2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiymiş bakmak lazım bi canım hangi gün olcakmış satış bizimkı küçükyalı maltepe tarafında çok uzak değil yıne
sabah 6 da yollayım ozaman

ayy baya uzakmış tuzla, istanbulun öteki ucu
kalsın ben almiim, ben bi cimcik canım var, ezerler, döverler benii :çok üzgünüm:

sanırım kapatmak zorunda kalıcam bilmiyoruuum ya burayada okadar emek verdimki anlatamam onada kıyamıyorum offf yaaaa

ya herkes bişi alıyo bendaha hiç bişi almadım bebişime...bekliyom cins belli olsun ayyyy saldırcam mağazalaraaaaa:::))

elif yakın olaydın gelir alışveriş yapardık senden
yabancıya gitmezdik, kısmet tabii
çocuğunun gelişimi herşeyden önemli
devret sende mağazayı biran önce rahatla yerimseniben
elden çıkarana kadarda Rabbim hayırlı bol kazançlar versin sana ve tüm ticaretle uğraşan güzel bayanlara

sevil ben almiim bacım, ama istanbuldaki eylül annişleriyle buluşma düzenleyebiliriz havalar ısınınca
tanışmış oluruz , ne dersiniz? diğer ildeki annişlerde gelebilenler gelirler
buluşmuş olur ilk defa kkdan Eylül annişleri

ya herkes bişi alıyo bendaha hiç bişi almadım bebişime...bekliyom cins belli olsun ayyyy saldırcam mağazalaraaaaa:::))
Aynen canım cumartesi söyler belki yüzde yüz, kızsa çok bişey almam ablasınınkiler yesyeni duruyo günah.Annem yelek filan örer bikaç cici, zaten gelen gidende çok getiriyo.Bi lokum ayakkabı alırım ama lokum kızıma İnşallah jokerdeki indirim devam ediyodur ilk adım ayakkabıları süper, en son gittiğimde dayanamadım ısırdım.

canım bende bişey almadım ya sadece şirkette calışırken numunelerden almıştım biraz onlar var sacede cinsiyet bi belli olsun ahh neler alcam neler ama cınsiyette belli olmadan bişeyler alamıyorum kı öle yeşil kırmızı olur ama ne bileyim

Ayy, Süper olur canım ya. İlerdede bebişleri buluşturup oynatırız.kaydirigubbakcemile5

ne güzel olurdu dimi yaa:teytey:amin canım çok iyi bi düşüneyim hayırlı olur inşlh saolasın canııım

sevil 9:30 da gıden avucunu yalar dıolar:) çok az sey kalıyormus. ben kararsız kaldım.

aynen bende pembe mavi kız erkek yada beyaz her iki cins.de ara renkleri pek sevmiyom bakalım illaki o ara renklerden de gelicek yaniii

Kızıma yemek yapıcam, öptüm hepinizi çok güldüm valla uzun zamandıan beri, keyfim yerine geldi, sağolun kızlar. Sora görüşürüz.

ben bi edebiyat sitesine üyeydim
ordaki arkadaşlarla buluşma düzenlemiştik
çok güzel olmuştu, güzel arkadaşlıklar edindik
bizlerde buluşup güzel arkadaşlık ve dostluk kurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…