2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek çim sen daha önceden yani ilk aylarında progestan kullanıyormuydun???

hayır canım hiç kullanmadım. İlk gittiğim salak doktor gerek yok dedi. Sonra zaten iyi bir dr. olmadığına karar verdik yeni dr. gittiğimde ise böyle bir sorun hiç yaşamamıştım son zamanlarda o nedenle sormayı unuttum bakalım birazdan arayacağım ne diyecek?

yani evet o yüzden dedim dr böyle bi risk varsa ilk aydan görüyor zaten vermesi lazımdı sana... ama bu zamana kadar olmamış sorun yoktur bence rahim büyüdüğü için çevresindeki damarlardan da kaynaklanabiliyor...ama sen ara tabi dr unu..iyi haberler ver bize inş.:ecrin_bebek:

kızlar sıtede buldum arkadas tuzşadakı chıccoyu tarıf etmıs.

tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde çok büyük bir yer chicco merkez depo yazıyor deponun üzerinde. dış cephesi mavi renkli çoook büyük bir depo. Zaten Tuzla Mermerciler Sitesinde Değirmen Pastanesinin olduğu yere gidince kime sorarsanız gösterirler. Değirmen pastanesinin yanında düz devam edin sağ tarafa baktığınızda depoyu görmemeniz imkansız.

İşte bizim eski salak doktor çok rahattı sen hayatına eskisi gibi devam et hiç kasma kendini diyordu. Bana da öyledir gibi geliyor rahim büyüdüğü içindir mutlaka şimdi yine gittim tuvalete yoktu birşey yine. Umarım iyi haberler verebilirm canım. 20 dk. sonra arayacağım dr.'u..

hadi hayirlisi olsun canim bugun doktorami gideceksin insallah ogrenirsin cinsiyetini:CüvCüv:

ayyyyyy ne güzel yaaa, benim de hayallerim çok da, bi belli olalım o zaman çıldırıcaz :roflol:

eminim cildiracagindan kizzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harika bir duygu yaaaaa birde ogrenirsek walla way halime her pazara gitmemizde iki el dolu gelicezzzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyythihoyyyt

Eslemcim sütyen tak canım yaa, emzirirkenden çok hamileyken sarkıyomuş göğüs:1no2:, şimdiden önlem almak lazım.

evdeyken takmıyorum valla, anca dışarı çıkınca takıyorum, yeni aldım ama oda sıkıyor, beden kısmı sıkmasa, okadar büyük alsam yanii bu sefer göğüslere bol gelcek, kafam karıştı

Eslemcim şimdi gördüm yelek ne cici olmuş, bayıldımm eline sağlık, sağlıkla giysin bebişin canım.

teşekkür ederim sevilcim, şimdi o yeleğe pantolon örüyorum, pijama gibi, takım olsun kış bebeği olcak nasılsa

kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.

bende 9 - 10 parça bişey aldım valla, unisex lerde sarı arıyorum pek güzel bulamıyorum
yeşil de baya aldım, bi turuncu almadım, onunda rengi çirkin geliyor bana nedense

5848BL canım verdiğin adresi tıkladım ama çıkmadı, göremedim göbüşünü

bircan gülüm anannne ne güzel şeyler yapmış öyle, maşallah
sağlıklı hayırlı günlerde giyinsin bebişin inşallah
bizim anaanne de battaniye örüyor, bitirince eklerim, isteyen örnek alır yerimseniben

dilek güzelim ev taşıdın dimi? valla hiç kolay değil, hele hele hamileyken
ben evi zar zor süpürüyorum 15 günde bir, maşallah valla
büyük olasılıkla yorgunluktan kaynaklıdır gördüğün lekeler, gönlün ferah olsun ancak araştırmayıda ihmal etme, Allahın izniyle bi sorun çıkmaz kaydirigubbakcemile5

Edacım inan bende aynı şeyi düşünüyorum ama her sezeryan geçirendede olmuyo, şans işte arkadaşım, ağrısı sızısı bi yana stres beni ve aile hayatımı mahvetti kullandığımızı ilaçlarda depresyon yapıyo biliyosun, hamilelik zaten hassas bi süreç ama şunu kendime tekrar diyorum evladım için güçlü olmalıyım ve Allahtan hep hayırlısını isstedim, her konuda, bazen çok güçlü oluyorum bazen ümitsiz, bebeğime odaklanamıyorum kendimi ümitlenmekten çaktırmadan koruyorum galiba, bütün bunlar beni geriyor ama sana şöle söyliyim bzim haftamızdan sonra düşük şansı yüzde 3 yani pozitif düşünmemiz lazım aslında.Dellenmemiz ilaçlardan ve hareketsiz yatmaktan ben bunu anladım. böle geziyorum valla evde:1shok: Geçicek canım bu günlerde İnşallah.Allah çaresiz dert vermesin.

Cumanız mübarek olsun hanımlar
Güzel Allahım bugün dualarımızı kabul etsin, evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı kılsın
sorunsuz, kazasız sağlıklı bir doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
hamileliğin güzelliğini yaşayıp zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden kuzularımızı kucağımızda görelim inşallah

bircan endişe etme benımde 2 gun hiç göbek yoktu. gaz sorunum yok ama o gun tum ogunlerde kendımı doyuramadım hep gecıstırdım karnım azaldı baya. sımdı yıne bıraz cıktı. ama gaz etkılıyor. ben baslarda zayıfım dıye heralde gobek erken cıktı cıktı dedım sımdı eskısı kadar yok:)

herkese hayırlı cumalar kızlar
bircancım annenın ördüğü seyler cok güzel canım allah saglıkla giydirmeyı nasip etsin kız seyleri örmüş .. bence senın kızın olcak canımcım

isim konusunda eşim koycak ismi kız da olsa erkekte olsa eşim erkek olursa yagız diye düşünüyo kızı hiç düşünmedi
eşimin adı ibrahim ben ılk ısmını eşimin ismini koymak istiyorum ibrahım yagız ama eşim istemiyo bakalım kandırırım harelde

kızlar ne şanslısınız kıskanıyorum valla sizi benim eşim tek cocuk dogal olarak tek torun olcak ama onlarda tııık yok sadece sevmeyi bilirler

dilekcim geçmiş olsun canım panık yapma ınan önemli bişey yoktur eşya toplarken biraz üşüttüysen canım ondardır.sen dr ara sor ama için rahat olsun canım

tünaydın cnm saolllll sen nasılsın....sabah ilacımı yazdırdım şimdi sadece demir eksikliği ilacı kullancakmışım doğuma kadar vitamin bitiyoo artıkın sen neler yaptınnn???
Fusicim Elevit magnezyum poşet, kalsiyum kullanıyorum canım, günde 2 tane ceviz 2 3 kayısı ve kuru erik, kuru incir, kuru üzüm yiyorum bebişim güzel olsun diye iğde, akıllı olsun diye haftada bir balık, kemik gelişimi için haftada 1 2 kez ıspanak semizotu, her sabah en az bi bardak çökelek kavurup yiyorum(boğazına girsin ham çökelek çikiçiki, eyvah bütün gün sölerim artık ya).Onlarda ilaçtan sayılıyo bence canım. Kuru meyve kabızlığıda önlüyo öneririm, yanlız çayı kesemedim deli gibi içiyorum, deli gibi nası kescem bilmiyorum, sende durumlar nası?

amin canım ne güzel yazmışsııın öle inşlh görücez hepimiz o günleri:1hug:

kızlar ben bebek odası takımını beyaz desensiz, renksiz istiyorum
IKEA haricinde nerde bulabilirim acaba? gözünüze takılan herhangi bir yer varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…