Kızlar size bişi sorcam ikili test yaptıranlar yanınızdamı, doktoruma ulaşamadım sonuçları verebilirmisiniz bana
bende iki tarafta iki ayrı sonuç var
trisomy 21 trisomy 13/18
Hangisini baz alıcam, sol taraftakiler düşük çünkü 1/570 1/243 gibi sağdakiler yüksek 1/1000
hcg87,64
sizimkiler yanınızdaysa bi bakın lütfen
buda benim bebisim 3hafda onceki hali
Kızlar size bişi sorcam ikili test yaptıranlar yanınızdamı, doktoruma ulaşamadım sonuçları verebilirmisiniz bana
bende iki tarafta iki ayrı sonuç var
trisomy 21 trisomy 13/18
Hangisini baz alıcam, sol taraftakiler düşük çünkü 1/570 1/243 gibi sağdakiler yüksek 1/1000
hcg87,64
sizimkiler yanınızdaysa bi bakın lütfen
benimkileri yazayım sana bende pek anlamıyom ama ezn azından fikrin olur.
yaş riski 1:845
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:8642
kombine trisomy 21 riski 1:10000
trisomy 18+NT 1:10000
sonuçlarım buydu doktor çok iyi dedi ama üçüncü ve dördüncü değerlerin altını çizmişti
yazmıyo fussicim ya, iki taraflı garip garip bişiler yazıyo adamıda bidaha aramak istemiyom iki gündür adamı saat 3gece 3 te uyaandırdım.tatlım yanımda yok bnm raporları dr um dosyalıyorda benim raporda düşük risk diye çok açık ve net yazıyordu öle bi ibare yazmıyormu acep???
mozijiku bızımde tam tersı kız benım erkek babanın. bızde baba koyacak gibi duruyor ısmı :)
Sağol caanım, baya fikir verdi, benimde doktorum altını çizddikleri düşük,
yalnız 243 te bir ve 570 te bir olanı anlamadım kayda değermi yanında ultrason yazıyo 570 te bir yaşmı acaba.
çok sağol
bende tam olarak bilemiyorum ama sorun olsaydı doktorun söylerdi sana mutlaka bence içini rahat tut canım:teselli:
sagol canim cokda havaliyiz yanliz bize poz vermekden bacaklarini acsaydi cinsiyetini ogrenecekdik.hayy maşallah minişine, çok tatlı ve anlaşılır çıkmış
çok şeker maşallah
ewet canim dr bile sasirdi.allahim cok tatliseydi ya doyamadim izlemeyeçok tatlı yaaaaa yerim ben onu kollara bacaklara bak hakket çok net çıkmuşşşdelikafadulden Rabbim nazardan saklasın
ooo maşallah nasılda eli kolu herşeyi belli allah hayırlısıyla doğmalarını da nasip etsin bebişlerimizinhihoyyyt
yazmıyo fussicim ya, iki taraflı garip garip bişiler yazıyo adamıda bidaha aramak istemiyom iki gündür adamı saat 3gece 3 te uyaandırdım.
isimleri henüz konuşmadık eşimle ancak bir ara eşim erkek için Muhammed Ali güzel isim dedi
kayınvaldem Süleyman koyun deyip duruyor
kız ismi hiç konuşulmadı ancak Rana ismini beğeniyorum, erkekte de Yahya, Talha, Umeyr
tabi fikrimiz değişebilir
amin canim aminnnnnnnnnnn 4 gozle bekliyorum walla. koca adam oldu ama cinsiyetini gostermedi:asigim::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?