2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekcim günaydın canım sakın evham yapma tabi ki içindedir ve hoplayıp zıplıyordur annesi bakma benim göbüşüme ben hayatımda hiç bir dönem dümdüz karınlı olmadım ondan da biraz belirgin benim göbüşüm :))

Bu arada seni şu konuda uyraıyorum eve kadın da tutsan eğer tuzruhu, borçöz falan öyle şeylerle temizlenecekse evin orada durma sakın , bir de acele etme yavaş yavaş yerleş kendini yorma , Kolay gelsin ...

tatlım sakın böyle negatif düşünme bende senin gibi hep merak ediyordum ama doktor elham yapmamamı bebeğimin daha çok etkileneceğini söyledi artık yapmamaya çalışıyorum hem bu kadar kolay mı dilekcim ona bişiy olması nolur iyi düşün tatlımbenim... bebeğin iyidir göbişinin çıkmaması iç karnın geniş olabilirmi? bence öylede düşünmem lazım. taşınma işinide kolaylaştırdığınız için çok sevindim kendini yorma sne fazla düşünce biz yine şanslıyız ne şartlarda hamile kalanlar var ne şartlarda sağlıklı doğuran anneler var o yüzden lütfennn iiyi şeyler düşün olur mu canım.

dilekçim hem benimde normalde karnım pek çııkmıyor yani kimse anlamıyor.. yemek yeyince ve çokta su içince çıkıyor dert etme lütfennn

Teşekkür ederim arkadaşlar , daha iyileri sizin bebişlerin olsun :)) Ben cinsiyetini bilmediğim için böyle aldım ama öğrenince de ya hep mavi ya da pembe almayı düşünmüyorum bene bebeklere her rengi yakıştırıyorum ...Bundan sonra da aldığım herşeyin fotosunu çekip albüm yapıcam bebişime :))

dilekçim korkma birşey olmaz inşallah beişlerimize yavaş yavaş yapıyoz nasıl olsa.. benim iki arkadaşım üç aylık hamileyken tayinleri çıktı taşındılar ama yinede birşey olmadı bebişlerine.. ama yinede dikkat etmemiz lazım fazla yormadan yapalım

Zeytingözlü, Canım çok tatlı cicileri. Allah sağlıklı şekilde iyi günlerde giydirmeye nasip etsin.

dilekciğim ne oldu sana arka sayfada bazı şeyler okudum bebiş umarım yerindedir falan diye ama asıl yazıyı bulamadım ne oldu merak ettim geçmiş olsun canım.....

kızlar bunları bir komşubabaannem var nişanlıyken örmüştü belki ben göremem bebeğin olduğunu diye pembe örmüş bakalım oğlum olsada saklarım

herkeze selamlar kızlar bakıyorumda göbek şovlar başlamış... maşallah bebişlerin resimleri koyulmuş,,, ciciler alınmışş oooo maşallah hepimize Allah nazardan saklasın ... umarım hepiniz iyisinizdir.. doktorum beni 1 ay sonra çağırdı... bebeğimi bir ay göremiycem.... ama napalım yeterki o iyi olsun.... ayyy 9 nisanda kontrolüm var cinsiyetinide o zaman öğrenicem.....Rabbim herkezim bebeğini ve annişleri korusun amin.

Sağol canım yaaa inşallah söylediğin gibidir. Tatlım kadın evi temizlemek için o kimyasallardan kullanacak ama ben zaten o evi temizlerken yani cuma günü işyerinde olacağım.Annem başında bekleyecek. Herhalde temizlendikten sonra oralara girmem de bir sakınca olmaz. Evet yerleşmek için hiç acele etmeyi düşünmüyorum zaten.

dilekçim hem benimde normalde karnım pek çııkmıyor yani kimse anlamıyor.. yemek yeyince ve çokta su içince çıkıyor dert etme lütfennn

Canım rahatlatıcı sözleriniz için gerçekten teşekkür ederim hem sana hem zeytingözlü'ye..
Haklısın söylediklerinde hamile hamile tarlaya çalışmaya giden insanlar var bence de bu kadar kolay olmamalı di mi ? zaten ağır şeyler kaldırmadım bir yere uzanmamaya da hep dikkat ettim. Midemin bulandığı günleri bile özledim var yaa :)))) Ya göbüşüm biraz çıktı ama sanki daha sizinkiler kadar büyük değil gibi geliyor. Belki de ben yanılıyorumdur yine panik yapıyorumdur. delikafadulden

Canım rahatlatıcı sözleriniz için gerçekten teşekkür ederim hem sana hem zeytingözlü'ye..
Haklısın söylediklerinde hamile hamile tarlaya çalışmaya giden insanlar var bence de bu kadar kolay olmamalı di mi ? zaten ağır şeyler kaldırmadım bir yere uzanmamaya da hep dikkat ettim. Midemin bulandığı günleri bile özledim var yaa :)))) Ya göbüşüm biraz çıktı ama sanki daha sizinkiler kadar büyük değil gibi geliyor. Belki de ben yanılıyorumdur yine panik yapıyorumdur. delikafadulden[/QUOTE]

tatlım benim tabiki kolay değil o kadar bebeğin seninledir lütfen takma kafana kötü şeyler düşünme canım 2 haftaya bebeiğini hareketlerinide hissediceksin ne güsel şimdi hareket hissedemediğimiz için canım böyle düşünmemiz normal... hem eşye toplamakla bişiy olmaz ki.. göbişinde sana öyle geliyordur canım benim

Böyle şeyler duyunca rahatlıyorum biraz, sağol canım. Evet yavaş yavaş yaptım ama yine de insan evham yapıyor işte elinde olmadan.

dilekciğim ne oldu sana arka sayfada bazı şeyler okudum bebiş umarım yerindedir falan diye ama asıl yazıyı bulamadım ne oldu merak ettim geçmiş olsun canım.....

Canım birşey olmadı biz 3 gecedir evi topluyoruz taşınmak için. her gece 3 saat zaman ayırdık ve 3 gecede bitirdik. İşlendim yaa hemen içime korku girdi inşallah iyidir diye. Yoksa allaha şükür şimdilik bir sorun yok. Ama geçen gece belim ağrıdı ve çok yoruldum. Dün gece de kalçamdan yine şiddetli ağrı girdi yürümemi zorlaştıran. Bu nedenle de panik oldum yani anlayacağın...

kızlar bunları bir komşubabaannem var nişanlıyken örmüştü belki ben göremem bebeğin olduğunu diye pembe örmüş bakalım oğlum olsada saklarım

Amanın yarabbim bunların tatlılıkları ne böyle.. Çok şekerler canım ya sağlıklı olsun da kız erkek farketmez , erkek olursa da bakarsın ikincisine nasip olur pembiş pembiş giymek hihoyyyt

günaydın kızlaaaar :) Çok mutluyum bugün. dün ikili test sonuçlarını gösterdim her şey çok iyiymiş. Bir dahaki randevumuz 6 hafta sonra :)

Göbekler maşallah çıkmış bile :) Dün hastaneye gittiğimde 35 yaşındaki bir kadın ilk kez hamile kalmış ve 4 aylık olmuş. herkesin karnı çıkıyor benim karnım niye büyümüyor diye hüngür hüngür ağlıyordu. sizlerinki maşallah :) Gerçi benim de biraz var ama olsun bakalım benimki de büyür :)

Dilekcim bu göbüşle olacak şey değil sen içini ferah tut benim bir arkadaşım tam 4,5 ay normal gezdi hamileliğinin ilk başlarında kilo verdi kusmaktan ama 5 aydan sonra basket topu yutmuş gibiydi ,eğer vücudun ihtiyacı varsa alıyorsun sen korkma , çok kilo almak da iyi değil bakma ben pisboğazım işime de geliyor hamilelik ::))
Bu arada biz elimziden geleni yapıyoruz kendimize dikkat ediyoruz , eee sanıyorum işlerimiz de ağır değil hiç birimizin ( en azından artık şantiyeye çağırmıyolar beni ) yavrularımızı Allah'a emanet ettik sabırla bekleyeceğiz bu arada keyfini çıkartalım :))

gunaydın kızlar. hepinize maşallah guzel buyutmussunuz göbeklerı:) ama benım için en guzellerı mınıklerın resımlerı. Allah hepinizinkini nazarlardan sakınsın.
benım dunkı korkutan akıntım gecti çok sukur bugun daha rahatım..

tatlım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim

ay canım çok sevindim inşallah bir daha o akıntıdan olmaz seni panik yaptırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…