2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben ultrason'a göre 17.haftamı doldurduğum gün gideceğim. Bu günü doktor vermedi ama ben öyle planladım ve 3lü test için ideal bir tarih olduğunu düşünüyorum.

bı dakka kafam karıstı yani 16+7 oldugunda mı?:s saol dılekcim.o zaman ultrasonu baz alıoruz.

Son düzenleme:
Kızlar maşallah , artık 3 lü test günleri belirlenmeye başlanmış , sırasıyla inşallah şu gün doğuma gideceğim diye yazmaya başlarız :))

ben bi 2 li yaptırsaydım :roflol: :roflol:
bu gidişle ekimde doğurucam herhalde :roflol: :roflol:

tünaydın hanımlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben 13 haftadaya girdim benım bulantılar artıyo bende mı terslık var hiç keyfım yoktu 2 gündür girmiyodum yaaa ne cok sey kaçırmışım göbek şovlar başlamışş
geçmişe biraz baktım hepinizin göbüşlere ve içindekilere maşallah
petibörcüm senın bebiş erkek gibi zati göbüş öle diyo dr dogru tahmın etmış:CüvCüv:
tam okumadım geçmişi bakayım başka göbüş varmı

canım hem ilk göz agrım hem çok zor oldu yavrum. hepimizin bebeği kıymetli elbette Allah kımseye acıyı yasatmasın. bebeklerım ıkızdı bırı gıttıgınde uzulmedım dıgerı tesellıydı ama bunu Allah bağışlasın çok tedırgın oldum çok.

ewet canim ya 4 gozle bekliyorum walla ruyalarimda gorur oldum bebisimi walla dogana kadar kafayi yemezsem iyidelikafaduldendelikafadulden ewt kiloyu bende takmiyorumda esim allaha sukur hep hatirlatiyor benle yaris yapacaksin diyorsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benim de 11. haftada bulantım başladı, daha hissedilir oldu yani..
iştahım da eskisi gibi değil çok şükür, normalde döndük :roflol:
normaldir diye biliyorum ben, herkesin farklı zamanlarda olabiliyor çünkü...

allaha duani eksik etme kuran oku ve hep hayrin icin birseyler dagit.allah yuce tanrim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin .icini hep temiz tut gulum.:CüvCüv::CüvCüv: cunku icinde zaten bir melek var dualarla dahada korunursun ben korktugumda veya negatif dusunce sardiginda bole yapiyorum sende dene.:CüvCüv::CüvCüv:

ayyy doğum mu yapmadım sancı mı çekmedim rüyalarımda :roflol: :roflol: :roflol:
geçen gece de yeni gideceğim doktora gidip cinsiyetini öğrendim :roflol:
herkes oğlun olacak diyor bana normalde ben de iyice alıştım oğlan istiyorum şimdi, kız diyen tek kişi eşim kaydirigubbakcemile3
rüyamda doktor diyor kız bu, ben yok diyorum hocam yanlışınız var oğlum olacak :roflol: :roflol:
kociş de ben sana demedim mi diye sırıtıyor :roflol: :roflol:
iyice bozmazsak iyidir :roflol:

kızlar ben karnımda bır haftadır falan ufak ufak hareketler hıssedıyorum. varmı aranızda boyle hısseden

bende aldıklarımı buraya bir türlü yükleyemedim resimler bölümüne koydum kızlar.bakmak isterseniz beklerim:):):):)):):

bakalım guluncanı ya.3lu teste gıttıgımızde kesınlesır herhalde.senın de bulantılar tetıklenmıs galıba.ama oyle 1-2 gun olur gecer emın ol.benım sımdı bıle tam gecmıs dııl.ara sıra aksamları yokluo.gecmıs olsun ıns.

bı dakka kafam karıstı yani 16+7 oldugunda mı?:s saol dılekcim.o zaman ultrasonu baz alıoruz.

Evet canım en son doktora gittiğimde doktorun ultrasona göre söylediği haftaya göre gidicem bu şekilde olması bana daha mantıklı geliyor. Ama yine de sen bilirsin..

ya bende her gece kesin görüyorum kafayı sıyırcaz valla daha dogurmadan
gecen gece rüyamda gördüm bebişimi allahım bi bebek bu kadar mı güzel olur resmen tosundu bembeyazdı oyuncak bebek gibi allahım hepimize kucagımıza almayı nasip etsin
nasıl olsa kargaya yavrusu şahin gözükcek

canım üçlü test 16 ile 18. haftalar arasında yapılması gerekiyor. benim doktorun 18. haftaya gün verdi...

ben 16.hafdata yaptirdim ve8nisandada sonuclari alacagim allahin iziniyle.ya arkadaslar size dr leriniz sugun veya bugundiye size gun vermiyolarmi?şutarafagitti

canim sen asmissin ya olaylari bari dogumlarin kolay oluyormuydudelikafaduldendelikafadulden canim hayirlisi olsun oyle tahmin edenlerede kendini kaptirma bak gecen gun basima ne geldi.ekmek almak icin markete gittim yaasli komsumuz geldi sanki cocuk seviyor yanagimi sikdi hanimis benim gebe kizim oglunuzmu olacak yerim onun pipisini dedi simdi sen buna ne dersin bir tarafda elma gibi kizarmis yanagim bir tarafda teyyze olur olmadik soz soyluyor ve ellinide gobegime koyduuuuuuu offffffffffffffffffffffffff klava:klava:sinir oluyorum bu tiplere yaaaaa o nedenle allah ne verirse hayirlisini versin sonucda ilk bebegimiz.

Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.

dilekcim benimde öle eşim dedi akşam belin kalınlaşmış diye çok sevindim delikafaduldenöle diyince benimde hiç göbişim yok :1no2:dün akşam resim çektim öğleden sonra koycam buraya akşamları biraz çıkıyo ama sabah eser yok bende akşam yatmadan önce çekim bakalım

canım merak etme sen geç kalmadın ben daha 2 liyi bile yaptırmadım salı gitcam

ben de diyorum haftaya gideyim çünkü tam 12. haftada istiyorlar ya, daha sağlıklı sonuç için.. öyle düşündüm..
inşallah bu doktorda karar kılarız yaa...

bende aldıklarımı buraya bir türlü yükleyemedim resimler bölümüne koydum kızlar.bakmak isterseniz beklerim:):):):)):):
ben baktım canım.masallh sımdıden oda susunu bıle almıssınız.gule gule kullansın ınsallah bebişin.

Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.

benım de ıncecık belım vardı.gobegım cıkmadan belım kalınlastı.sonra gobek buyumeye basladı.senın ıc karnın genıstr ondan gobek cıkmamstr fazla.daha ıyı catlagın az olur.ama bundan sonra atak yapar.bebişin ben burdayım der artık annesii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…