2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben toparlanayım 6 ya az kaldı size iyi akşamlar herkes kendine bebeğine iyi baksın yarın çalışmayacaklara da iyi tatiller

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben çıkıyorum işten. Haftasonu artık aranızda olamam malum taşınma telaşı. Ama pazartesiye inşallah yine aranızdayım. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bu arada. Herkese iyi haftasonları dilerim.

ıyı aksamlar kızlar
ınternetımde sorun vardı 2gun gıremedım.oku oku zor bıtırdım.herkes ıyı masallah.

kızlar bebek converslerin fiatı 10 ytl gönderim dahil kızlara pembe ve mor örülür

ieteyenler özel mesaj atabbilir

slm arkadaşlar yine kimse yok akşamları bu topikte kimse olmuyoryaa... arkadaşlar ben hala hastayım doktora gittim hiçbir ilaç vermedi asla olmaz ıhlamur nane iç dedi..... ama bugün biraz daha iyyim ama ses gitti...:a015:
dilekcim ayy kolay gelsinn... bende taşınıyorummm.. buhafta evi toplamam lazım haftaya başka ev başka mekan...:) inşlhh... hastalığım bi geçse rahatça topluycamda....parmağımı kıpırdatacak halim yok...-tatlicadiarzu-
yarın ikili teste gireceğim arkadaşlar...bebeğimi göreceğim.... ayyyy ayyyy yuppi yuppii eyyy...delikafadulden delikafadulden hihoyyyt

kızlar göbeginiz büyüdümü bende hala tık yok hiçte kilo alamadım hep kustugum için

canim bircogumuz gobusumuzun ve bebislerimizin resmini koyduk oralaara bakabilirsin:CüvCüv:

slm anne adaları bende 14 haftalık hamıleyım sanırım eylul başı gıbı dogun agustos sonuda olabılır ortadayım yanı kabul edermısınızz
hosgeldin canim benimkide ole agustos sonu eylul basi gibi ama bu gitisle Agustos annesi olmasan ^m iyikaydirigubbakcemile3

canim bir cok arkadaslar gormus istersen 1215de mozijiku bana cvp yazdiydi ona tikla bak.ve yaptigin orguker cok guzel yadelikafaduldendelikafadulden

canim gecmis olsun kendine dikkatet ama bol sicak seyler iccccc

dilekcim gozun aydin bak bosyere kendini uzdun hadi gecmis olsun dikkatet evi duzeltirkende.:CüvCüv:

asos canım biran önce geçer inşallah hastalığın
sana ve dilek arkadaşımıza kolay gelsin diyorum
ev taşımak çok zor, özellikle hamileyken
Allahım yardımcınız olsun
yarın güzel haberlerle dön inşallah canım

canım şimdi gördüm göbüşünü
maşallah yaa, senin kuzu geniş geniş yaylanmak istiyor herhal kii baya büyütmüş karnını :)))))))
sağlıcakla gelsin inşallah

benim mide bulantılarım hala devam ediyor
bu sebeple doktorun verdiği ilaçları düzenli olarak alamıyorum malesef

ayyy bulantı ne çektik yaaa hala çekiyoruz... eslemcim umrım en kısa zamanda geçer bulantıların...

kızlaaaaaar bu akşam keşif olsun diye şu sözde tuzlada olan chicco deposuna gittik.çamlıcadan saat 20:50 gibi çıktık hiç trafik yoktu.buna rağmen 22:50 de varabildik.orası tuzla filan değil yani.resmen neredeyse gebze.dönüş yolunda izmit il sınırından çıkıp istanbul il sınırına girdik o kadar söyliyeyim yanigitmeyi düşünenler ona göre yola çıksın.benden tavsiye.o kadar gidicez inaşaallah değer gittiğimize

merhaba arkadaşlar bende 13+4 günlük hamileyim dört gözle bebeğimizi bekliyoruz ankarada sincan lokman hekim hastanesine giden varmı ben oraya başladım özel bi hastane doktorumda ibrahim bey gidip memnun kalan varmı merak ettim herkese iyi geceler

hoş geldin tatlım aramıza Allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin

günaydııınnn güzel anneler :) bugün nasılsınız bakalım?

abc eee siz ne aldınız nasıl fiyatlar modeller anlatsanaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…