yevrum kanamam filan olduya o sebepten, şimdi normalde bişey sormak için aramak istemiyorum, adam dicekki gecesi yok gündüzü yok suyunu çıkarttı buda.Çünkü bana cuma ara dedi ben erken aaldım sonuçları çok lazımya:uhm:ya neden kısss ??
Eslemcim sütyen tak canım yaa, emzirirkenden çok hamileyken sarkıyomuş göğüs:1no2:, şimdiden önlem almak lazım.5848BL yaw ne biçim isim koyuyorlar böyle KİRAZZ
başka isim mi kalmadı, maksat karışmak olsun mu acaba?
ne karışırlar anlamam heee
bircancım teşekkür ederim a.s.
yaa sütyen takamıyorum sıkıyorlar beni yaa
büyük beden aldım rahat ediim diye, göğsüme büyük geldiği halde vücudumu sıkıyor, midem sıkışıyor sanki, genişlermi hiç insan ??? şaştım kaldım yaa
varmı böyle sorun yaşayan??
bende eylülde doğum yapacam nasipse o alttaki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz
oldu sanırım tşk ederim:) 16+2 yim ben kıyaslayın bakalım
bekliyorum yorumları
selam kızlar annemlerdeyim ilk kez akşam giriyorum... herkese iyi akşamlar nasılsınız?kaydirigubbakcemile5
Eslemcim şimdi gördüm yelek ne cici olmuş, bayıldımm eline sağlık, sağlıkla giysin bebişin canım.hay maşallah göbüşlere bak yaa, ayyy içinde mini mini yavrular var
Allahım sen ne büyüksün
selam herkese bu arada, hemen atladım naniknanik
ben henüz göbüşümü çekemedim çekince koyarım
kuzuma aldığım iki parça bişey var onları ekledim ve dün bitirdiğim süeteri
seninde göbüşün iyiymiş canım Maşallaharkadaslar isde buda benim gobusum. [img=http://img15.imageshack.us/img15/7407/dsc00299r.jpg]
Ah canım arkadaşım aynenn yasevil benim buğün hep karnım ağırdı hemen hemen günün tamamını yatakta geçirdim. Yoruldum bu ağrılardan artık yaa. Sen nasıl başediyorsun
Canım çıkmışsın ya ben görene kadar, bende çıkıyorum herkse iyi geceler
canım benim hepsi çok güzel allah giydirmeyi nasip etsin
ne cok şey almışın be almaya korkuyorum
bide eşinin ailesinde ilk torun mu
selam ben bu steye katılan ilk lerındenım ama taşindım buarada calışıyorum oyuzden yenı gırdım cok şaşırdım ne cogolmışiz nekadar sayfa olmuş imkanı yok hepsını okumamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?