kızlar bunları bir komşubabaannem var nişanlıyken örmüştü belki ben göremem bebeğin olduğunu diye pembe örmüş bakalım oğlum olsada saklarım
inşallah canım. 11+ da bır çok kişinin başına gelmiş. eşim dün araştırmış baya:) ben sacma seyler okumaktan korktugumdan çok irdelememiştimay canım çok sevindim inşallah bir daha o akıntıdan olmaz seni panik yaptırmaz
ay canım çok güzellermiş..Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin:) hepimiz 20 güne kadar kesin olan ciniyetlerini öğrenicezz ayyy ne güzell:teytey::teytey:
Günaydın eylül anneleri, nasılsınız?
benim bebeğimin doğum tarihi 5ekim ama dr. 1 hafta öncesi ve sonrası olabilir dedi, yani bende eylül annesi olabilirim belki...
siz bize göre daha büyüksünüz salı günü doktora gideceğim, sanırım 2li test için bana gün verecek belkide aynı gün yapar emin olamıyorum...
2li testte açlık falan gerekiyomu? (biraz saçma galiba :S) kan testi yapılıyomuş sanırım...
biraz bahsedebilirmisiniz, teşekkürler...
aç gitmene gerek yok. ultrason ile bebeğin ense boyuna bakıyorlar bir de bir tüp kan alıyorlar. Aç gitmen sadece 5. ayda şeker testi için gerekliymiş. Onun haricinde kontrollere tok gidebilirsin...
canım aç tok farketmiyor.Karnın tokken gitsen daha iyi olur.yine karnından bebişine bakıyor.bu sefer sadece biraz daha dikkat ediyor ense boyunu ölçüyor.ayakları elleri burun kemiği varmı yok mu gibi ayrıntılara dikkat ediyor.son olarakta kolundan kan alıyorlar ve bunun sonucunuda 3 ila 7 gün içinde alabiliyorsun..başkada bişe yok:):CüvCüv:
tşk ederim kızlar cevaplarınız içina.s.
son olarak bişey sormak istiyorum vajinalmi bakıyolar 2li test için yoksa karından mı?
günaydın eylül anneleri, nasılsınız?
Benim bebeğimin doğum tarihi 5ekim ama dr. 1 hafta öncesi ve sonrası olabilir dedi, yani bende eylül annesi olabilirim belki...
Siz bize göre daha büyüksünüz salı günü doktora gideceğim, sanırım 2li test için bana gün verecek belkide aynı gün yapar emin olamıyorum...
2li testte açlık falan gerekiyomu? (biraz saçma galiba :s) kan testi yapılıyomuş sanırım...
Biraz bahsedebilirmisiniz, teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?