2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bircancım ve yumecim. Bebişlerinizin cicileri çok tatlı ya maşallah. Allah giydirmek nasip etsin inşallah kuzucuklara :)

ayyyy yume muhteşem bişey bu yaaa, bayıldım canım süper yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağlıkla gelsin güle güle giysin inşallah kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim yaaa.. Geçenlerde gezerken gördüm bayıldım. hemen aldım dedim hem kıza olur hem erkeğe. Salonun ortasına serdim :) kaldırmaya kıyamıyorum, gelip gidip seviyorum :)

kızlaaar hepinize iyi mutlu günler dilerim iyikide bu topik var yaaa

evet efil, hemen hemen aynı şeyleri hissedip aynı heyecanı yaşadığımız için birbirimizi öyle güzel anlıyoruz ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim yaaa.. Geçenlerde gezerken gördüm bayıldım. hemen aldım dedim hem kıza olur hem erkeğe. Salonun ortasına serdim :) kaldırmaya kıyamıyorum, gelip gidip seviyorum :)

benimkinin de 2 çıtçıtlı badisi 2 tulumu oldu öyle...
dolabımızda katlı duruyor..
her akşam babişle annişi açıp açıp seyredip gülüşüp duruyouz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım korktum ama şükürler olsun onemlı bişey yokmuş. dedıgın gibi çok kişinin basına gelıyormus

canim bende daha birsey almadim arkadaslar ne kadar guzel resimleri koymuslar hemen cinsiyetini ogrenip birseyler almak istiyorum.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden NORMALmis canim bebisin var kilolari fazla dert etme benim esim hele fitnisa git dogumdan sonra diyor yani daha simdiden benim cok sismanladigimi soylemeye calisiyor kendi kilosunu gormezden geliyorkaydirigubbakcemile3

ben ayın 25 inde gidicem yani 17. haftamda

hah efılcım,bak sımdı bız senle aynıyz.sımdı normalde 16.haftanın içindeyız ya benım bebek bı hafta onden gıdıomuş.o zaman ben zaten 17.nın ıcınde oluorum.o zaman bu hafta mı yaptrmam gerekıodu yanı fisfisfis yoksa haftaya da yaptrsam olur yanı dımı??

Canım ben ultrason'a göre 17.haftamı doldurduğum gün gideceğim. Bu günü doktor vermedi ama ben öyle planladım ve 3lü test için ideal bir tarih olduğunu düşünüyorum.

evet canım korktum ama şükürler olsun onemlı bişey yokmuş. dedıgın gibi çok kişinin basına gelıyormus

ilkgoz agrisi olunca insani en kucuk sey bile korkutuyor degilmi canim.gelmis ve gecmis oldu allaha sukur simdi allahimiza saglikli sekilde kucagimiza vermesi icin dua edelim ve bir cokda test yapiliyor zaten.:CüvCüv:eskileri dusununce bizler suanda cok rahatiz.

öyleymiş canım yaa, ilaçlar, sigarayı bırakmak derken hihoyyyt hihoyyyt
benimki aksine, çok şükür diyor kemiklerini et sardı :roflol: :roflol: :roflol:
doğumdan bi süre sonra mesela bahara, atarız bebişleri arabalarına, güzeeel yürüyüşlerle veririz kilolaro kaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlar da kilo falan önemli değil :asigim:

Kızlar maşallah , artık 3 lü test günleri belirlenmeye başlanmış , sırasıyla inşallah şu gün doğuma gideceğim diye yazmaya başlarız :))

canım benimkide 3 gün geriden.bugün 14+5 oldum.doktor 25 inde gel dedi yani ozaman 16+4 oluyorum canım sende 20 sinde falan git zaten 16 ile 20.hafta arsındadiye biliyorum ben:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…