2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekçim çok şükür canım ya, çok sevindim yat bi iki gün canım, haftasonu iye saldırma yine taşınma işine haa, hiçbişey olmaz korkma, kıyamam ben sana yüreğin ağzına geldi tabi, Allah bi daha yaşatmasın.

Çıkıyorum, kalkmamam lazım ama para çekmemde lazım köşedeki bankaya yavaşça gideyim bari.öptüm sizi.

canım ya çooooooooooooooooooooook sevindim bak gördün mü yok bir şey artık iyi düşün canımcım

Çok sevindim Dilekcim. Yorma kendini lütfen artık canım.

Sağolun kızlar. İçim acayip rahatladı ne zormuş yaa:))) Haftasonuda yatıp dinlenmem pek mümkün değil ama iş yapmam çoğu zaman otururum artık. Zaten artık devam eden birşey yok ama tabi önlemimi almam lazım yinede. Allah kimseye yaşatmasın.

selam kızlar nacak gelebildim okulda tatbikat vardı bugün canım çıktı koşturmaktan.. bu arada istanbullu anneler buluşma planları yapıyo ne güzelll.. aydından birtek ben varım sanırımm.. yalnız kaldım

Dilek çok sevindim, inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Kendini yorma...

Canım çok üzüldüm yaaa gerçekten kötü bir durum. Allah yardımcın olsun. Aynı zamanda meslek yüksekokulu mezunusun başka iş ararsın tatlım doğumdan sonra. Bu krizde kendi işini yapabilmek pek mümkün değil artık en iyisi krizden etkilenmeyen bir yerde iş bulmak maaşlı olarak çalışmak. Ama yine de senin tercihin tabi. İnşallah doğru ve senin için hayırlısı olcak bir karar verirsin...

canım senin adına çok ama çok sevindim hep dua etttim kız sana çok şükür.evet bencede kendi işini yapmak çok zor muuuş kapaıcam sanırım:1no2:ama hayırlısı bakalım

dilek canım bişey olmamasına sevindim.
Bize de yasak getirmişti ama zaten yasak bitsede korkuyoruz valla

Efilcim Hayırlısı olsun canım. Sağlığından önemli değil hiçbirşey. Kafana takıp üzülme lütfen. Herşeyde vardır bir hayır.

Efilcim Hayırlısı olsun canım. Sağlığından önemli değil hiçbirşey. Kafana takıp üzülme lütfen. Herşeyde vardır bir hayır.

haklısın canım şu kararı bi versem tamammı devammı gerisi kolay zaten onu vermek çok zor.dükkana çok emek verdim hayalimdi.bebeğimide çok bekledim tam ümidimi kesmiştimki rabbim bu sevinci yaşattı .doğru olanı yapmak istiyorum

Canım dükkanına çok emek vermişsin anlıyorum ama dükkanı tekrar durumunu düzeltince açabilirsin. Hem o zaman bebeğinde olur yanında. Ama şuan bence bebişin daha önemli diye düşüyorum. Hem bak ne çok beklemişsin onu.

bencede canım en önemli şey bebeğin

doğru söylüyosun ya eveet hiçbişi bebeğimden önemli olamaz ya doktora bile düzenli gidemiyorum iş yüzünden devlet hastanesine gittim hep onlarda ilgilenmiyolar bişey olsa arayıp sorcak bi doktorum yok yani.:1no2:en son ikili test için gittiğimde göstermedi bile bebeğimi ben zar zor baktım canım çok sıkılıyo bu olanlara

İhmal etme canım bebişini. Bende arada işe dalıp unutuyorum mesela yemek yemeyi ama üzülüyorum sonra bebiş beslenemiyor diye. Şuan 1. sırada onlar olmalı.

dilekçim çok sevindim gözün aydın..çok şükür..daha dikkat et yorma kendini tammmmı tatlım

işinde gerçekten önemli ama hiçbirşey bebeğimizden daha önemli değildir bencede.. iyi bak şimdiden bebişine annesi..devlet hastanesi dışında damutlaka bir doktorun olsunn çünkü gerçeken devlet hastanesinde hiç ilgilenmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…