Canım ben ultrason'a göre 17.haftamı doldurduğum gün gideceğim. Bu günü doktor vermedi ama ben öyle planladım ve 3lü test için ideal bir tarih olduğunu düşünüyorum.
Kızlar maşallah , artık 3 lü test günleri belirlenmeye başlanmış , sırasıyla inşallah şu gün doğuma gideceğim diye yazmaya başlarız :))
ilkgoz agrisi olunca insani en kucuk sey bile korkutuyor degilmi canim.gelmis ve gecmis oldu allaha sukur simdi allahimiza saglikli sekilde kucagimiza vermesi icin dua edelim ve bir cokda test yapiliyor zaten.:CüvCüv:eskileri dusununce bizler suanda cok rahatiz.
öyleymiş canım yaa, ilaçlar, sigarayı bırakmak derken hihoyyyt hihoyyyt
benimki aksine, çok şükür diyor kemiklerini et sardı :roflol: :roflol: :roflol:
doğumdan bi süre sonra mesela bahara, atarız bebişleri arabalarına, güzeeel yürüyüşlerle veririz kilolaro kaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlar da kilo falan önemli değil :asigim:
tünaydın hanımlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben 13 haftadaya girdim benım bulantılar artıyo bende mı terslık var hiç keyfım yoktu 2 gündür girmiyodum yaaa ne cok sey kaçırmışım göbek şovlar başlamışş
geçmişe biraz baktım hepinizin göbüşlere ve içindekilere maşallah
petibörcüm senın bebiş erkek gibi zati göbüş öle diyo dr dogru tahmın etmış:CüvCüv:
tam okumadım geçmişi bakayım başka göbüş varmı
canım hem ilk göz agrım hem çok zor oldu yavrum. hepimizin bebeği kıymetli elbette Allah kımseye acıyı yasatmasın. bebeklerım ıkızdı bırı gıttıgınde uzulmedım dıgerı tesellıydı ama bunu Allah bağışlasın çok tedırgın oldum çok.
kızlar 3lu teste dıorum,kac haftalıkken gıdıceksınız???
ewet canim ya 4 gozle bekliyorum walla ruyalarimda gorur oldum bebisimi walla dogana kadar kafayi yemezsem iyidelikafaduldendelikafadulden ewt kiloyu bende takmiyorumda esim allaha sukur hep hatirlatiyor benle yaris yapacaksin diyorsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben bi 2 li yaptırsaydım :roflol: :roflol:
bu gidişle ekimde doğurucam herhalde :roflol: :roflol:
tünaydın hanımlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben 13 haftadaya girdim benım bulantılar artıyo bende mı terslık var hiç keyfım yoktu 2 gündür girmiyodum yaaa ne cok sey kaçırmışım göbek şovlar başlamışş
geçmişe biraz baktım hepinizin göbüşlere ve içindekilere maşallah
petibörcüm senın bebiş erkek gibi zati göbüş öle diyo dr dogru tahmın etmış:CüvCüv:
tam okumadım geçmişi bakayım başka göbüş varmı
bı dakka kafam karıstı yani 16+7 oldugunda mı?:s saol dılekcim.o zaman ultrasonu baz alıoruz.
canım üçlü test 16 ile 18. haftalar arasında yapılması gerekiyor. benim doktorun 18. haftaya gün verdi...
ayyy doğum mu yapmadım sancı mı çekmedim rüyalarımda :roflol: :roflol: :roflol:
geçen gece de yeni gideceğim doktora gidip cinsiyetini öğrendim :roflol:
herkes oğlun olacak diyor bana normalde ben de iyice alıştım oğlan istiyorum şimdi, kız diyen tek kişi eşim kaydirigubbakcemile3
rüyamda doktor diyor kız bu, ben yok diyorum hocam yanlışınız var oğlum olacak :roflol: :roflol:
kociş de ben sana demedim mi diye sırıtıyor :roflol: :roflol:
iyice bozmazsak iyidir :roflol:
Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.
canım merak etme sen geç kalmadın ben daha 2 liyi bile yaptırmadım salı gitcam
ben baktım canım.masallh sımdıden oda susunu bıle almıssınız.gule gule kullansın ınsallah bebişin.bende aldıklarımı buraya bir türlü yükleyemedim resimler bölümüne koydum kızlar.bakmak isterseniz beklerim:):):):)):):
Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?