2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bunları bir komşubabaannem var nişanlıyken örmüştü belki ben göremem bebeğin olduğunu diye pembe örmüş bakalım oğlum olsada saklarım

ay canım çok güzellermiş..Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin:) hepimiz 20 güne kadar kesin olan ciniyetlerini öğrenicezz ayyy ne güzell:teytey::teytey:

Günaydın şekercikler. Nasılsınız?

Göbüşüm ve bebişim için yaptığınız yorumlara çok teşekkür ederiz

Test sonuçları iyi çıkan arkadaşlarada benden kırkbir kere maşallah

Sevilvim maşallah valla göbüşüne bizimde böyle olucak dimi son ay?

Zeytingözlü seninde göbüşüne maşallah canım

Dilekcim kötü düşünme tatlım. Annesi miniğin seninledir merak etme. Allahın izniylede hiç bişicik olmaz. Üzme bebişini.

Günaydın eylül anneleri, nasılsınız?
benim bebeğimin doğum tarihi 5ekim ama dr. 1 hafta öncesi ve sonrası olabilir dedi, yani bende eylül annesi olabilirim belki...
siz bize göre daha büyüksünüz salı günü doktora gideceğim, sanırım 2li test için bana gün verecek belkide aynı gün yapar emin olamıyorum...
2li testte açlık falan gerekiyomu? (biraz saçma galiba :S) kan testi yapılıyomuş sanırım...
biraz bahsedebilirmisiniz, teşekkürler...

aç gitmene gerek yok. ultrason ile bebeğin ense boyuna bakıyorlar bir de bir tüp kan alıyorlar. Aç gitmen sadece 5. ayda şeker testi için gerekliymiş. Onun haricinde kontrollere tok gidebilirsin...

canım aç tok farketmiyor.Karnın tokken gitsen daha iyi olur.yine karnından bebişine bakıyor.bu sefer sadece biraz daha dikkat ediyor ense boyunu ölçüyor.ayakları elleri burun kemiği varmı yok mu gibi ayrıntılara dikkat ediyor.son olarakta kolundan kan alıyorlar ve bunun sonucunuda 3 ila 7 gün içinde alabiliyorsun..başkada bişe yok:):CüvCüv:

gunaydin sekerler nasilsiniz gobusler masallah almis basini gidiyor bebislerimiz buyuyor.hasta olan arkadaslara gecmis olsun msms canim sen de biraz korkmussun bircok hamilenin basina geliyor bebek yer yaptiginda bellili bir kanama geliyor insanda fazla olursa zararli dr gitmissindir herhalde.zeytingozlu ve neveste harika bebislerinizin cicileri.dilekcim sende dikkatet tasinma arifesindesin lutfen agir falan kaldirma olmassa yardimci tut canim bebisinden onemli degil hic birsey.allah bebislerimizi saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.:CüvCüv:

aç gitmene gerek yok. ultrason ile bebeğin ense boyuna bakıyorlar bir de bir tüp kan alıyorlar. Aç gitmen sadece 5. ayda şeker testi için gerekliymiş. Onun haricinde kontrollere tok gidebilirsin...

tşk ederim kızlar cevaplarınız içina.s.
son olarak bişey sormak istiyorum vajinalmi bakıyolar 2li test için yoksa karından mı?

günaydin kizlar umarim gününüz güzel gecer.
bu akinti bendede olmustu 12 haftanin icindeyken acil hastaneye gittim normal oldugunu söylediler: ama yinede doktora gidin sizin basiniza böyle bisey gelirse ne olur ne olmaz.
bebek hazirliklarina baslanmis ben daha hic birsey almadim. cinsiyetini ögrendigim gün alisveris yapicam insallah.

günaydın kızlaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oh oh maşallah herkes çok iyi bebişler de göbüşler de süper valla maşallah hihoyyyt hihoyyyt
ama ne kadar küçük göbüşleriniz yaa, ben fil gibi oldum şimdiden :roflol: :roflol: :roflol:
herkes hamilelikten önce bi anda kilo verdiğim için hepten zayıfladığımı, şimdi normal göründüğümü söylüyor...
ama akşam aynaya baktığımda kafamın kesilip başka bi bedene yapıştırıldığı fikrine kapıldım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ben de bi ara ekliyim resmi de bu haftada 20 haftalık gibi göbüş görün :roflol: :roflol:

canım 2 li test yaptır aç veya tok olman önemli değil kandna bakılıyor

birde ene ölçümü olucak oda ultrasyonda yapılıyor

kızlar bu da benim bebişime aldığım ilk kıyafet :) bakalım beğenecek misiniz?

gunaydın hanımlar,masallah herkes ıyı.
oh ne gusel ıyıkı baslattık su gobek bebek fotolarını.ne guzel herkes koyuyo.artık forum daha eglenceli:))kızlar sız 3lu teste kac kaftalıkken gıdıceksınız??????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…