sağol tatlım sende eklersin belki annem örnek bile isteyebilir hihi
canım tepe mobilyada var. bır ara çok guzel ındırımdeydı su an ne durumda bılmıyorum fıyatlar
canım yaa ben kararsız kaldım bahcelıevler den gıdıcem. tamam araba ıle ama saat 9 da orda olmazsan bişey bulamıyormussun. resmen saldırıyorlarmıs bır an evvel topluyorlarmıs.
ya bendede aynı meyve fulll yiyom çayı bende zorla içiyorum yani içemiyorum desem daha doğru olur...bizim çocuklar hiperaktif olcek haaa tutamıcezzzdelikafaduldendelikafadulden
Canım suadiyedeyim bağdat caddesinde özel bi doktor gidiyorum, akrabam. Acıbadem de doğurdum çok memnun kaldım (çocuk doktorları hariç) ikinciyid emuhtemelen orda yada amerikanda yaparım.Allah izin verirse.sevil78 isatnbulda nerdesın hangı hastaneye gıdıyorsun
canım yaa ben kararsız kaldım bahcelıevler den gıdıcem. tamam araba ıle ama saat 9 da orda olmazsan bişey bulamıyormussun. resmen saldırıyorlarmıs bır an evvel topluyorlarmıs.
Hayatım birbirimize girmeyelim orda tanımadan bari ,ciddi diyorum boynunuza şal filan alın ordan anlarız , biz bize girmeyiz, destek oluruz icabında.:roflol::roflol::roflol:canım yaa ben kararsız kaldım bahcelıevler den gıdıcem. tamam araba ıle ama saat 9 da orda olmazsan bişey bulamıyormussun. resmen saldırıyorlarmıs bır an evvel topluyorlarmıs.
Hayatım birbirimize girmeyelim orda tanımadan bari ,ciddi diyorum boynunuza şal filan alın ordan anlarız , biz bize girmeyiz, destek oluruz icabında.:roflol::roflol::roflol:
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun canım, en iyisini yine sen bilirsin ma yeni doğmuş bebişle 6 ay ilgilenemiyceksim çünkü illaki emzirmen lazım bunuda göz önüne al canım.kızlar ya benim küçük bi mağzam var aksam 8 9 a kadar mağzadayım ama işleri çok kötü malum kriz gittikçe borca giriyoruuum canım çok ama çok sııkın dükkanı kapat diyo çevremdeki bazı işiler ilk defa buay faturalarımı yatıramadım bağkurumu zaten yatıramıyorum :1no2:doktora parayla gidiyorum bu parasızlıkta ne yapcamı şaşırdııım doğumdan sonra kim bakacak dükkana bide o var.çocuğum olmuyo diye açmışım dükkanı çünkü doktorlar öle demişti.ama rabbime çok şükür oldu.ya napıcam ben ister istemez çok strese giriyorum kafanızı şişirdim ama sizinle paylaşmak istedim bana dua edin doğru bi karar vermem lazıım
ayyy çok güldüm yaaaa delikafadulden:roflol::roflol: aklıma binbirtürlü senaryo geldi
birbirinizi bilmeden dövermişsiniz
gelip burda anlatırmışsınız, bi kadın vardı elimdekini zorla aldı bende saçını yoldum filan :roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
elif canım ne üzerine bu dükkan
ayy ne güzel yaa, ticaretle uğraşmayı severim, yorucu, stresli bir iş ancak kendi işinin patronusun
krizden sebep özellikle küçük yerler etkileniyor tabii
kriz geçer herşey yoluna girer inşallah
kızlar ya benim küçük bi mağzam var aksam 8 9 a kadar mağzadayım ama işleri çok kötü malum kriz gittikçe borca giriyoruuum canım çok ama çok sııkın dükkanı kapat diyo çevremdeki bazı işiler ilk defa buay faturalarımı yatıramadım bağkurumu zaten yatıramıyorum :1no2:doktora parayla gidiyorum bu parasızlıkta ne yapcamı şaşırdııım doğumdan sonra kim bakacak dükkana bide o var.çocuğum olmuyo diye açmışım dükkanı çünkü doktorlar öle demişti.ama rabbime çok şükür oldu.ya napıcam ben ister istemez çok strese giriyorum kafanızı şişirdim ama sizinle paylaşmak istedim bana dua edin doğru bi karar vermem lazıım
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun canım, en iyisini yine sen bilirsin ma yeni doğmuş bebişle 6 ay ilgilenemiyceksim çünkü illaki emzirmen lazım bunuda göz önüne al canım.
Kız ne o piyanist şantörler gibi orgda alayımmı yanıma.Gömlek giyip yakamıda açıyımmı.
canım ne güzel senınkıde mucize bebeklerden sanslısınkı allah sana anne olmayı yasatıyo canım.bildigim kadarıyla bagkurda yatırmadıgın zaman faızı cok oluyo canım katlanıyo.eşinin işi varsa canım kapat onun sigortasından yaralanırsın.hem bebişinle ilgilenırsın zaten sizi bekletmış.tabi karar senın tam durumunuzu bılmedıgım için
haklısın atlatırım yoksa beni düşündüren birazda bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?