kızlar ben toparlanayım 6 ya az kaldı size iyi akşamlar herkes kendine bebeğine iyi baksın yarın çalışmayacaklara da iyi tatiller
kızlar göbeginiz büyüdümü bende hala tık yokhiçte kilo alamadım hep kustugum için
hosgeldin canim benimkide ole agustos sonu eylul basi gibi ama bu gitisle Agustos annesi olmasan ^m iyikaydirigubbakcemile3slm anne adaları bende 14 haftalık hamıleyım sanırım eylul başı gıbı dogun agustos sonuda olabılır ortadayım yanı kabul edermısınızz
evdeyken takmıyorum valla, anca dışarı çıkınca takıyorum, yeni aldım ama oda sıkıyor, beden kısmı sıkmasa, okadar büyük alsam yanii bu sefer göğüslere bol gelcek, kafam karıştı
teşekkür ederim sevilcim, şimdi o yeleğe pantolon örüyorum, pijama gibi, takım olsun kış bebeği olcak nasılsa
bende 9 - 10 parça bişey aldım valla, unisex lerde sarı arıyorum pek güzel bulamıyorum
yeşil de baya aldım, bi turuncu almadım, onunda rengi çirkin geliyor bana nedense
5848BL canım verdiğin adresi tıkladım ama çıkmadı, göremedim göbüşünü
bircan gülüm anannne ne güzel şeyler yapmış öyle, maşallah
sağlıklı hayırlı günlerde giyinsin bebişin inşallah
bizim anaanne de battaniye örüyor, bitirince eklerim, isteyen örnek alır yerimseniben
dilek güzelim ev taşıdın dimi? valla hiç kolay değil, hele hele hamileyken
ben evi zar zor süpürüyorum 15 günde bir, maşallah valla
büyük olasılıkla yorgunluktan kaynaklıdır gördüğün lekeler, gönlün ferah olsun ancak araştırmayıda ihmal etme, Allahın izniyle bi sorun çıkmaz kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar yine kimse yok akşamları bu topikte kimse olmuyoryaa...arkadaşlar ben hala hastayım doktora gittim hiçbir ilaç vermedi asla olmaz ıhlamur nane iç dedi..... ama bugün biraz daha iyyim ama ses gitti... :a015:
dilekcim ayy kolay gelsinn... bende taşınıyorummm.. buhafta evi toplamam lazım haftaya başka ev başka mekan...:) inşlhh... hastalığım bi geçse rahatça topluycamda....parmağımı kıpırdatacak halim yok...-tatlicadiarzu-
yarın ikili teste gireceğim arkadaşlar...bebeğimi göreceğim.... ayyyy ayyyy yuppi yuppii eyyy...delikafadulden delikafadulden hihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende 13+4 günlük hamileyim dört gözle bebeğimizi bekliyoruz ankarada sincan lokman hekim hastanesine giden varmı ben oraya başladım özel bi hastane doktorumda ibrahim bey gidip memnun kalan varmı merak ettim herkese iyi geceler
Kızlar şunlara bi bakın.annelere babannelere filan gösterirsiniz modeller süper
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-b...beklere-orgu-hirka-yelek-zibin-modelleri.html
Buradada süveter tarifi var
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...rgu-bebek-suveter-modeli-yapimi-anlatimi.html
kızlaaaaaar bu akşam keşif olsun diye şu sözde tuzlada olan chicco deposuna gittik.çamlıcadan saat 20:50 gibi çıktık hiç trafik yoktu.buna rağmen 22:50 de varabildik.orası tuzla filan değil yani.resmen neredeyse gebze.dönüş yolunda izmit il sınırından çıkıp istanbul il sınırına girdik o kadar söyliyeyim yanigitmeyi düşünenler ona göre yola çıksın.benden tavsiye.o kadar gidicez inaşaallah değer gittiğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?