kızlaaar hepinize iyi mutlu günler dilerim iyikide bu topik var yaaa
inşallah canım benim yaaa.. Geçenlerde gezerken gördüm bayıldım. hemen aldım dedim hem kıza olur hem erkeğe. Salonun ortasına serdim :) kaldırmaya kıyamıyorum, gelip gidip seviyorum :)
kızlar 3lu teste dıorum,kac haftalıkken gıdıceksınız???
kızlar 3lu teste dıorum,kac haftalıkken gıdıceksınız???
gunaydin sekerler nasilsiniz gobusler masallah almis basini gidiyor bebislerimiz buyuyor.hasta olan arkadaslara gecmis olsun msms canim sen de biraz korkmussun bircok hamilenin basina geliyor bebek yer yaptiginda bellili bir kanama geliyor insanda fazla olursa zararli dr gitmissindir herhalde.zeytingozlu ve neveste harika bebislerinizin cicileri.dilekcim sende dikkatet tasinma arifesindesin lutfen agir falan kaldirma olmassa yardimci tut canim bebisinden onemli degil hic birsey.allah bebislerimizi saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.:CüvCüv:
günaydin kizlar umarim gününüz güzel gecer.
bu akinti bendede olmustu 12 haftanin icindeyken acil hastaneye gittim normal oldugunu söylediler: ama yinede doktora gidin sizin basiniza böyle bisey gelirse ne olur ne olmaz.
bebek hazirliklarina baslanmis ben daha hic birsey almadim. cinsiyetini ögrendigim gün alisveris yapicam insallah.
günaydın kızlaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oh oh maşallah herkes çok iyi bebişler de göbüşler de süper valla maşallah hihoyyyt hihoyyyt
ama ne kadar küçük göbüşleriniz yaa, ben fil gibi oldum şimdiden :roflol: :roflol: :roflol:
herkes hamilelikten önce bi anda kilo verdiğim için hepten zayıfladığımı, şimdi normal göründüğümü söylüyor...
ama akşam aynaya baktığımda kafamın kesilip başka bi bedene yapıştırıldığı fikrine kapıldım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ben de bi ara ekliyim resmi de bu haftada 20 haftalık gibi göbüş görün :roflol: :roflol:
evet efil, hemen hemen aynı şeyleri hissedip aynı heyecanı yaşadığımız için birbirimizi öyle güzel anlıyoruz ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım kesinlikle
ben ayın 25 inde gidicem yani 17. haftamda
gunaydın hanımlar,masallah herkes ıyı.
oh ne gusel ıyıkı baslattık su gobek bebek fotolarını.ne guzel herkes koyuyo.artık forum daha eglenceli:))kızlar sız 3lu teste kac kaftalıkken gıdıceksınız??????????*
evet canım korktum ama şükürler olsun onemlı bişey yokmuş. dedıgın gibi çok kişinin basına gelıyormus
...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden NORMALmis canim bebisin var kilolari fazla dert etme benim esim hele fitnisa git dogumdan sonra diyor yani daha simdiden benim cok sismanladigimi soylemeye calisiyor kendi kilosunu gormezden geliyorkaydirigubbakcemile3
hah efılcım,bak sımdı bız senle aynıyz.sımdı normalde 16.haftanın içindeyız ya benım bebek bı hafta onden gıdıomuş.o zaman ben zaten 17.nın ıcınde oluorum.o zaman bu hafta mı yaptrmam gerekıodu yanı fisfisfis yoksa haftaya da yaptrsam olur yanı dımı??
kızlar bu da benim bebişime aldığım ilk kıyafet :) bakalım beğenecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?