ah canım ya çok zor valla eşin destek olacak mecbur ,ben doktora gittim kulak burun boğazcıya bana bir tane antibiyotik augmentin yazdı bi de ağrı kesici minoset verdi burun tıkanıklığı içinde ben dayanamayıp doktora gitmeden bi gün önce okyanus suyu almıştım ama fayda etmedi saniyelik açılıp sonra tekrar tıkanıodu doktorda kocaman bir şişe serum fizyolojik verdi burnunu abdest alır gibi sürekli yıka dedi ben sadece serum fizyolojiği kullandım ilaçlar arasından çünkü tuzlu su diye birde iki gün hiç yataktan çıkmadan o sıcak karışımı içtim ikinci günün sonunda burnum açıldı ama şuan sesim hala kısık bir hafta geçti ama bence bir doktora görün canım bana sadece antibiyotiği tedbir olsun diye verdi ciğerlere iltihap inmesin dedi ama ilerlemiş olsaydı kullanacaktım mecburen kaç gündür hastasın cnm
teuto hoşgeldin aramıza
Canım benim, inan çok sevindim çok doğru bir karar vermişsin bence, istersen 10 doktor değiştirebilirsin neticede senin içine sinmesi en önemlisi, hele bizim gibi zor hamilelik geçiren birisi tesadüfe bırakamaz bunu. Allah en hayırlısını versin.Eşimlede görüştük ayrıntılı bir şekilde o hiç istemiyordu gittiğim doktoru. Haftaya heyet için beni hastaneye yatırıp 1 ay rapor verecek bu raporumu riske atmama adına görüşeceğim. Rapor işimiz bitince de başka bir doktora başlayacağım Aallah nasip ederse. Birkaç isim vardı aklımda yaptığım araştırmalar neticesinde birtanesine karar verdim. Muhtemelen ona gidecegim. Gidenler çok memenun pazar sabahı bile muayenehanesini açmış hastasının sıkıntısı var diye.
Buda bebişim tezeleri
oldumuki?
Bu benim göbeğim akşam çektim , ben yanlardan da şiştim bu arada :))
Günaydın bircancım , he he ben kendimi hayal ediyorum , heralde top gibi yuvarlanıcam :)) Bu da yararlıymış şu da yararlıymış diye diye yiyorum maşallah bana , tek ümidim yaza denk gelmesi hafif yemekler kurtarıcımız olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?