canım şimdi çok gibi görünüyor gözümüze ama bebekler kıyafetlerini çok sık kirlettikleri için sık değiştirmek gerekiyormuş.o zaman çoğu otomatikman kirli sepetinde yer bulacak yer bulma sorununa bebekleri çözüm bulacak yani:)annemde daha cinsiyet belli olmamasına rağmen tutamıyor kendini.birde bizimki ikiz olunca.ama doğuma kadar yığılacak galiba gerçekten.ne mutlu ki bebeklerimiz böyle sevgi ortamına gelecek
sağol canım yaa. bu sefer ayrı bır heyecan var bızde. bugun dr umuz cınsıyet soyleyecek. ıkılı test yapılacak.ay canım bebeğini görecekler olunca kendim bebeğimi görücekmişim gibi heyecanlanıyorum güsel haberlinizi bekliycek canım
dilekcim geçmiş olsun canım.. doktorunu ara bir sor için rahatlasın bence.. yorulduğun içinde olmuş olabilir bu ev taşımak zor gerçekten ben daha dün başladım toparlanmaya nasıl bitecek bilmiyom..
canım ya bende hiç öyle bişiy olmadı ama bence sen doktorunu ara seninde bizimde içimiz rahat etsin... ama ben önemli bişiy olduğunu sanmıyorum dediğin gibi daha öncede oluyormuş ve problem yoktu... tatlım biraz yorulduğundan ve şu taşınma işi seni baya etkiledi bence tüm elhamlarım bu yüzden ama sen bir an önce doktorunu ara hatta gidebiliryorsan git bebeğini i gör için rahatlasın çünkü bu düşüncelerden bende de vardı hala da arada oluyor. bebeğini gözünle görmedende biraz zor geçer hem böyle bebeğinede zarar verebilirsin Allah korusun ama o iyi merak etme
Dılek her ıhtımale karsı dr unu ara. Kendını yorma. Aynı sıkıntıyı bende yasadım salı gunu ama sukurler olsun devamı gelmedı. Progesteron destegı verebılır dr un. Ben kullanıyordum zaten sayısını arttırdık. Bu aksamda kuzumu gorcem ınsallah
Kızlar hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere, daha öncede oluyordu bu bende. Küçük abdestimi yaptıktan sonra peçeteye minicik kahverengi kahverengi parçacıklar geliyor. Daha önce ilk 3 ayın içerisinde olur böyle şeyler diye çok kafaya takmamıştım. Ama şimdi 3 ay doldu ve bu sabah yine oldu oysa uzun süredir olmuyordu, birde son birkaç gündür yorulduğum için iyice korku sardı zaten herşeye dikkat edip evhamlanır oldum. Sizce bu durum normal midir , sizde de böyle birşey oluyor mu?
canım bugun mağazalarını arıycam detaylı adres ogrenmeye calısacagım. ogrenırsem yazarım sana. ogrenemezsem sıteden gıtmıslerı buluruz. merak etme hallederız:=)
evet tatlım ya hayatları boyunca sevgi içinde büyüsünler inşallah sende bebeğinin cicilerini sağlıkla giydir tatlım
dilekçiğim benimde aynısı oldu 3 aydan sonra çok korktum ağladım ama dr aradım progostan al demişti 2 gün sonra da normal muayene gitmiştim baktı ve içerde görünen bişey yok dedi onun için sebebi de yok dedi benimde neden olduğu konusunda bilgim olmadı ama yaaa bebek büyüyor yada içerde kalan kanama olduysa daha önce benim içerde olduğnunu söylemişti ilk zamanlar onu atmışta olabilir
Evet canım dediğin gibi olabilir. Benim ilk üç ay içindeyken olduğunda hep öyle düşünmüştüm ama şimdi 3 ay doldu yaa korktum bu nedenle zaten birtek sabah oldu az önce yine tuvalete gittim öyle birşey yoktu yani devam eden birşey değil. Ama yine de doktorumu arayıp sorucam. 2 hafta sonrada kontrolüm var zaten..
Tatlım geçmiş olsun. Bende hiç böyle şeyler olmadı. O yüzden ne desem yalan olur. Doktorunu ara istersen hem içinde rahatlamış olur. Farketmeden yordunmu acaba kendşni güzelim?
dilekcim bazı anne adaylarında ilk 3 ay görülen o belirtiler 4. aya da uzayabilirmiş...
yani ilk 3 ay normaldir kuralı kimi anneler için ilk 4 ay olurmuş..
sen yine de doktorunu ara tabii ki mutlaka ara, ama aklında bulunsun için biraz ferahlasın diye söyliyim dedim :)
Evet canım dediğin gibi olabilir. Benim ilk üç ay içindeyken olduğunda hep öyle düşünmüştüm ama şimdi 3 ay doldu yaa korktum bu nedenle zaten birtek sabah oldu az önce yine tuvalete gittim öyle birşey yoktu yani devam eden birşey değil. Ama yine de doktorumu arayıp sorucam. 2 hafta sonrada kontrolüm var zaten..
sag ol canim benimkisi 2 hafda icinde aldi basini gidiyor once bellim kalinlasdi sonrada gobusum cikdi:CüvCüv:maşallah tatlım göbişine
seninde göbüşün iyiymiş canım Maşallah
Günaydın şeker anneler. Nasılsınız bugün bakalım?
Canım maşallah göbeğine. Erkekmi yoksa kıs sipsivri olmuş karnınkaydirigubbakcemile3
Bircancım annen ne güzel şeyler örmüş bebişine ya bayıldım vallahi. Ellerine sağlık. Allah giymek nasip etsin
canım aynısı oldu korkma çünkü üzüntü hiç iyi değil gelmediyse korkma zaten dr kötü bişey olsa arkası durmaz diyor onun için rahatla ama hareketlerine dikkat et birde özürdilerim ama bize ilişki yasak demişti haberin olsun
Günaydın şeker anneler. Nasılsınız bugün bakalım?
Canım maşallah göbeğine. Erkekmi yoksa kıs sipsivri olmuş karnınkaydirigubbakcemile3
Bircancım annen ne güzel şeyler örmüş bebişine ya bayıldım vallahi. Ellerine sağlık. Allah giymek nasip etsin
Yok tatlım bize doktor öyle birşey söylememişti hiç ama korkudan yine de yapmıyorduk zaten. O açıdan sorun yok yani... Dediğin gibi devam etmediği için çok fazla büyütmeme gerek yok sanırım. Doktorum öğleden sonra müsait olacakmış.12'den sonra tekrar arayıp soracağım.
Desenize bol bol Eylülümüz olacak inşallah. Bizde Eylül düşünüyoruz msms seninde dediğin gibi önüne bir isim daha ekleyeceğiz. Eğer erkek olursa da eşim Kaan ismini çok beğeniyor, benim de hoşuma gidiyor onun da önüne bir isim koyacağız. Aslında biz hep Efe Kaan olarak düşünmüştük ama benim abimin adı EFKAN . Ona ne adı ne de kişiliği benzesin istiyoruz bu nedenle EFE'den mecburen vazgeçmiş gibiyiz.
5848BL canım maşallah göbüşüne bir hayli büyümüş seninkide görünce çok şaşırdım. Artık korkmayada başladım yaa bende bir anormallik mi var diye((
İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın?Annenin aldıkları ve ördükleri gerçekten harika. Ellerine kollarına sağlık. Allah iyi günlerde giymeye nasip etsin. Ev taşıma işi bitince bende annemin ördüklerini ve göbüşümü koyucam kısmetse.
Kızlar hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Ben birşey sormak istiyorum sizlere, daha öncede oluyordu bu bende. Küçük abdestimi yaptıktan sonra peçeteye minicik kahverengi kahverengi parçacıklar geliyor. Daha önce ilk 3 ayın içerisinde olur böyle şeyler diye çok kafaya takmamıştım. Ama şimdi 3 ay doldu ve bu sabah yine oldu oysa uzun süredir olmuyordu, birde son birkaç gündür yorulduğum için iyice korku sardı zaten herşeye dikkat edip evhamlanır oldum. Sizce bu durum normal midir , sizde de böyle birşey oluyor mu?
...
Sağol tatlım. İnşallah söylediğin gibidir. Ben boşuboşuna pimpirikleniyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?