2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım o suyu yutuyo onlar, sonrada çiş yapıyolar .Ne yesen tadi o suya geçiyo o yüzden çikolata yiyince coşuyolar milk shake içiyo çünkü sıpalar.

Cnm suyu içiyolar sonrada işiyolar veletlerkaydirigubbakcemile3

ya kızlar size bişey sorcam ne olur ne kadar cahılsın demeyin bebişler rahımın içindemı büyüyor

Evet cnm rahimde büyüyorlar

evet eltimden biliyorum tatlı yiyince hareketleniyo sıpa
ee işedikleri nereye gidiyoo pekii
aynı su içinde kalmıyo dimii, ıyyyyy
anam bende pek meraklıyım

tam bir mucize ya allahım neler yaratıyo düşündükçe çok garip geliyo insana

bizim eski vercek kimsemiz yok kaydirigubbakcemile3

Canım niye bu kadar tuvalete giriyosun sanıyosun, hele 5. aydan sonra anam yine saldı benim sıpa diye koşucaksın çünkü biren gelicek tuvaletin.:roflol::roflol::roflol:

aynı soruyo ben sorcaktım gülersiniz bu kız bişey bılmıyomu diye sormadım

hamılelık konusunda cok şey bildiğimi sanırdım....

canım rahimde büyüyorlar tabii geliştikçe yıkaru doğru çıkıyor bebek
rahimde sınırlı kalmıyordur, bi cimcik yer orası nede olsa :)

Allah iyiliğini versin canım ya, kafasıyla delip ıkıyomu rahime kalıyo hep, senin rahim işkembe gibi genişliycek doğumdan sonra hala hamile gibi oluyosun işte rahmin küçülene kadar o yüzden kasıklarımızda hafif sancılar oluyo kadın olmak ne zor yaaaa

abooo bşz bu sıpalar yüzünden mi habire tuvlt gitcez
benim başım dertte desenize
ben şimdiden hapşırınca ıksırınca idrarımı kaçırıyorum
üşütmeden sebep olsa yanma olur, sanırım üşütmeden değil

guluncani korkma kafana takılan ne varsa sor, ilk defa hamile kalıyoz canıııııımm
normaldir bişey bilmiyor olmamız yerimseniben
sevil ve onun gibi 2,ye hamile kalanlar tecrübeli, yardımcı olurlar

bircan ben eski almayacağım gibi kimseyede eski vermem
hiç hoşlanmıyorum valla

aynı soruyo ben sorcaktım gülersiniz bu kız bişey bılmıyomu diye sormadım

hamılelık konusunda cok şey bildiğimi sanırdım....

benim bildigim kızlar cocuk amnio sıvısından bir yandan yutkunuyor diyer yandan amnio sıvısına işiyor bu bir devir dayım işlemi gibi sürüyor internetten araştırmıştım bende böyle yazıyor

Kızlar size bi kitap tavsiye edicm hamilelikte başlıyo bebiş 2 yaşına gelene kadar, gerçekten çok ilgin muhakkak bi bakın almasanız bile ben keşke kızımdada keşfetseydim bunu ismi AKILLI BEBEKLER AKADEMıSı Yazan Dr SEMıH SUMMAK VE ELÇıN SUMMAK, müzik cd si var içinde hediye olarak. Fiyatı20 liraBebekler için beyni geeliştirme v çoklu zeka geliştirme rehberi içinde çok güzel şeyler var hamile jimnastiğiyle başlıyor ona öğretecekleriniz (tabi eğlenceli oyunlarla) doğuman sonra ilk üç yıl bebek beyni sünger gibi ne verseniz alıyomuş. Eğer bebek bakımı için bi kitap isterseniz BEBEĞıMıN ıLK YILINDA BENı NELER BEKLER çok detaylı ama bu biraz pahalı bi kitap,içindeki bilgilere internettende erişebilirsiniz, bebekler akademisi çok özel gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum.

arkadasımın annesı hamılelıgı boyunca kacırmıs:) ozellıkle ılk zamanlar. Olabılıyor canım ıdrar torbasına ozellıkle 3. Ayın bıtımıne kadar baskı yapıyorlar.

Canım niye bu kadar tuvalete giriyosun sanıyosun, hele 5. aydan sonra anam yine saldı benim sıpa diye koşucaksın çünkü biren gelicek tuvaletin.:roflol::roflol::roflol:

canım işedikleri hiçbir yere çıkmıyor :) o yine amniyon sıvısı içinde kalıyor daha sonra tekrar yutuyorlar bu böyle sürüyor :) Onların idrarı bizimki gibi değil. yani içinde amonyak falan yok. :) bebeğimiz o sıvıyı içtikçe, böbrekleri ve idrar yolları çalışıyor, yutkunma olayı gelişiyor. Bu nedenle doğduklarında hemen emmeye başlayabiliyorlar... Sürekli tuvalete koşmanızın nedeni ise bebeğiniz işediği için değil, sizin rahminiz büyüdüğü için idrar kesenizi sıkıştırıyor. Bu nedenle fazla yeriniz olmuyor ve sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorsunuz...

sevil cahallığıma ver gurban
Canım o ne demek yok kıs bi an kafasını üstü açık arabadan uzatmış bi bebek geldi ona güldüm, bacım , deneyimle sabit doğumdan sonra ikincide içerde galiba, senin bu karnın gitmez artık, ayyy hala hamile gibisin filan diyolardı, o rahim varya kendini toplayana kadar insana sinir geliyoo.Çok üzgünüm çoookteket teker gelin oluyosun, bi kısmıda kalıyo ne yalan sliim, özellikle sezeryanda, ama benim karnımm çok büyüktü küçük karnı olanlar ne şanslı ilerde görcekler.

3 saatte bır yenılenıyormus amnıyo sıvıları oyle okumustum. Bu sebeple bol su ıcın kı bebeıŞın yerı mıss gıbı olsun

benim bildigim kızlar cocuk amnio sıvısından bir yandan yutkunuyor diyer yandan amnio sıvısına işiyor bu bir devir dayım işlemi gibi sürüyor internetten araştırmıştım bende böyle yazıyor

evet bende böyle biliyorum hanımlar. İdrara çok çıkmamız rahimin meshaneye baskı yapmasından dolayıdır.

sevil duydunmu bilmiyorum Saliha Erdim den 3 ay özel eğitim aldım
kişisel gelişim, çocuk gelişimi ve aile içi eğitim ile alakalı
çok faydalı bilgiler ve kitaplar edindim
bekarken ümraniey belediyesi kültür işleri her hafta çocuk gelişimi seminerleri veriyordu
arkadaşlarla 2 yıl boyunca katılıp notlar aldık
anlayacağın donanımlı olduğumu düşünüyorum
hayırlısıyla doğsada bildiklerimizi uygulasak, hayırlı evlatlar yetiştirsek

kitapevine uğrayınca verdiğin isimdeki kitaplara göz atarım canım, teşekkürler
bendeki kitap "baba gibi yar olmaz" yazarı : DR. Fıtzhugh DODSON
süper bi kitap, tavsiye ediyorum bende :)))

Evet ole canımda bu amniyo sıvısı arada değişmiyomu, o zamanda sen idrarla atmıyomusun buhar olup uçmuyoya ne bilim bana öle sölemişlerdi, yediğinin tadı nası geçiyo devri daim yapıyo sesilin edği gibi.

anaaammm hem işe hemde geri yut, iiğğrençç yahuu
neyse vazgeçtim
daha sormuyom bişey, sağlıklı olsunlarda ne ediyosalar etsinler, serbest, görmüyorum yaa:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…