2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amaan kizlar ne karistiriosunuz kaynana kayinpeder falan?bebis sizin bebisiniz ne isterseniz onu koyun.bu sefer yavrular büyüyünce bana ne bicim isim koymussunuz diye basiniza kalkmasinlar.
benim kuzenim mahkeme karariyla degistirdi mesela.adini abbas koymuslar kendi degistirdi simdi burak oldu.
bosverin kaynana falan yaaa...
bizim oglumuz saglikla dogar insallah.adini batu koymayi düsünüyoruz.nasil?

buda benim bebisim 3hafda onceki hali

canım çok güzel çıkmış gerçekten.Allah nazarlardan saklasın.birde birşey sormak istiyorum tam olarak kaç haftalık bu resimlerde ve üç boyutlu ultrason filanmı nasıl bu kadar net göründü.cihaz baya gelişmiş bir cihazdı herhalde.vajinalde değilse baya gelişmiş olmalı

arkadaşlar resim eklemeyi tarif ederseniz bende karnımı koyarım:)

ImageShack® - Image Hosting
bu linke gir,videoyu sec,host it yazio ona tikla sonra yanda browse var orayi tikla fotonu ekle start upload yap,baska sayfa acilio azicik assa in ordaki 1.linki kopyala bizim sayfaya gel grafik ekleye tikla ordaki http yi sil kopyaladigini yapistir oluyo.anlatabildimmi bilmiyorum ama hadi beklios göbisini:)

Son düzenleme:

oldu sanırım tşk ederim:) 16+2 yim ben kıyaslayın bakalım
bekliyorum yorumları

3-4 kilo aldım şimdiye kadar. sanırım hamile kalmadan önce hiç göbeğimin olmamasından dolayı çıkmıyor karnım cumartesi dr ye gitçem bakalım o ne dicek bu duruma

3-4 kilo aldım şimdiye kadar. sanırım hamile kalmadan önce hiç göbeğimin olmamasından dolayı çıkmıyor karnım cumartesi dr ye gitçem bakalım o ne dicek bu duruma

hmm ondan olabilir.hem ilk hamileligini yasayanlarin daha yavas cikiomus karinlari.olsun bebislerimiz saglikli olsunlarda nasilsa cikicak göbekler:)
masaallah sanada bebisinede cinsiyet belli oldumu?

saolasın canım sizede nazar değmesin inşallah. 12 haftalıkken gittiğimizde dr ye erkek gibi görünüyor dedi cumartesi kesinleşicek cinsiyetinin ne olacağı. bizimde hislerimiz erkek dio hayırlısı bakalım cinsiyeti önemli değil kaderi güzel olsun sağlıklı zeki olsun inşallah (hepimizin bebekleri) :)
seninkinin cinsiyeti bellimi

evet canim önce saglikli akli basinda olsunlar insallah.hayirlisi olur insallah.bizimkinin belli.erkek olcakmis teyzesi:)

şeker seyler.. allah nazarlardan sakınsın.benim sanssızlığım doğumumun nerede olacağınn belli olmaması henüz.. bursa dayız su an tasınma ihtimalimiz var artık nereye gidersek orda yapçam neresi olcağı henüz belli değil..

saglikla gelsinde bebegin sana..nereye tasincaniz belli degilmi?

belli değil tainin nereye çıkçağı kesinleşse şimdiden hangi dr hastane iyi araştırcamda..
ultrasonda bebeği görmesem hamile olcağıma inanmicam göbeğimde büyümüo hızla :)) Allaha şükürler olsun çok rahat bir dönem geçiriyorum.tek şikayetim aşırı halsizlik

hayirlisi olsun canim.tabi haklisin insan arastirmak istio önceden.aman insallah hep rahat gecer böyle.halsizlikte normal.bol bol dinlen tadini cikar.bebis gelince tek sikayetin uykusuzluk olabilir:))

köpeğim var evde (boxer) geçen hastalandı gece hiç uyuyamadı 2 de 1 uyandı öyle oluncada dolayısıylada bende uyuyamadım başını bekledim .annelik duygusu çoktan girmiş içime )) diyeceğim; yaşadım gördüm okadarda rahatsız edici bir olay değil keşke gelsee bir an önce ben uyumasamda olur:)

ewet canim cok buyudu bebisim barda galiba15+3du dr bile sasirdi kocaman olmus dedi
ve caok uysaldi yaramaz degildi galliba konusmalarim ve uyku saatlaeri planlarim ise yariyor vak^jinadan degil canim normal makine:CüvCüv:

ahh ahh bende öyle diyorum walla aynen.saglikla gelsinde bebisim uykusuzluga raziyim:):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…