2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarın gidicem yaa doktoraa böyle olmuyoo.. o serumdan bende isteyeyimm yaaa.. ben 4 gündür hastayım canım... çok sağol canım umarım sesinde açılır.. benimde ses gitti...a.s.

cumartesi bende bebişimi cd de istiycem onuda koyarım, kalkabilsem, halim olsa şimdiki göbüşümüde koyucamda bunun kadar tatmin etmez sizi sanırım:roflol::roflol::roflol:

Canım benim, inan çok sevindim çok doğru bir karar vermişsin bence, istersen 10 doktor değiştirebilirsin neticede senin içine sinmesi en önemlisi, hele bizim gibi zor hamilelik geçiren birisi tesadüfe bırakamaz bunu. Allah en hayırlısını versin.

Günaydın hanımlar ,

Umarım güzel bir gün geçiririz ben şimdi sırasıyla göbümü ve aldıklarım ekleyeceğim becerebilrisem , dün sans eseri koyabilmiştim .

Mozijiku bayıldım bebişine, allah nazardan saklasın canım :))

Sevil ben o fotoyu , yastık felan koyarak çektin sandım aneyyyyyyyyy, o ne ööle sonumuz o mu yani :))

günaydın kızlar nasılsınız? herkes nasıl bebişler nasıl? hasta olan arkdaşlara çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

Günaydın bircancım , he he ben kendimi hayal ediyorum , heralde top gibi yuvarlanıcam :)) Bu da yararlıymış şu da yararlıymış diye diye yiyorum maşallah bana , tek ümidim yaza denk gelmesi hafif yemekler kurtarıcımız olacak :)

o bakımdan iyi tatlım ama hamilelik yazın biraz zor geçer diyorlar ama ben korkmuyorum bebeğim gelcek ya sonunda Allah'ın izniyle

Günaydın kızlar , eylül ayının şirin mi şirin tatlı mı tatlı anne adayları...

Mozijiku çok teşekkür ederim tatlım. Yavaş yavaş kendimi yormadan toplanmaya özen gösterdim canım ama umarım ona hiçbir şey olmamıştır, korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum. Ama evi toplama işini dün gece nerdeyse bitirdik yani %90'ı bitti ama, kalan az bir kısmı da cmt günü toplayacağız. Zaten ondan sonra da nakliyeciler evden eve taşıma yapacak biz karışmayacağız. Tek yerleştirme kalıyor o da yavaş yavaş olur artık diye düşünüyorum. Bu halde yeni evin temizliğiyle uğraşmayayım diye bayan tuttuk evi de o temizleyecek yani artık tek yapacağım eşyaları yerleştirmek. Umarım hala içimdedir ve kalbi pıt pıt atıyordur canım bebişimin.. Kızlar siz de lütfen dua edin bizim için. Neyse canım bu arada göbüşüne de bebişine de kırkbir kere maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın...

Zeytingözlü maşallah göbüşüne benim daha sizler kadar çıkmadı galiba yaaaa :1no2ışardan bakan birinin hamile olduğumu anlaması hala mümkün değil. Umarım bir sorun yoktur.

oo maşallah güzel göbüşler konmuş gene hepinize maşallah.. zeytingözlü bebişinin cicileri çok tatlı sağlıkla giysin inşallah bende dün akşam bebişimin cicilerini çekicektim ama malum ev topluyoz yavaş yavaş unutmuşum:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…