2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kıyafetler çoğalmaya başladı ne güzel hihoyyyt
bi öğrensem zaten herşeyini alıcam hazır olacak ya neyse, sabredeyim az daha kaydirigubbakcemile2

selam canim sen doktoru kandirmayi koymusun kafana sırnaşık şey insallah ogrenirsin kissssss harika ciciler var yaaaa bende esimi dinlemiycem alicam walla babamla gidicem (kayinbetderim)cunku herseyi o odesin diyeeeeeeeeedelikafaduldenhihoyyyt zaten bana aldirtmazda o yanimizdayken biz cuzdan cikarmiyoruz allaha sukur bebek odasinida dedesi alacakkkkkkkkkkkkk:teytey::dance:

günaydın kızlar.

açtım hızlı bir okudum geçmişi, nedense birden duygulandım gözlerim doldu. ne zaman doğuracağız biz ya off . :) ne zaman doğurcağımız aşağı yukarı belli de ne bileyim çok özledim ben.

bu arada bircan el örgüleri dizilmiş çalışkanmış seninkiler. :)

dilek kardeş sen deçok panik yapma bende de oluyor ama dr iyi olduğumu söylüyor. sen de sorarsın dr una tabi.

haber bekliyoruz canım aradıktan sonra hebr ver bize

inşallah canım, görüştükten sonra bize de yaz mutlaka...

Tabiki görüştükten sonra size haber veririm arkadaşlar. Evet sanırım ben ağır bir iş yapmamış olsam da yine de kendimi yordum maalesef. Umarım önemli birşey değildir.
Bende öyle biliyordum hani bebek yerleştiği için normal diye ama tabi ilk 3 ay içerisinde normaldir diye düşünüyordum. Bilmiyorum ki 3 aydan sonrada bebek yerleşmeye hala devam ediyor mu acaba... Kızlar çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için....a.s.

dilekçiğim ikimiz aynı dönemde bebişlerimize kavuşçaz hayırlısıyla dr özellikle sebeplerini sor benimki tam olarak açıklamamıştı da

GÜNAYDIN KISSLAR.dilekçim bi sorun yoktur bence rahim büyüyorya onla alakalı olabilir üzülme tammmııı....herkese hayırlı cumalar ben bulamadım bircan hangi sayfada ciciler???

Olabilir tatlım umarım inşallah onunla ilgilidir. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.

dilek kardeş sen deçok panik yapma bende de oluyor ama dr iyi olduğumu söylüyor. sen de sorarsın dr una tabi.

3 ay içerisinde olabiliyormuş canım hani benim 3 ayım bitti ya ondan endişelendim. Ama Fussiletin dediği gibi rahim büyüdüğü içinde olabilir. Çok teşekkür ederim hepinize...Şeniz

evettt :roflol: :roflol: mutlaka kandırmam lazım yoksa dayanamıciim hem kız hem de erkek bebiş kıyafetleri stoklamaya başlıciim :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni hayırlı etsin, k.pederi soyacaksın desene :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de Allah razı olsun k.valideyi soyucam, kendi kaşınıyo napiim :roflol:

canim sen yaparsin walla kiz kocacigina yazik birazcik bekle cinsiyetini ogren ole stok yap ok kaydirigubbakcemile3 kasiyani ykasiyacaksin nerde pahali bir esya var git onu al birde bizimkisi iki tarafdada ilk torun o nedenlee parayi gozleri gormuyorrrrrr hayirlisi olsun ikimiz icinde yarin alis veris gunuuuuuuuuuuuuuu OLEYYYY OLEYYYYY OLEYYYYYY OLEYYhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:

kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.

kız benimki benim tarafta ilk, bizimkiler stokladı da diğer tarafta 3. ama k.valide daha da stokluyor :roflol: :roflol:
ben ucuz beğensem bile beğenmez ki öyle meraklı ve düşüncelidir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.

13 15 parça mı :roflol: :roflol: :roflol:

herkese günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bugün?

dilekçim, bebek büyüdüğü için olmuştur,hemen sıkıntıya sokma kendini, genelde oluyor zaten ama yinede sor ki için rahat etsin,,,

bu arada kızlar internette çok faydalı bir site var, hamilelikle ilgili sorular 2gün içinde yanıtlanıyor, dr yeşim yerçok'un sitesi, aklıma ne gelirse takıldığım soruları soruyorum, test sonuçlarını tam yazdığınızda da değerlendiriyor, google dan jinekomed yazacaksanız, doktorunuza danışın bölümünden soruyosunuz.

yarin harika birgun olacakkkkkkk super yaaaaaa kiz ben bebisime degilde odasina aldim esimden habersiz bir tane tablo aldim bebekli birtanede boy olcmeli resimlik aldim zurafali daha esimde gormedi.cocuk odasininda tavanini turkuaz yaptirmak istiyorum duvarin birinede nar agaci cizdircez bereketli olsun diyeeeee hayallerim cokkkkkkkkkkkkkkkkk

canimmmmmmm sen birazcik abartmamismisin amaaaaaaa insan dayanamiyor yaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı cumalaaar.dilekcim geçmiş olsun önemli bişi değildir umarım canım yaa.bircancım bebeğinin cicileri çoook güzel. maşallah kız annene bizimkilerde tık yok valla daha cinsiyetini bekliyolar heralde

sanada hayırlı cumalar canım bu siteyi söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim kendi adıma hemen bi bakcam şimdia.s.

yaa ama boylr uzun uzun tulumlar falan alamadım daha. hanı iç tulumlar oluyor ya sıfır kol alttan cıtcıtlı. onlardan 7 tane falan aldım. başta ikizdi ya ben duyarduymaz almıstım. arkadasım duyunca hemen al yerını bılsın demişti. bır kaç tane swıt aldım. bır mont gibi bişey aldım. ama hep çok uygun ve çok guzeldı bende alıyım dursun dedım.

bugun cınsıyet kesınlesırse yarın uzun tulumlarını yelekelrını çoraplarını falan almak ıstıyorum..

ayyyyyy ne güzel yaaa, benim de hayallerim çok da, bi belli olalım o zaman çıldırıcaz :roflol:

ay benm kayınvalidem de ölee çok meraklı alsın etsin takım ördürüyomuş şimdi napim ördürsün torunu yapacek tabiiidelikafadulden

ay benm kayınvalidem de ölee çok meraklı alsın etsin takım ördürüyomuş şimdi napim ördürsün torunu yapacek tabiiidelikafadulden

yapsın tabi yaa, insanın hoşuna gidiyor...
gerçi ben bile yokken stoklamış o yelekleri falan ya neyse :roflol: :roflol:

kızlar ben işe dönüyorum patron gelecek birazdan yakalanmiim :roflol: :roflol:
görüşmek üzere a.s. a.s.

dilekçim, bebek büyüdüğü için olmuştur,hemen sıkıntıya sokma kendini, genelde oluyor zaten ama yinede sor ki için rahat etsin,,, .

Umarım dediğiniz gibidir şekerler. Bebişim doğana kadar herhalde ben dokuz kez daha doğurmuş olucam:)))

2 hafta önce canım bir kere oldu sonra olmadı bişey aynı şekilde 3-4 gün sonra yine oldu allahıma şükür bidaha hiç olmadı

Geçmiş olsun canımcım sana da. Belki de normal bir durumdur bebek büyüdüğü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…