Günaydın kızlar , eylül ayının şirin mi şirin tatlı mı tatlı anne adayları...
Mozijiku çok teşekkür ederim tatlım. Yavaş yavaş kendimi yormadan toplanmaya özen gösterdim canım ama umarım ona hiçbir şey olmamıştır, korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum. Ama evi toplama işini dün gece nerdeyse bitirdik yani %90'ı bitti ama, kalan az bir kısmı da cmt günü toplayacağız. Zaten ondan sonra da nakliyeciler evden eve taşıma yapacak biz karışmayacağız. Tek yerleştirme kalıyor o da yavaş yavaş olur artık diye düşünüyorum. Bu halde yeni evin temizliğiyle uğraşmayayım diye bayan tuttuk evi de o temizleyecek yani artık tek yapacağım eşyaları yerleştirmek. Umarım hala içimdedir ve kalbi pıt pıt atıyordur canım bebişimin.. Kızlar siz de lütfen dua edin bizim için. Neyse canım bu arada göbüşüne de bebişine de kırkbir kere maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın...
Zeytingözlü maşallah göbüşünebenim daha sizler kadar çıkmadı galiba yaaaa :1no2 ışardan bakan birinin hamile olduğumu anlaması hala mümkün değil. Umarım bir sorun yoktur.
teyzeleri bebikomun ilk cicileri ,tabi unisex :))
Zeytingözlü, Canım çok tatlı cicileri. Allah sağlıklı şekilde iyi günlerde giydirmeye nasip etsin.
Dilekcim günaydın canım sakın evham yapma tabi ki içindedir ve hoplayıp zıplıyordur annesi bakma benim göbüşüme ben hayatımda hiç bir dönem dümdüz karınlı olmadım ondan da biraz belirgin benim göbüşüm :))
Bu arada seni şu konuda uyraıyorum eve kadın da tutsan eğer tuzruhu, borçöz falan öyle şeylerle temizlenecekse evin orada durma sakın , bir de acele etme yavaş yavaş yerleş kendini yorma , Kolay gelsin ...
tatlım sakın böyle negatif düşünme bende senin gibi hep merak ediyordum ama doktor elham yapmamamı bebeğimin daha çok etkileneceğini söyledi artık yapmamaya çalışıyorum hem bu kadar kolay mı dilekcim ona bişiy olması nolur iyi düşün tatlımbenim... bebeğin iyidir göbişinin çıkmaması iç karnın geniş olabilirmi? bence öylede düşünmem lazım. taşınma işinide kolaylaştırdığınız için çok sevindim kendini yorma sne fazla düşünce biz yine şanslıyız ne şartlarda hamile kalanlar var ne şartlarda sağlıklı doğuran anneler var o yüzden lütfennn iiyi şeyler düşün olur mu canım.
dilekçim hem benimde normalde karnım pek çııkmıyor yani kimse anlamıyor.. yemek yeyince ve çokta su içince çıkıyor dert etme lütfennn
dilekçim korkma birşey olmaz inşallah beişlerimize yavaş yavaş yapıyoz nasıl olsa.. benim iki arkadaşım üç aylık hamileyken tayinleri çıktı taşındılar ama yinede birşey olmadı bebişlerine.. ama yinede dikkat etmemiz lazım fazla yormadan yapalım
dilekciğim ne oldu sana arka sayfada bazı şeyler okudum bebiş umarım yerindedir falan diye ama asıl yazıyı bulamadım ne oldu merak ettim geçmiş olsun canım.....
kızlar bunları bir komşubabaannem var nişanlıyken örmüştü belki ben göremem bebeğin olduğunu diye pembe örmüş bakalım oğlum olsada saklarım
günaydın kızlaaaar :) Çok mutluyum bugün. dün ikili test sonuçlarını gösterdim her şey çok iyiymiş. Bir dahaki randevumuz 6 hafta sonra :)
Göbekler maşallah çıkmış bile :) Dün hastaneye gittiğimde 35 yaşındaki bir kadın ilk kez hamile kalmış ve 4 aylık olmuş. herkesin karnı çıkıyor benim karnım niye büyümüyor diye hüngür hüngür ağlıyordu. sizlerinki maşallah:) Gerçi benim de biraz var ama olsun bakalım benimki de büyür :)
gunaydın kızlar. hepinize maşallah guzel buyutmussunuz göbeklerı:) ama benım için en guzellerı mınıklerın resımlerı. Allah hepinizinkini nazarlardan sakınsın.
benım dunkı korkutan akıntım gecti çok sukur bugun daha rahatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?