günaydın herkeseeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kıyafetler çoğalmaya başladı ne güzel hihoyyyt
bi öğrensem zaten herşeyini alıcam hazır olacak ya neyse, sabredeyim az daha kaydirigubbakcemile2
haber bekliyoruz canım aradıktan sonra hebr ver bize
dilek canim gecmis olsun sen evi toplamayi stres yaptin galiba ister istemezde kendini yorduk ah be arkadasim neden kendine dikkat etmiyorsun ki .canim bole parcaciklar normal bildigim kadariyla bebek yerlesdigi icin diyorlar ama sen doktorunu ara ve acik sekilde herseyi soyle ok.fazla herseyide kafana takma pimpiriklenmee pozitif ol.BEBISIN icin hayatim
inşallah canım, görüştükten sonra bize de yaz mutlaka...
GÜNAYDIN KISSLAR.dilekçim bi sorun yoktur bence rahim büyüyorya onla alakalı olabilir üzülme tammmııı....herkese hayırlı cumalar ben bulamadım bircan hangi sayfada ciciler???
dilek kardeş sen deçok panik yapma bende de oluyor ama dr iyi olduğumu söylüyor. sen de sorarsın dr una tabi.
dilekçiğim ikimiz aynı dönemde bebişlerimize kavuşçaz hayırlısıyla dr özellikle sebeplerini sor benimki tam olarak açıklamamıştı da
selam canim sen doktoru kandirmayi koymusun kafana sırnaşık şey insallah ogrenirsin kissssss harika ciciler var yaaaa bende esimi dinlemiycem alicam walla babamla gidicem (kayinbetderim)cunku herseyi o odesin diyeeeeeeeeedelikafaduldenhihoyyyt zaten bana aldirtmazda o yanimizdayken biz cuzdan cikarmiyoruz allaha sukur bebek odasinida dedesi alacakkkkkkkkkkkkk:teytey: :dance:
evettt :roflol: :roflol: mutlaka kandırmam lazım yoksa dayanamıciim hem kız hem de erkek bebiş kıyafetleri stoklamaya başlıciim :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni hayırlı etsin, k.pederi soyacaksın desene :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de Allah razı olsun k.valideyi soyucam, kendi kaşınıyo napiim :roflol:
canim sen yaparsin walla kiz kocacigina yazik birazcik bekle cinsiyetini ogren ole stok yap ok kaydirigubbakcemile3 kasiyani ykasiyacaksin nerde pahali bir esya var git onu al birde bizimkisi iki tarafdada ilk torun o nedenlee parayi gozleri gormuyorrrrrr hayirlisi olsun ikimiz icinde yarin alis veris gunuuuuuuuuuuuuuu OLEYYYY OLEYYYYY OLEYYYYYY OLEYYhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:
kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.
kız benimki benim tarafta ilk, bizimkiler stokladı da diğer tarafta 3. ama k.valide daha da stokluyor :roflol: :roflol:
ben ucuz beğensem bile beğenmez ki öyle meraklı ve düşüncelidir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
13 15 parça mı :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.
herkese günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bugün?
dilekçim, bebek büyüdüğü için olmuştur,hemen sıkıntıya sokma kendini, genelde oluyor zaten ama yinede sor ki için rahat etsin,,,
bu arada kızlar internette çok faydalı bir site var, hamilelikle ilgili sorular 2gün içinde yanıtlanıyor, dr yeşim yerçok'un sitesi, aklıma ne gelirse takıldığım soruları soruyorum, test sonuçlarını tam yazdığınızda da değerlendiriyor, google dan jinekomed yazacaksanız, doktorunuza danışın bölümünden soruyosunuz.
yarin harika birgun olacakkkkkkk super yaaaaaa kiz ben bebisime degilde odasina aldim esimden habersiz bir tane tablo aldim bebekli birtanede boy olcmeli resimlik aldim zurafali daha esimde gormedi.cocuk odasininda tavanini turkuaz yaptirmak istiyorum duvarin birinede nar agaci cizdircez bereketli olsun diyeeeeehayallerim cokkkkkkkkkkkkkkkkk
canimmmmmmm sen birazcik abartmamismisin amaaaaaaa insan dayanamiyor yaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarin harika birgun olacakkkkkkk super yaaaaaa kiz ben bebisime degilde odasina aldim esimden habersiz bir tane tablo aldim bebekli birtanede boy olcmeli resimlik aldim zurafali daha esimde gormedi.cocuk odasininda tavanini turkuaz yaptirmak istiyorum duvarin birinede nar agaci cizdircez bereketli olsun diyeeeeehayallerim cokkkkkkkkkkkkkkkkk
...
Tamam canım mutlaka sorarım sen en son ne zaman böyle birşey yaşamıştın?
evettt :roflol: :roflol: mutlaka kandırmam lazım yoksa dayanamıciim hem kız hem de erkek bebiş kıyafetleri stoklamaya başlıciim :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni hayırlı etsin, k.pederi soyacaksın desene :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de Allah razı olsun k.valideyi soyucam, kendi kaşınıyo napiim :roflol:
ay benm kayınvalidem de ölee çok meraklı alsın etsin takım ördürüyomuş şimdi napim ördürsün torunu yapacek tabiiidelikafadulden
dilekçim, bebek büyüdüğü için olmuştur,hemen sıkıntıya sokma kendini, genelde oluyor zaten ama yinede sor ki için rahat etsin,,, .
herkese hayırlı cumalaaar.dilekcim geçmiş olsun önemli bişi değildir umarım canım yaa.bircancım bebeğinin cicileri çoook güzel. maşallah kız annene bizimkilerde tık yok valla daha cinsiyetini bekliyolar heralde
2 hafta önce canım bir kere oldu sonra olmadı bişey aynı şekilde 3-4 gün sonra yine oldu allahıma şükür bidaha hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?