2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

görüşürüz ben hezaman yazamıyorum gerçi ama hep buradayım unutmayın beni:) iyi akşamlar

Eslemcim sütyen tak canım yaa, emzirirkenden çok hamileyken sarkıyomuş göğüs:1no2:, şimdiden önlem almak lazım.

bende eylülde doğum yapacam nasipse o alttaki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz

kılar bugun bende dr gıttım 14 hafta olmuş 15 cm kocamandı ama cınsıyetını gormedı bence kor olması gerek gormemek icın dr cok sınnır oldum bebegım okadar hareketlıydıkı ne şu ayagı şu kolu elı hıc bırşey demedı sısın dr nasıl ya

selam kızlar annemlerdeyim ilk kez akşam giriyorum... herkese iyi akşamlar nasılsınız?kaydirigubbakcemile5

selam kızlar annemlerdeyim ilk kez akşam giriyorum... herkese iyi akşamlar nasılsınız?kaydirigubbakcemile5

selam ben bu steye katılan ilk lerındenım ama taşindım buarada calışıyorum oyuzden yenı gırdım cok şaşırdım ne cogolmışiz nekadar sayfa olmuş imkanı yok hepsını okumamın

arkadaslar isde buda benim gobusum.[img=http://img15.imageshack.us/img15/7407/dsc00299r.jpg]

Eslemcim şimdi gördüm yelek ne cici olmuş, bayıldımm eline sağlık, sağlıkla giysin bebişin canım.

sevil benim buğün hep karnım ağırdı hemen hemen günün tamamını yatakta geçirdim. Yoruldum bu ağrılardan artık yaa. Sen nasıl başediyorsun

Canım çıkmışsın ya ben görene kadar, bende çıkıyorum herkse iyi geceler

Son düzenleme:
Canım çıkmışsın ya ben görene kadar, bende çıkıyorum herkse iyi geceler

günde 6 tane vajen alıyorum. Bütün psikolojim altüst oldu. O kadar umutsuzumki anlatamam. Üstelik doktorumda yapacak bişey yok demesi hepten sinirlerimi bozuyor. Buğün muayenehanesine gidecektim yokmuş. YArın bir aksilik olmazsa çalacağım kapısını. Bu arada sitede bir bayan buldum benimle aynı doktora gidiyormuş özeline yazdım telefon trafiğin nasıl doktorla diye bakalım nasıl bir cevap gelecek.

Çok zor gebelik geçiriyoruz allah sabır versin. Seninde 2. sanırım. İlk sezeryan. Benimde aynı çünkü acaba sezeryanda oluşan yapışıklıklardanmı bu ağrılar. Bir yerde öyle okumuştum.

canım benim hepsi çok güzel allah giydirmeyi nasip etsin
ne cok şey almışın be almaya korkuyorum
bide eşinin ailesinde ilk torun mu

sağol bitanem..eşimin annesinin 3 tane torunu var kızından .1 tanede eltimden önümüzdeki ay olucak.kısmetse benimkide eylüle 5.torun olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…