2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar annemin ördükleri dün akşam annemlerdeydim sevdik bunları hep ama daha düğmeleri bile yoktu dayanamadım çektim

Amanda aman, Bircancım ne tatlı bunlar, hele sondaki papatyalıya bayıldım, çok kokosh, nası yapmış bende anneme sölüüm oda yapsın, güle güle giysin bebişinn.
En lazım şy yelek on tane örse onununda haşatı çıkar, ikinciye filan kalmıyo yani.

anladım tatlım hemen elham yapıyoruz insan üzülüyo ya çıksın artık göbişler

bircan gülüm anannne ne güzel şeyler yapmış öyle, maşallah
sağlıklı hayırlı günlerde giyinsin bebişin inşallah
bizim anaanne de battaniye örüyor, bitirince eklerim, isteyen örnek alır yerimseniben

sağol tatlım sende eklersin belki annem örnek bile isteyebilir hihi

kızlar ben bebek odası takımını beyaz desensiz, renksiz istiyorum
IKEA haricinde nerde bulabilirim acaba? gözünüze takılan herhangi bir yer varmı?

canım tepe mobilyada var. bır ara çok guzel ındırımdeydı su an ne durumda bılmıyorum fıyatlar

arkadaşlar bişey sorucam, demir hapı almaya başladığım halde çok üşüyorum çift kat çorap giyiyorum yine üşüyorum sizde böyle sorun varmı??

durmdan örüyor bir tane akıllı yün almış böyle ebruli onuda örüyordu çok şeker ya bir sürü yün var gösteriyor bana dün o papatyalıyı geliştirmiş annem babatyaları daha sık koymuş beyaz örmüş kuzenime pembe yapmış papatyaları bide inci falan koymuş ondanda yapıcakmış bayıldım

canım bugun mağazalarını arıycam detaylı adres ogrenmeye calısacagım. ogrenırsem yazarım sana. ogrenemezsem sıteden gıtmıslerı buluruz. merak etme hallederız:=)
Banadaaa, orda birbirimizin yanından geçermişiz, kırmızı karanfil takın bari gelirken hehehkaydirigubbakcemile3

dilekcim haber bekliyoruz sen içini ferah tut gör bak bişiy yok

İnşallah canım dr. şimdi yine aradım acil hastası varmış ona bakıyormuş yine asistanı öyle söyledi gıcık oldum. Neyse 20 dk. sonra yine arıycam sonrada derse giricem size dersten çıkınca bilgi veririm artık bakalım inş. beyimiz müsait olur 20 dk sonra klava:

İnşallah canım herşey söylediğin gibidir yorgunluktan kaynaklanmıştır. İnşallah sorun yoktur. Evin taşınması yarın olacak biz sadec evi topladık 3 gecedir. Taşınma işini zaten nakliye şirketi yapacak ben birşey taşımam. Ama yerleştirme bana düşüyor tabi ama onu da yavaş yavaş hiç kendimi yormadan yapıcam artık...

dilekcim geçmiş olsun canım panık yapma ınan önemli bişey yoktur eşya toplarken biraz üşüttüysen canım ondardır.sen dr ara sor ama için rahat olsun canım

Evet üşütmektende kaynaklı olabilir bazı zamanlar terliksiz gezdim evin içinde belki de ondandır ama söylenenler göre bir kaç sebebten olabilir bakalım inşallah onlardan biridir.
1. Üşütmeden veya yorgunluktan olabilir.
2. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.
3. Rahimin genişlemesinden kaynaklı olarak rahimin çevresindeki damarların çatlamış olmasından olabilir. Bakalım artık hangisi ?
Bunlardan kaynaklı olmasını ümit ediyorum...

Banadaaa, orda birbirimizin yanından geçermişiz, kırmızı karanfil takın bari gelirken hehehkaydirigubbakcemile3

canım yaa ben kararsız kaldım bahcelıevler den gıdıcem. tamam araba ıle ama saat 9 da orda olmazsan bişey bulamıyormussun. resmen saldırıyorlarmıs bır an evvel topluyorlarmıs.

Dilek kesinlikle yorulduğundandır, yat dinlen ne oluri ben deli gibi gez spor yap bak şimdi ayağa kalkamıyorum, sen hamilesin, millet yapsın sen otur kimse ayıplamaz içinde can taşıyosun keyfinden diil, bol su iç ve doktoruna sor belki progestan verir canım. Allah bebişini korusun kahverengi akıntı önemli diil, Allah korusun kırmızı önemli. Kendine bak canım bol su iç ayakları kaldır yat.

ya bendede aynı meyve fulll yiyom çayı bende zorla içiyorum yani içemiyorum desem daha doğru olur...bizim çocuklar hiperaktif olcek haaa tutamıcezzzdelikafaduldendelikafadulden

Ahhh inşallah canım dediğin gibidir. Yok canım yaa öyle yapak çok kişide yok eşim, annem ve ben topladık evi. yani iş başa düştü. Yerleştirmeyi ise illaki kendim yapmam lazım sonuçta aradığım herşeyi rahatça bulabileyim diye. Ne olur dua edin benim için.

Ben,mk,de akıllı yün, akılsız yün ne bulsa örmüştü çokta cici düğmeler koymuştu, eşimin teyzeeside iki çuval filan , yanlız sana şunu söliim çok kalın olanları hiç kullanamadım ince yelekleri tepe tepe giydi.Genelde evde oluyosun çünkü bide altlar iki kere filan giydi (Eslemcim sende çok örme canım alt)çok sıcak geliyo, bi yere giderken arabayla gidiyosun dışarı çıkarken battaniyeye sarıyosun zaten. Bircancım şu papatyanın tarifini al bende yaptırcam valla, ortasına incimi koymuşş, süper şirin olmuştur kesin, yesinler onu giyeni. Saç bandıda örsün takın bi iki tan öle ppatyalı tam kokoş olur.

canım benım tasınmanın zorlugunu ii bilirim allah yardımcın olsun biz sehbasına kadar herşeyi pıtlıya sarıyoduk .ama bırak annen yapsın eşin yapsın kaytar biraz senın ve bebegin saglıgı daha önemli sende benım gibi rahat değilsin galıba ama boşver sen yapsanda yapmasanda o eşya gidecek bi şekılde

Canımm, güven bana akıntının, kanamanın her türlüsünü yaşadım çok ayakta durunca oluyo seninki çoğalsa bile mühim değil önlüyo doktorlar çok şükür bişey olmasını, hele bikaç gün progestan alsan direk geçer seninki, sakıııın korkma canım. Dinlen sadece yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…