Ben,mk,de akıllı yün, akılsız yün ne bulsa örmüştü çokta cici düğmeler koymuştu, eşimin teyzeeside iki çuval filan , yanlız sana şunu söliim çok kalın olanları hiç kullanamadım ince yelekleri tepe tepe giydi.Genelde evde oluyosun çünkü bide altlar iki kere filan giydi (Eslemcim sende çok örme canım alt)çok sıcak geliyo, bi yere giderken arabayla gidiyosun dışarı çıkarken battaniyeye sarıyosun zaten. Bircancım şu papatyanın tarifini al bende yaptırcam valla, ortasına incimi koymuşş, süper şirin olmuştur kesin, yesinler onu giyeni. Saç bandıda örsün takın bi iki tan öle ppatyalı tam kokoş olur.
hanımlar ben bu resimdeki bebişin üstündeki tulumdan istiyorum yaaa
bi bakın yaaa
Kızlar şu şekerlere bakın ya bizimkilerde böyleler belki şimdi :)
Gebelik ve Annelik - Ultrason Videoları, Ultrason goruntuleri
Kızlar şu şekerlere bakın ya bizimkilerde böyleler belki şimdi :)
Gebelik ve Annelik - Ultrason Videoları, Ultrason goruntuleri
cok şekerler ya bizim kuzucuklarda böle mi şimdi 12 haftalık bebişin cınsel organı belli oluyodu ya herşyi çok net.ben araştırayım şu renklı ultrasonu uygun bi yer varmı
evet canım ya kuzucuklar böyle şimdi valla. Ya biran önce kucağıma almak istiyorum bebişimi ben öpmek istiyorum kaydirigubbakcemile2
Ör canım bi iki tane dışarı çıkartırken sıcacık giydirirsin çok örme, benimkiler yesyeni kaldı, çok sıcak oluyo.sevil canım eltim oğluşuna alt ördü, pantolon yanii
çok rahat etti, ona istinaden bende öreyim dedim
sağol canımhihi öresin ben öğreneyim
ya kızlar size bişey sorcam ne olur ne kadar cahılsın demeyin bebişler rahımın içindemı büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?