2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimkileri yazayım sana bende pek anlamıyom ama ezn azından fikrin olur.
yaş riski 1:845
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:8642
kombine trisomy 21 riski 1:10000
trisomy 18+NT 1:10000

sonuçlarım buydu doktor çok iyi dedi ama üçüncü ve dördüncü değerlerin altını çizmişti

Değişik isimlermi hmm,
Erkekte rüzgar, kuzey, poyraz, toprak seviyorum bide kemal mehmet gibi klasikleri
Kızda Eylül, Beliz, Karya, Karin, Güneş, Alin, Alisa klasik olarakta Zeynep, Elif
Nasıl?

tatlım yanımda yok bnm raporları dr um dosyalıyorda benim raporda düşük risk diye çok açık ve net yazıyordu öle bi ibare yazmıyormu acep???

Sağol caanım, baya fikir verdi, benimde doktorum altını çizddikleri düşük,
yalnız 243 te bir ve 570 te bir olanı anlamadım kayda değermi yanında ultrason yazıyo 570 te bir yaşmı acaba.
çok sağol

tatlım yanımda yok bnm raporları dr um dosyalıyorda benim raporda düşük risk diye çok açık ve net yazıyordu öle bi ibare yazmıyormu acep???
yazmıyo fussicim ya, iki taraflı garip garip bişiler yazıyo adamıda bidaha aramak istemiyom iki gündür adamı saat 3gece 3 te uyaandırdım.

isimleri henüz konuşmadık eşimle ancak bir ara eşim erkek için Muhammed Ali güzel isim dedi
kayınvaldem Süleyman koyun deyip duruyor
kız ismi hiç konuşulmadı ancak Rana ismini beğeniyorum, erkekte de Yahya, Talha, Umeyr
tabi fikrimiz değişebilir

Sağol caanım, baya fikir verdi, benimde doktorum altını çizddikleri düşük,
yalnız 243 te bir ve 570 te bir olanı anlamadım kayda değermi yanında ultrason yazıyo 570 te bir yaşmı acaba.
çok sağol

bende tam olarak bilemiyorum ama sorun olsaydı doktorun söylerdi sana mutlaka bence içini rahat tut canım:teselli:

bende bilindik isimler istiyorum. soyadımız çok zor. o yuzden kolay anlasılmalı. bilindik isimler istiyorum. yoksa kızda ecrin ceylin çok guzel isimler..

hayy maşallah minişine, çok tatlı ve anlaşılır çıkmış
sagol canim cokda havaliyiz yanliz bize poz vermekden bacaklarini acsaydi cinsiyetini ogrenecekdik. allah hepimizinkini sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin.
çok şeker maşallah

sagol canim benim hepimizinkine masallah bir arada gobegimin resmini eklerim allah nazardan saklasin bebislerimizi.

çok tatlı yaaaaa yerim ben onu kollara bacaklara bak hakket çok net çıkmuşşşdelikafadulden Rabbim nazardan saklasın
ewet canim dr bile sasirdi.allahim cok tatliseydi ya doyamadim izlemeye degmesin bebislerimize

ooo maşallah nasılda eli kolu herşeyi belli allah hayırlısıyla doğmalarını da nasip etsin bebişlerimizinhihoyyyt

amin canim aminnnnnnnnnnn 4 gozle bekliyorum walla. koca adam oldu ama cinsiyetini gostermedi:asigim::CüvCüv:

ay kayınvaliden halaaaaaaaaaaa süleyman damı??? ayy umeyr de çok güzel

Bu arada tüm göbüş, ve bebek fotoğrafları harika , eslemcim bebişinin cicilerine bayıldım güzel günlerde giyer inşallah .

Bu arada ben eskiden bebeğim kız olursa ve nisanda doğarsa nisan , eylülde doğarsa eylül koyacağım derdim ama ... Şimdi bilmiyorum :) Eşimde bebişimize doğmadan hatta rahmimeme düşmeden önce Efe diyor du onu kırmam erkek olursa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…