2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[/COLOR][/FONT]
ay kayınvaliden halaaaaaaaaaaa süleyman damı??? ayy umeyr de çok güzel

canim heryerde var kayinvalideler ben erkekde SADETTIN EMRE kizda ise kiraz naz diyoruz ama benim istegim kizda ebrarnaz kaynanacigim klava:kiraz isdiodaaaaaaaa:CüvCüv:

[/COLOR][/FONT]

canim heryerde var kayinvalideler ben erkekde SADETTIN EMRE kizda ise kiraz naz diyoruz ama benim istegim kizda ebrarnaz kaynanacigim klava:kiraz isdiodaaaaaaaa:CüvCüv:

bizimki karışmıyo Allah tan........ama erkek olursa halil ibrahim istiyo ya eşim ikiside dedelerinin ismi yani kayınvalidenin gönlü olcek her halukarda ama ben hz.İbrahim in ismi diye ses çıkartmadım yaniiii söledim deee.gerçi dede ve anane ismi koymak sünnet bilginiz olsun

canım ya çok tatlı Nazar değmesin

sagol canim hepimizinkine nazar degmesin sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin.

ama sen erkek tahmin ediyosun sanırım böyle adam falan ben hep kızım diye seviyomm

yok canim ya ama iki kere ruyamda gordum erkek hissediyorum hayirlisi tabi.bende hep ugur bocegim diye seviyorum:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

annelerin cinsiyet hisleri doğru çıkarmış derler bakalım az kaldı görücez doğru mu değil mi? allah sağlıklı hayırlısını versinde... gerisi boş

ay kayınvaliden halaaaaaaaaaaa süleyman damı??? ayy umeyr de çok güzel

Heeeç sorma bacım yaa , kayınpederimin babasının adıymış
kendi babasının ismi olsa anlarımda kayınpederinin adını istiyor kayınvaldem :))))))

içime sinmesi önemli ama bu ismi beğenmiyorum

bu arada göbüşümü çektim, bakın bakiim
en küçük göbüş benim galiba delikafadulden

Eklentiler

• $DSC02014.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 27
Eslem gule gule kullansın saglıkla ınsallah..
Ben yarın cınsıyetı kesınlestırırsem c.yesı chıccodayım kızlar. Bakıyım ucuzmus cok ne begenırsem alırım:)

canım bu chicconun adresine nasıl ulaşırız.internette krokisi filan varmıbirde saat aralığı vermı açık olduğu saatler için?

komikmiş kaynanan ne kirazı yaaa

canim isde buyukleri anlamak zor neymis kayinvalidesi olurken buna demiski sizden tekrar gelecem buda takdi kiz olursa kiraz olacak diye kizi olsadi keske kurtulurdum yaa
ama tek kaynim var esimde birsey demiyor offfffffff ama erkek ismine asla karisamaz biri babamin adi biride gelinlikliyken kucagima aldigim bebegin adi(rahmetli)1.5 yasinda trafik kazasinda kaybettik ondan erkege hic kimseyi karistirtmam isim olarak offffffff ammada uzun yazdim yaaaaa DOLMUSUM .

ewet bende ondan babamiin ismini koyuyorum SADETTIN emre eger erkek olursasırnaşık şeysırnaşık şey:dance::teytey::teytey:

ayy allahtan kimse karışmıyo bize kafamıza göre takılacaz.. zaten isteselerde karıştırmam klava:

yok tatlım normal ya maşallah anzar değmesin

eslem harikaaaa.Allah nazardan saklasın arkadaki nevresimmi yatak ört.de güzelmiş buarada::))

5848BL yaw ne biçim isim koyuyorlar böyle KİRAZZ
başka isim mi kalmadı, maksat karışmak olsun mu acaba?
ne karışırlar anlamam heee

bircancım teşekkür ederim a.s.
yaa sütyen takamıyorum sıkıyorlar beni yaa
büyük beden aldım rahat ediim diye, göğsüme büyük geldiği halde vücudumu sıkıyor, midem sıkışıyor sanki, genişlermi hiç insan ??? şaştım kaldım yaa
varmı böyle sorun yaşayan??

hanımlar ben çıkıyorum
seminere katılcam konu: "önce CANAN sonra CAN"
yarın merak edenlere anlatırım biraz
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi a.s.

kızlar bebişlerin isimleride çok önemli yarın öbür gün bebişlerimiz başka isim koyamadınız mı demesinler iyi düşünmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…