dilek çim sen daha önceden yani ilk aylarında progestan kullanıyormuydun???
hayır canım hiç kullanmadım. İlk gittiğim salak doktor gerek yok dedi. Sonra zaten iyi bir dr. olmadığına karar verdik yeni dr. gittiğimde ise böyle bir sorun hiç yaşamamıştım son zamanlarda o nedenle sormayı unuttum bakalım birazdan arayacağım ne diyecek?
yani evet o yüzden dedim dr böyle bi risk varsa ilk aydan görüyor zaten vermesi lazımdı sana... ama bu zamana kadar olmamış sorun yoktur bence rahim büyüdüğü için çevresindeki damarlardan da kaynaklanabiliyor...ama sen ara tabi dr unu..iyi haberler ver bize inş.:ecrin_bebek:
hadi hayirlisi olsun canim bugun doktorami gideceksin insallah ogrenirsin cinsiyetini:CüvCüv:yaa ama boylr uzun uzun tulumlar falan alamadım daha. hanı iç tulumlar oluyor ya sıfır kol alttan cıtcıtlı. onlardan 7 tane falan aldım. başta ikizdi ya ben duyarduymaz almıstım. arkadasım duyunca hemen al yerını bılsın demişti. bır kaç tane swıt aldım. bır mont gibi bişey aldım. ama hep çok uygun ve çok guzeldı bende alıyım dursun dedım.
bugun cınsıyet kesınlesırse yarın uzun tulumlarını yelekelrını çoraplarını falan almak ıstıyorum..
ayyyyyy ne güzel yaaa, benim de hayallerim çok da, bi belli olalım o zaman çıldırıcaz :roflol:
Eslemcim sütyen tak canım yaa, emzirirkenden çok hamileyken sarkıyomuş göğüs:1no2:, şimdiden önlem almak lazım.
Eslemcim şimdi gördüm yelek ne cici olmuş, bayıldımm eline sağlık, sağlıkla giysin bebişin canım.
kızlar alın unısex bişeyler. valla benm kendımı durduramıyorum. şimdiden 13 15 parca bişeyler aldım:) :) çok guzel onlara bakmak. acaba bunu ne zaman gıyebılır hesapları.
Günaydın kızlar nasılsınız
Edacım inan bende aynı şeyi düşünüyorum ama her sezeryan geçirendede olmuyo, şans işte arkadaşım, ağrısı sızısı bi yana stres beni ve aile hayatımı mahvetti kullandığımızı ilaçlarda depresyon yapıyo biliyosun, hamilelik zaten hassas bi süreç ama şunu kendime tekrar diyorum evladım için güçlü olmalıyım ve Allahtan hep hayırlısını isstedim, her konuda, bazen çok güçlü oluyorum bazen ümitsiz, bebeğime odaklanamıyorum kendimi ümitlenmekten çaktırmadan koruyorum galiba, bütün bunlar beni geriyor ama sana şöle söyliyim bzim haftamızdan sonra düşük şansı yüzde 3 yani pozitif düşünmemiz lazım aslında.Dellenmemiz ilaçlardan ve hareketsiz yatmaktan ben bunu anladım. böle geziyorum valla evde:1shok: Geçicek canım bu günlerde İnşallah.Allah çaresiz dert vermesin.günde 6 tane vajen alıyorum. Bütün psikolojim altüst oldu. O kadar umutsuzumki anlatamam. Üstelik doktorumda yapacak bişey yok demesi hepten sinirlerimi bozuyor. Buğün muayenehanesine gidecektim yokmuş. YArın bir aksilik olmazsa çalacağım kapısını. Bu arada sitede bir bayan buldum benimle aynı doktora gidiyormuş özeline yazdım telefon trafiğin nasıl doktorla diye bakalım nasıl bir cevap gelecek.
Çok zor gebelik geçiriyoruz allah sabır versin. Seninde 2. sanırım. İlk sezeryan. Benimde aynı çünkü acaba sezeryanda oluşan yapışıklıklardanmı bu ağrılar. Bir yerde öyle okumuştum.
kızlar ya bu gün hiç göbeğim yok biliyormusunuz? ama sanırım benim göbek gazdanmış
selam canim sen doktoru kandirmayi koymusun kafana sırnaşık şey insallah ogrenirsin kissssss harika ciciler var yaaaa bende esimi dinlemiycem alicam walla babamla gidicem (kayinbetderim)cunku herseyi o odesin diyeeeeeeeeedelikafaduldenhihoyyyt zaten bana aldirtmazda o yanimizdayken biz cuzdan cikarmiyoruz allaha sukur bebek odasinida dedesi alacakkkkkkkkkkkkk:teytey: :dance:
evettt :roflol: :roflol: mutlaka kandırmam lazım yoksa dayanamıciim hem kız hem de erkek bebiş kıyafetleri stoklamaya başlıciim :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni hayırlı etsin, k.pederi soyacaksın desene :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de Allah razı olsun k.valideyi soyucam, kendi kaşınıyo napiim :roflol:
Fusicim Elevit magnezyum poşet, kalsiyum kullanıyorum canım, günde 2 tane ceviz 2 3 kayısı ve kuru erik, kuru incir, kuru üzüm yiyorum bebişim güzel olsun diye iğde, akıllı olsun diye haftada bir balık, kemik gelişimi için haftada 1 2 kez ıspanak semizotu, her sabah en az bi bardak çökelek kavurup yiyorum(boğazına girsin ham çökelek çikiçiki, eyvah bütün gün sölerim artık ya).Onlarda ilaçtan sayılıyo bence canım. Kuru meyve kabızlığıda önlüyo öneririm, yanlız çayı kesemedim deli gibi içiyorum, deli gibi nası kescem bilmiyorum, sende durumlar nası?tünaydın cnm saolllll sen nasılsın....sabah ilacımı yazdırdım şimdi sadece demir eksikliği ilacı kullancakmışım doğuma kadar vitamin bitiyoo artıkın sen neler yaptınnn???
Cumanız mübarek olsun hanımlar
Güzel Allahım bugün dualarımızı kabul etsin, evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı kılsın
sorunsuz, kazasız sağlıklı bir doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
hamileliğin güzelliğini yaşayıp zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden kuzularımızı kucağımızda görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?