2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek olursa ben koyucam ismini. Doruk olucak. Kız olursa babamız koyucak ama o cinsiyetinin belli olmasını bekliyor :)

kızlar ben isim konusunda FACEBOOKTA gurup açmıştım oraya davet ediyorum hepinizi buyrun bekliyorum belki karar vermemizde yardımcı olacak ecenekler çıkar kişi sayısı artınca..

Login | Facebook

yagız da güzel degilmi kızlar yerimseniben yakışıklı bir erkek ismi aras ta yakışıklı karizmatik bir erkek ismi gibi

mozijiku bızımde tam tersı kız benım erkek babanın. bızde baba koyacak gibi duruyor ısmı :)

link çıkmamış :S
gurubun ismi '''''' DOĞACAK BEBEĞE ıSıM SEÇENEKLERı''''''''

slm kızlar 2 gündür giremedim vallahi dolmuş taşmış sayfalar oku oku anca bitti isimlere geçmişiz bile bu aralar eylül ismi çok moda galiba bende çok seviyorum elifide beğeniyorum ikisini peşpeşe elif eylül olarak düşünüyorum ama net değil tabi

erkek ismide emir ismini çok seviyor eşim
emir haktan veya emir muhammet de olabilir diye düşünüyorum

selam annecikler.. altı üztü iki saat falan girmedim ama maşallah oku oku ancak bitirdim. tabi bu aralar göbüşler bebişlerde eklenince daha bir keyifli oldu sohbetler dimi.. bugün ilk defa öğrencilerim göbeğimi farkedip hamile misiniz? diye sordular.. artık büyüyoz demek ki yavaş yavaş..

Kızlar size bişi sorcam ikili test yaptıranlar yanınızdamı, doktoruma ulaşamadım sonuçları verebilirmisiniz bana
bende iki tarafta iki ayrı sonuç var
trisomy 21 trisomy 13/18
Hangisini baz alıcam, sol taraftakiler düşük çünkü 1/570 1/243 gibi sağdakiler yüksek 1/1000
hcg87,64
sizimkiler yanınızdaysa bi bakın lütfen

http://snapshot_20090305_1[/IMG] buda benim bebisim tam cekemedim ya bir el agizda biride basda yerim onu yaaaaa oldumu bilmiyorum ama.

kızlar bu sabah ebru şallı programında karın çatlakları için badem yağı ceviz yağı susam yağı portakal yağı bunlardan 1 er tatlı kaşığı koyup karıştırıldıgı zaman çok etkili bi yöntem oldugunu söyledi dairesel hareketlerle masaj yapar gibi uygulanacakmış

Çocuğumun ismini TÜRETıLMıŞ çok değişik duyulmamış bilinmemiş ya da çok az kullanılan bir isim koymak istiyorum sizlerin bildiği benim bilmediğim kelimeler olabilir . facebookta gurup olursturdum ben değişik kelimelerle ilgili isim olsun die ama öneriler hep bilindik isimler fikriniz varsa eğer

FACEBOOK ta ''' DOĞACAK BEBEĞE ıSıM SEÇENEKLERı''' gurubuma bekliyorum

buda benim bebisim 3hafda onceki hali

Eklentiler

• $Snapshot_20090305_1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $Snapshot_20090305.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…