2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selam kızlar benim durumum çok kötü... sabahları öğürmelerim hala devam ediyodu ve doktorumun vermiş olduğu ferrum fort adındaki ilaç midemi çok kötü etkiledi sizeler nasıl içiyorsunuz merak ettim yada ne zaman içiyorsunuz....

geçmedi mi hala canım
Allahım kolaylık versin, benimde çok nadir oluyor
özellikle balgam varsa, öğürmem geliyor, hayırlısıyla geçsede rahatlasak inşallah

hanımlar ben bu resimdeki bebişin üstündeki tulumdan istiyorum yaaa

bi bakın yaaa

Eklentiler

• $baby(84).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 27

hihi öresin ben öğreneyim

sevil canım eltim oğluşuna alt ördü, pantolon yanii
çok rahat etti, ona istinaden bende öreyim dedim

cok şekerler ya bizim kuzucuklarda böle mi şimdi 12 haftalık bebişin cınsel organı belli oluyodu ya herşyi çok net.ben araştırayım şu renklı ultrasonu uygun bi yer varmı

evet canım ya kuzucuklar böyle şimdi valla. Ya biran önce kucağıma almak istiyorum bebişimi ben öpmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

Mozijiku bunlar genelde esniyor yaa
ayy nekadar tuhaf, resimler çok ilginç geldi bana
bazıları şimdiden çirkin hehehee
yaw bunlar su içinde yüzmüyorlarmı ? esneyince ağızlarına su girmiyomuu
kafam karıştı heee

ya kızlar size bişey sorcam ne olur ne kadar cahılsın demeyin bebişler rahımın içindemı büyüyor

ilk bebeişim olcak yaa, ondan kalanları bir sonraki bebişimize giydiririz kısmetse
bu ilk olacağı için herşeyini alıp 2, olursa inşallah, kullanırız diye düşünüyorum
başkalarının eskilerini giydirmekten hoşlanmıyorum
şimdiden başladı millet, benimkileri veririz sana demeye
bende her defasında diyorum, bu ilk çocuğum olcak herşeyini yeni giyilmemiş istiyorum diye ama
bakalım inşallah giyilmiş bişey getirmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…