeryan yerınde kasıntı falan oluyomu bazen bende cok oluyo ve korkuyorum. karnım buyudukce sorun olurmu acaba. yenı anne olacak adaylar kesınlıkle dogumdan sonra hayatınız 360c degısecek. bebegınızı kucagınıza aldınızmı o anda dunyada sadece ıkınız varmıs gıbı olucaksınız. ben ılk kucagıma aldıgımda aglamıstım. o an anlatılmaz yaa yasayıp goreceksınız zatenn
canım bende 31 yaşındayım,iki tane birden iyi performans bi iki senenin lafımı olur hehehkızlar ilk bebeğine benden daha ileri yaşta hamile kalan yok galiba. gerçi bakıyorum çok azınız yaş yazmış profile. ben abla mıyım şimdi (33) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?