canım o suyu yutuyo onlar, sonrada çiş yapıyolar .Ne yesen tadi o suya geçiyo o yüzden çikolata yiyince coşuyolar milk shake içiyo çünkü sıpalar.Mozijiku bunlar genelde esniyor yaa
ayy nekadar tuhaf, resimler çok ilginç geldi bana
bazıları şimdiden çirkin hehehee
yaw bunlar su içinde yüzmüyorlarmı ? esneyince ağızlarına su girmiyomuu
kafam karıştı heee
Mozijiku bunlar genelde esniyor yaa
ayy nekadar tuhaf, resimler çok ilginç geldi bana
bazıları şimdiden çirkin hehehee
yaw bunlar su içinde yüzmüyorlarmı ? esneyince ağızlarına su girmiyomuu
kafam karıştı heee
ya kızlar size bişey sorcam ne olur ne kadar cahılsın demeyin bebişler rahımın içindemı büyüyor
ilk bebeişim olcak yaa, ondan kalanları bir sonraki bebişimize giydiririz kısmetse
bu ilk olacağı için herşeyini alıp 2, olursa inşallah, kullanırız diye düşünüyorum
başkalarının eskilerini giydirmekten hoşlanmıyorum
şimdiden başladı millet, benimkileri veririz sana demeye
bende her defasında diyorum, bu ilk çocuğum olcak herşeyini yeni giyilmemiş istiyorum diye ama
bakalım inşallah giyilmiş bişey getirmezler
Canım niye bu kadar tuvalete giriyosun sanıyosun, hele 5. aydan sonra anam yine saldı benim sıpa diye koşucaksın çünkü biren gelicek tuvaletin.:roflol::roflol::roflol:evet eltimden biliyorum tatlı yiyince hareketleniyo sıpa
ee işedikleri nereye gidiyoo pekii
aynı su içinde kalmıyo dimii, ıyyyyy
anam bende pek meraklıyım
evet eltimden biliyorum tatlı yiyince hareketleniyo sıpa
ee işedikleri nereye gidiyoo pekii
aynı su içinde kalmıyo dimii, ıyyyyy
anam bende pek meraklıyım
canım rahimde büyüyorlar tabii geliştikçe yıkaru doğru çıkıyor bebek
rahimde sınırlı kalmıyordur, bi cimcik yer orası nede olsa :)
aynı soruyo ben sorcaktım gülersiniz bu kız bişey bılmıyomu diye sormadım
hamılelık konusunda cok şey bildiğimi sanırdım....
abooo bşz bu sıpalar yüzünden mi habire tuvlt gitcez
benim başım dertte desenize
ben şimdiden hapşırınca ıksırınca idrarımı kaçırıyorum
üşütmeden sebep olsa yanma olur, sanırım üşütmeden değil
guluncani korkma kafana takılan ne varsa sor, ilk defa hamile kalıyoz canıııııımm
normaldir bişey bilmiyor olmamız yerimseniben
sevil ve onun gibi 2,ye hamile kalanlar tecrübeli, yardımcı olurlar
bircan ben eski almayacağım gibi kimseyede eski vermem
hiç hoşlanmıyorum valla
Canım niye bu kadar tuvalete giriyosun sanıyosun, hele 5. aydan sonra anam yine saldı benim sıpa diye koşucaksın çünkü biren gelicek tuvaletin.:roflol::roflol::roflol:
Canım o ne demek yok kıs bi an kafasını üstü açık arabadan uzatmış bi bebek geldi ona güldüm, bacım , deneyimle sabit doğumdan sonra ikincide içerde galiba, senin bu karnın gitmez artık, ayyy hala hamile gibisin filan diyolardı, o rahim varya kendini toplayana kadar insana sinir geliyoo.Çok üzgünüm çoookteket teker gelin oluyosun, bi kısmıda kalıyo ne yalan sliim, özellikle sezeryanda, ama benim karnımm çok büyüktü küçük karnı olanlar ne şanslı ilerde görcekler.sevil cahallığıma ver gurban
benim bildigim kızlar cocuk amnio sıvısından bir yandan yutkunuyor diyer yandan amnio sıvısına işiyor bu bir devir dayım işlemi gibi sürüyor internetten araştırmıştım bende böyle yazıyor
Evet ole canımda bu amniyo sıvısı arada değişmiyomu, o zamanda sen idrarla atmıyomusun buhar olup uçmuyoya ne bilim bana öle sölemişlerdi, yediğinin tadı nası geçiyo devri daim yapıyo sesilin edği gibi.canım işedikleri hiçbir yere çıkmıyor :) o yine amniyon sıvısı içinde kalıyor daha sonra tekrar yutuyorlar bu böyle sürüyor :) Onların idrarı bizimki gibi değil. yani içinde amonyak falan yok. :) bebeğimiz o sıvıyı içtikçe, böbrekleri ve idrar yolları çalışıyor, yutkunma olayı gelişiyor. Bu nedenle doğduklarında hemen emmeye başlayabiliyorlar... Sürekli tuvalete koşmanızın nedeni ise bebeğiniz işediği için değil, sizin rahminiz büyüdüğü için idrar kesenizi sıkıştırıyor. Bu nedenle fazla yeriniz olmuyor ve sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorsunuz...
canım işedikleri hiçbir yere çıkmıyor :) o yine amniyon sıvısı içinde kalıyor daha sonra tekrar yutuyorlar bu böyle sürüyor :) Onların idrarı bizimki gibi değil. yani içinde amonyak falan yok. :) bebeğimiz o sıvıyı içtikçe, böbrekleri ve idrar yolları çalışıyor, yutkunma olayı gelişiyor. Bu nedenle doğduklarında hemen emmeye başlayabiliyorlar... Sürekli tuvalete koşmanızın nedeni ise bebeğiniz işediği için değil, sizin rahminiz büyüdüğü için idrar kesenizi sıkıştırıyor. Bu nedenle fazla yeriniz olmuyor ve sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?