bircan endişe etme benımde 2 gun hiç göbek yoktu. gaz sorunum yok ama o gun tum ogunlerde kendımı doyuramadım hep gecıstırdım karnım azaldı baya. sımdı yıne bıraz cıktı. ama gaz etkılıyor. ben baslarda zayıfım dıye heralde gobek erken cıktı cıktı dedım sımdı eskısı kadar yok:)
Günaydın canım.gunaydın kızlar naber nasılsınız bugun bakımmm ınsallah kımsede bır sorun yoktur
ya benimde öle sabahları hiç olmuyoo bende çok stress yaptım sizinkileri görünce şimdi azıcık sevindim sen öle diyince :1hug:a.s.kızmadın dimi
kızlar ben bebek odası takımını beyaz desensiz, renksiz istiyorum
IKEA haricinde nerde bulabilirim acaba? gözünüze takılan herhangi bir yer varmı?
Amanda aman, Bircancım ne tatlı bunlar, hele sondaki papatyalıya bayıldım, çok kokosh, nası yapmış bende anneme sölüüm oda yapsın, güle güle giysin bebişinn.
En lazım şy yelek on tane örse onununda haşatı çıkar, ikinciye filan kalmıyo yani.
Banadaaa, orda birbirimizin yanından geçermişiz, kırmızı karanfil takın bari gelirken hehehkaydirigubbakcemile3canım bugun mağazalarını arıycam detaylı adres ogrenmeye calısacagım. ogrenırsem yazarım sana. ogrenemezsem sıteden gıtmıslerı buluruz. merak etme hallederız:=)
canım tepe mobilyada var. bır ara çok guzel ındırımdeydı su an ne durumda bılmıyorum fıyatlar
dilekcim haber bekliyoruz sen içini ferah tut gör bak bişiy yok
dilek güzelim ev taşıdın dimi? valla hiç kolay değil, hele hele hamileyken
ben evi zar zor süpürüyorum 15 günde bir, maşallah valla
büyük olasılıkla yorgunluktan kaynaklıdır gördüğün lekeler, gönlün ferah olsun ancak araştırmayıda ihmal etme, Allahın izniyle bi sorun çıkmaz kaydirigubbakcemile5
dilekcim geçmiş olsun canım panık yapma ınan önemli bişey yoktur eşya toplarken biraz üşüttüysen canım ondardır.sen dr ara sor ama için rahat olsun canım
Banadaaa, orda birbirimizin yanından geçermişiz, kırmızı karanfil takın bari gelirken hehehkaydirigubbakcemile3
Evet kızlar söylediğiniz gibi sanırım en iyisi doktorumu aramak. Gidip görmem ise pek mümkün değil. Zaten Tirede gidebileceğim doktor yok ,bu ev taşınma esnasında İzmire doktora gitmemizde mümkün değil zaten iki hafta kaldı kontrolüme bakalım bekleyeceğim. Ama telefon açıp bir sorayım kendisine. Çingenecim en zor tarafı zaten eşyaları toplamak lütfen dikkat et kendine....Kolay gelsin.
Fusicim Elevit magnezyum poşet, kalsiyum kullanıyorum canım, günde 2 tane ceviz 2 3 kayısı ve kuru erik, kuru incir, kuru üzüm yiyorum bebişim güzel olsun diye iğde, akıllı olsun diye haftada bir balık, kemik gelişimi için haftada 1 2 kez ıspanak semizotu, her sabah en az bi bardak çökelek kavurup yiyorum(boğazına girsin ham çökelek çikiçiki, eyvah bütün gün sölerim artık ya).Onlarda ilaçtan sayılıyo bence canım. Kuru meyve kabızlığıda önlüyo öneririm, yanlız çayı kesemedim deli gibi içiyorum, deli gibi nası kescem bilmiyorum, sende durumlar nası?
Dilek kesinlikle yorulduğundandır, yat dinlen ne oluri ben deli gibi gez spor yap bak şimdi ayağa kalkamıyorum, sen hamilesin, millet yapsın sen otur kimse ayıplamaz içinde can taşıyosun keyfinden diil, bol su iç ve doktoruna sor belki progestan verir canım. Allah bebişini korusun kahverengi akıntı önemli diil, Allah korusun kırmızı önemli. Kendine bak canım bol su iç ayakları kaldır yat.
durmdan örüyor bir tane akıllı yün almış böyle ebruli onuda örüyordu çok şeker ya bir sürü yün var gösteriyor bana dün o papatyalıyı geliştirmiş annem babatyaları daha sık koymuş beyaz örmüş kuzenime pembe yapmış papatyaları bide inci falan koymuş ondanda yapıcakmış bayıldım
Ahhh inşallah canım dediğin gibidir. Yok canım yaa öyle yapak çok kişide yok eşim, annem ve ben topladık evi. yani iş başa düştü. Yerleştirmeyi ise illaki kendim yapmam lazım sonuçta aradığım herşeyi rahatça bulabileyim diye. Ne olur dua edin benim için.
Canımm, güven bana akıntının, kanamanın her türlüsünü yaşadım çok ayakta durunca oluyo seninki çoğalsa bile mühim değil önlüyo doktorlar çok şükür bişey olmasını, hele bikaç gün progestan alsan direk geçer seninki, sakıııın korkma canım. Dinlen sadece yeter.Ahhh inşallah canım dediğin gibidir. Yok canım yaa öyle yapak çok kişide yok eşim, annem ve ben topladık evi. yani iş başa düştü. Yerleştirmeyi ise illaki kendim yapmam lazım sonuçta aradığım herşeyi rahatça bulabileyim diye. Ne olur dua edin benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?