2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım ya hayatları boyunca sevgi içinde büyüsünler inşallah sende bebeğinin cicilerini sağlıkla giydir tatlım

dilekcim geçmiş olsun canım.. doktorunu ara bir sor için rahatlasın bence.. yorulduğun içinde olmuş olabilir bu ev taşımak zor gerçekten ben daha dün başladım toparlanmaya nasıl bitecek bilmiyom..

Evet kızlar söylediğiniz gibi sanırım en iyisi doktorumu aramak. Gidip görmem ise pek mümkün değil. Zaten Tirede gidebileceğim doktor yok ,bu ev taşınma esnasında İzmire doktora gitmemizde mümkün değil zaten iki hafta kaldı kontrolüme bakalım bekleyeceğim. Ama telefon açıp bir sorayım kendisine. Çingenecim en zor tarafı zaten eşyaları toplamak lütfen dikkat et kendine....Kolay gelsin.

dilekçiğim benimde aynısı oldu 3 aydan sonra çok korktum ağladım ama dr aradım progostan al demişti 2 gün sonra da normal muayene gitmiştim baktı ve içerde görünen bişey yok dedi onun için sebebi de yok dedi benimde neden olduğu konusunda bilgim olmadı ama yaaa bebek büyüyor yada içerde kalan kanama olduysa daha önce benim içerde olduğnunu söylemişti ilk zamanlar onu atmışta olabilir

günaydın herkeseeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kıyafetler çoğalmaya başladı ne güzel hihoyyyt
bi öğrensem zaten herşeyini alıcam hazır olacak ya neyse, sabredeyim az daha kaydirigubbakcemile2

Tatlım geçmiş olsun. Bende hiç böyle şeyler olmadı. O yüzden ne desem yalan olur. Doktorunu ara istersen hem içinde rahatlamış olur. Farketmeden yordunmu acaba kendşni güzelim?

Evet canım dediğin gibi olabilir. Benim ilk üç ay içindeyken olduğunda hep öyle düşünmüştüm ama şimdi 3 ay doldu yaa korktum bu nedenle zaten birtek sabah oldu az önce yine tuvalete gittim öyle birşey yoktu yani devam eden birşey değil. Ama yine de doktorumu arayıp sorucam. 2 hafta sonrada kontrolüm var zaten..

dilekcim bazı anne adaylarında ilk 3 ay görülen o belirtiler 4. aya da uzayabilirmiş...
yani ilk 3 ay normaldir kuralı kimi anneler için ilk 4 ay olurmuş..
sen yine de doktorunu ara tabii ki mutlaka ara, ama aklında bulunsun için biraz ferahlasın diye söyliyim dedim :)

Tatlım geçmiş olsun. Bende hiç böyle şeyler olmadı. O yüzden ne desem yalan olur. Doktorunu ara istersen hem içinde rahatlamış olur. Farketmeden yordunmu acaba kendşni güzelim?

Teşekkür ederim canım. Doktorumu aradım ama açmadı nedense. Birazdan tekrar arıycam. Ama daha öncede olmuştu çok kez önemsememiştim. Şimdi birkaç gecedir yorulduğum için evham oldum...

Sağol tatlım. İnşallah söylediğin gibidir. Ben boşuboşuna pimpirikleniyorumdur.

canım aynısı oldu korkma çünkü üzüntü hiç iyi değil gelmediyse korkma zaten dr kötü bişey olsa arkası durmaz diyor onun için rahatla ama hareketlerine dikkat et birde özürdilerim ama bize ilişki yasak demişti haberin olsun

GUNAYDIN sekerler nasilsiniz bakalim bebeisler nasil.bugun bebislerini goreceklerin cabucak kontrol zamanlari gelsin bebeklerini izlerkende zaman donsun.
delikafadulden:CüvCüv:

maşallah tatlım göbişine
sag ol canim benimkisi 2 hafda icinde aldi basini gidiyor once bellim kalinlasdi sonrada gobusum cikdi:CüvCüv:
seninde göbüşün iyiymiş canım Maşallah

ewet ya birazcak buyuk galibaaaaaaaa:CüvCüv:

hayirlisi olsun canim en son bole cinsiyet tahmininde kotu olay yasadim yasli teyzeden dolayi yanaklarim kirmizi sekilde eve geldimklava:klava: ya bircan harikalar superler walla annesi yaninda olanlar cok sansli kiymetini bilin kizlar benim annem ilk torununun hamilelik donemlerini goremiyor senağlamasenağlamaama oda oruyor sizin anneleriniz her anini goruyor cok sanslisiniz cokkkkkkkkkk:lepi::lepi: dilekcim benim son hafdalarda gobegim firladi seninkide cikar zaten belin kalinlasdiysa 2 hafda demez gobeginin cikmasi:CüvCüv:

Yok tatlım bize doktor öyle birşey söylememişti hiç ama korkudan yine de yapmıyorduk zaten. O açıdan sorun yok yani... Dediğin gibi devam etmediği için çok fazla büyütmeme gerek yok sanırım. Doktorum öğleden sonra müsait olacakmış.12'den sonra tekrar arayıp soracağım.

sağol canımcım kaydirigubbakcemile5

haber bekliyoruz canım aradıktan sonra hebr ver bize

dilek canim gecmis olsun sen evi toplamayi stres yaptin galiba ister istemezde kendini yorduk ah be arkadasim neden kendine dikkat etmiyorsun ki .canim bole parcaciklar normal bildigim kadariyla bebek yerlesdigi icin diyorlar ama sen doktorunu ara ve acik sekilde herseyi soyle ok.fazla herseyide kafana takma pimpiriklenmee pozitif ol.BEBISIN icin hayatim

GÜNAYDIN KISSLAR.dilekçim bi sorun yoktur bence rahim büyüyorya onla alakalı olabilir üzülme tammmııı....herkese hayırlı cumalar ben bulamadım bircan hangi sayfada ciciler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…