2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hay maşallah kaç zamandır doğru düzgün takip etmiyorum
herkesler göbüşlerini, bebişlerini eklemiş, maşallah yaa
ne güzeller öylee, bende kısmetse yarın kuzuma aldıklarımı ve yeni ördüğüm süeteri eklerim

canım oo göbekler çekilmiş ohh negüzell ben nezleden başımı kaldıramıyorumki çok fenayımm...mozijiko maaşallah göbeğin baya belli oluyor... benimkide hemen hemen seninki gibi.... rabbim kucağımızada almayı nasip etsinn..inşlhh..

Saol tatlım. Akşam yemeğinden sonraki halim. Biraz şişkinlik var ama yinede belli oluyor artık tabi. Geçmiş olsun canım buarada. Sen iyileşte göbek şov yaparsın bize.

maşşallah cnm benimki de hemen hemen bu kadar oldu:CüvCüv:

asoscuğum geçmiş olsun cnm ben de senin durumundaydım hala daha tam iyileşemedim ben cezveye sıcak su içine kabuklarıyla limon koyup 3 dakika kaynattıktan sonra içine 2 kaşık bal koyarak içtim sık sık şimdi biraz daha iyi gibiyim tavsiye ederim

Saol cnm. Sanada geçmiş olsun. Nasılsın? Bebişin nasıl?

asoscum canım hala düzelmedin mi biraz?
ben fena üşütmüştüm hatta mideyi, kusarken idrarımı kaçırıyordum, o kadar yanii
hergün ıhlamur+ nane + kabuklu limon kaynattıp içtim
çok şükür bugün iyiyim, sende dene canım
Allahım şifa versin sana ve tüm hastalara a.s.

Saol tatlım. Akşam yemeğinden sonraki halim. Biraz şişkinlik var ama yinede belli oluyor artık tabi. Geçmiş olsun canım buarada. Sen iyileşte göbek şov yaparsın bize.

inşallah canım sağol...

sağol canım dediğini denedim ama yok hala kötüyümm.. tadda alamıyorumm kokuda burnumda tıkalı...:a015:

eslemcim aynen bende öyleeyimm iki gündür ıhlamur içiyorumm.. hala aynıyımm..senağlama ain canım sanada geçmiş olsunn..

Buda bebişim tezeleri

maaşallah maaşallah çok tatlı yaa.. annesi ne güzel uzanmış yaa....Allah bağışlasın canım.. bu cumarteside ben bebeğimi görmeye gideceğim...inşlhh...senağlama

Saol cnm. Sanada geçmiş olsun. Nasılsın? Bebişin nasıl?

iyiyim canım geçen haftaya nispeten daha iyiyim ikili testin sonuçlarını aldım ben sonuçlarım iyi şükür bebişi de gördüm hareketliydi yine maşşallah 1 ay sonra 3lü için gel dedi bir ay onu görmeden nasıl yapıcam mozijikucuğum ya offf :1no2:çok alıştık bu yaramazlara şimdidenkaydirigubbakcemile3 benim için öp tatlı bebişini canıma.s.maşallah ona

asoscuğum 2 günlük rapor falan alman lazım yatarak ve terleyerek dediğimi iç canım bi de doktorlar çok fazla ıhlamur nane içmeyin diyolar cnm aynı geçen haftaki bensin allah acil şifalar versin cnm

asoscuğum 2 günlük rapor falan alman lazım yatarak ve terleyerek dediğimi iç canım bi de doktorlar çok fazla ıhlamur nane içmeyin diyolar cnm aynı geçen haftaki bensin allah acil şifalar versin cnm

sağol canım evet aslında dinlenmeye ihtiyacım var ama evde kimse yokki.. ahhhhhhh kim bakacak iki gün.. doktorumu aradım tholyhot içebilirsin dedii... ama ben yinede tereddütdeyimm içip içmemekte.. eşimde hemen uyudu hata olmam umrunda değil yaa... canım burun tıkanıklığı n için ne yapmıştınn.. :asigim:

Eşimlede görüştük ayrıntılı bir şekilde o hiç istemiyordu gittiğim doktoru. Haftaya heyet için beni hastaneye yatırıp 1 ay rapor verecek bu raporumu riske atmama adına görüşeceğim. Rapor işimiz bitince de başka bir doktora başlayacağım Aallah nasip ederse. Birkaç isim vardı aklımda yaptığım araştırmalar neticesinde birtanesine karar verdim. Muhtemelen ona gidecegim. Gidenler çok memenun pazar sabahı bile muayenehanesini açmış hastasının sıkıntısı var diye.

ah canım ya çok zor valla eşin destek olacak mecbur ,ben doktora gittim kulak burun boğazcıya bana bir tane antibiyotik augmentin yazdı bi de ağrı kesici minoset verdi burun tıkanıklığı içinde ben dayanamayıp doktora gitmeden bi gün önce okyanus suyu almıştım ama fayda etmedi saniyelik açılıp sonra tekrar tıkanıodu doktorda kocaman bir şişe serum fizyolojik verdi burnunu abdest alır gibi sürekli yıka dedi ben sadece serum fizyolojiği kullandım ilaçlar arasından çünkü tuzlu su diye birde iki gün hiç yataktan çıkmadan o sıcak karışımı içtim ikinci günün sonunda burnum açıldı ama şuan sesim hala kısık bir hafta geçti ama bence bir doktora görün canım bana sadece antibiyotiği tedbir olsun diye verdi ciğerlere iltihap inmesin dedi ama ilerlemiş olsaydı kullanacaktım mecburen kaç gündür hastasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…