2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada ne güzel bu gün cuma yarın cumartesi bir hafta daha bitiyor şükür bebeklerimiz bir hafta daha büyüdü..... Allah'ın izniyle

Herkese Hayırlı Cumalar Olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar annemin ördükleri dün akşam annemlerdeydim sevdik bunları hep ama daha düğmeleri bile yoktu dayanamadım çektim

bunlarıda annem almış kadın dayanamıyor önceden aldıkalrınıda çekicektim ama kaldırmış çıkarmadı bir tane daha vardı onu çekmemişim ya

günaydın hamişler

bircancığım bizde çok mutluyuz iki gün uyucaz hafta sonu her sabah erkenden kalkıyoruz yaşasın hafta sonu geldi bu arada sen nezaman dr gidiceksin cinsiyet için

günaydın hamişler

bircancığım bizde çok mutluyuz iki gün uyucaz hafta sonu her sabah erkenden kalkıyoruz yaşasın hafta sonu geldi bu arada sen nezaman dr gidiceksin cinsiyet için

nasılsın canım? bu hafta zor geçti bana yarında çalışıcam ben ama olsun napalım bunada şükür...

1 nisanda gidicem canım ama daha çok var Allah sabır versin günler hemen geçsin

ama pardon günler hemen geçsin bebeklerimizi ultrasyonda gördüğümüz saniyeler çok yavaş ilerlsin sonra eve gelince bir dahaki muayneye kadar yine çabuk geçsin hep böyle sürüp gitsin taki meleklerimizi sağ salim kucağımıza alana kadar:1hug:

günaydın
anneler öyle malesef benimkide şimdiden 10 parça alt üst takım içlerine kazaağı yeleği tam takım şeklinde örmüş durumda bir ara çekip eklerim bende resimlerini:) aldıkları bodylerde cabası maşallah kısmetli benim çocuğum öle bi ananesi var çok sanslı :)

aynen tatlım bizimkide ama babaanneside çalışıyo çalışmasa o daha başlamadı başlayınca ne olur o kadar eşyayı nereye koyarız bilmiyorum hihoyyyt

canım şimdi çok gibi görünüyor gözümüze ama bebekler kıyafetlerini çok sık kirlettikleri için sık değiştirmek gerekiyormuş.o zaman çoğu otomatikman kirli sepetinde yer bulacak yer bulma sorununa bebekleri çözüm bulacak yani:)annemde daha cinsiyet belli olmamasına rağmen tutamıyor kendini.birde bizimki ikiz olunca.ama doğuma kadar yığılacak galiba gerçekten.ne mutlu ki bebeklerimiz böyle sevgi ortamına gelecek

nisa ismini çok sevrrim bende eylül koycam kızım olursa erkek belli değil daha

bende kızım olursa eylül koycam. ama yanına bı ısım daha eklıycem.

Desenize bol bol Eylülümüz olacak inşallah. Bizde Eylül düşünüyoruz msms seninde dediğin gibi önüne bir isim daha ekleyeceğiz. Eğer erkek olursa da eşim Kaan ismini çok beğeniyor, benim de hoşuma gidiyor onun da önüne bir isim koyacağız. Aslında biz hep Efe Kaan olarak düşünmüştük ama benim abimin adı EFKAN . Ona ne adı ne de kişiliği benzesin istiyoruz bu nedenle EFE'den mecburen vazgeçmiş gibiyiz.

5848BL canım maşallah göbüşüne bir hayli büyümüş seninkide görünce çok şaşırdım. Artık korkmayada başladım yaa bende bir anormallik mi var diye((

günaydın dünyanın en güsel anneleri en tatlı bebişleri nasılsınız?

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın?Annenin aldıkları ve ördükleri gerçekten harika. Ellerine kollarına sağlık. Allah iyi günlerde giymeye nasip etsin. Ev taşıma işi bitince bende annemin ördüklerini ve göbüşümü koyucam kısmetse.

Kızlar hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere, daha öncede oluyordu bu bende. Küçük abdestimi yaptıktan sonra peçeteye minicik kahverengi kahverengi parçacıklar geliyor. Daha önce ilk 3 ayın içerisinde olur böyle şeyler diye çok kafaya takmamıştım. Ama şimdi 3 ay doldu ve bu sabah yine oldu oysa uzun süredir olmuyordu, birde son birkaç gündür yorulduğum için iyice korku sardı zaten herşeye dikkat edip evhamlanır oldum. Sizce bu durum normal midir , sizde de böyle birşey oluyor mu?

herkese günaydın kızlarr..
bircancım cicilerin çok güzel .. güle güle kullan. benim annemda her aradığımda örüyo ama doğuma kadar göremicem ben..senin ne güzel annen yanında.

dilekcim geçmiş olsun canım.. doktorunu ara bir sor için rahatlasın bence.. yorulduğun içinde olmuş olabilir bu ev taşımak zor gerçekten ben daha dün başladım toparlanmaya nasıl bitecek bilmiyom..

Gunaydın kızlar. Bırcan saĞlıkla gıysın ınsallah mınık yavrun kıyafetlerını.
Dılek bende kagan ısmıne bayılırım ama koyamam ablamın oglunun ısmı:) efe de cevremde Çok var. Ama guzel ısımler. Dogana kadar durmadan ısım degısır heralde:)

Kızlar hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere, daha öncede oluyordu bu bende. Küçük abdestimi yaptıktan sonra peçeteye minicik kahverengi kahverengi parçacıklar geliyor. Daha önce ilk 3 ayın içerisinde olur böyle şeyler diye çok kafaya takmamıştım. Ama şimdi 3 ay doldu ve bu sabah yine oldu oysa uzun süredir olmuyordu, birde son birkaç gündür yorulduğum için iyice korku sardı zaten herşeye dikkat edip evhamlanır oldum. Sizce bu durum normal midir , sizde de böyle birşey oluyor mu?[/QUOTE]

canım ya bende hiç öyle bişiy olmadı ama bence sen doktorunu ara seninde bizimde içimiz rahat etsin... ama ben önemli bişiy olduğunu sanmıyorum dediğin gibi daha öncede oluyormuş ve problem yoktu... tatlım biraz yorulduğundan ve şu taşınma işi seni baya etkiledi bence tüm elhamlarım bu yüzden ama sen bir an önce doktorunu ara hatta gidebiliryorsan git bebeğini i gör için rahatlasın çünkü bu düşüncelerden bende de vardı hala da arada oluyor. bebeğini gözünle görmedende biraz zor geçer hem böyle bebeğinede zarar verebilirsin Allah korusun ama o iyi merak etme

Dılek her ıhtımale karsı dr unu ara. Kendını yorma. Aynı sıkıntıyı bende yasadım salı gunu ama sukurler olsun devamı gelmedı. Progesteron destegı verebılır dr un. Ben kullanıyordum zaten sayısını arttırdık. Bu aksamda kuzumu gorcem ınsallah

canım bu chicconun adresine nasıl ulaşırız.internette krokisi filan varmıbirde saat aralığı vermı açık olduğu saatler için?
canım bugun mağazalarını arıycam detaylı adres ogrenmeye calısacagım. ogrenırsem yazarım sana. ogrenemezsem sıteden gıtmıslerı buluruz. merak etme hallederız:=)

ay canım bebeğini görecekler olunca kendim bebeğimi görücekmişim gibi heyecanlanıyorum güsel haberlinizi bekliycek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…