2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hemde hiç ilgilenmiyolar bi doktor bulcam kendime en kısa zamanda inşlh saol canım

dilekcim iii haberleri aldık çok şükür kendıne ve bebişe dıkkat et canım

efil06 canım benım bak hiç bişey için kendını ne kadar üzsende bazı şeyler olcagına varıyo değişen bişey olmuyo helekı senın hiç bişeye üzülmemen gerek sevınmelısın allah sana böle bi güzel duyguyu yaşatacak..senın bazı istediğin şeyler vardır onlar olmayınca üzülüyosundur.ben evlenırken hiç bişey istediğim gibi olmadı....ben bebişi 4 yıl erteledım bu sefer herşey istediğim gibi olsun diye benımde hamışlık için bırcok planım hayellerım vardı ama olmuyo işte hayat..normal dogum düşünüyorum eşim asker benım askeri hastenede yaparım dogumu diyodum.geçen gittigimde sordum mesai saatleri içinde dogum yapıyolarmış.onun dşında sancın olursa yandım yanı çünkü bize devlet hastaneside sevk olmayınca bakmıyo ücretli muayene dogum yanı.o yüzden sen hiç bebişini üzme kapat dukkanı bebişin büyünce düşünürsün tekrar döverim bak seni üzme kendını bebişini

dilek hayırlı haberle dönmene sevindim
hepimiz aslında yorulmamaya, biryerlere uzanmamaya, ağır kaldırmamaya ve ters bir hareket yapmamaya özen göstermeliyiz
tatlı bir şekilde tamamlarız inşallah 9 ayımızı

msms canım şöyle geçmiş sayfalara baktım ama ya ben bulamadım yada henüz yazmamışsın adresi.nasıl gidiliyormuş öğrenebildinmi bu chicco tuzla ya

amin cnm.bende nasıl dua ediyorum sağ salim 9.aya varıp kucağımza almak içim bıcırıklarımızı

canım senin adına çok ama çok sevindim hep dua etttim kız sana çok şükür.evet bencede kendi işini yapmak çok zor muuuş kapaıcam sanırım:1no2:ama hayırlısı bakalım

dilek canım bişey olmamasına sevindim.
Bize de yasak getirmişti ama zaten yasak bitsede korkuyoruz valla

Dİlek gecmıs olsun. Tasınırken daha dıkkatlı ol yorulma.

dilekçim çok sevindim gözün aydın..çok şükür..daha dikkat et yorma kendini tammmmı tatlım

dilekcim iii haberleri aldık çok şükür kendıne ve bebişe dıkkat et canım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür herşey yolunda. Allah hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın.

msms canım şöyle geçmiş sayfalara baktım ama ya ben bulamadım yada henüz yazmamışsın adresi.nasıl gidiliyormuş öğrenebildinmi bu chicco tuzla ya

1215'inci sayfada

kızlar göbeginiz büyüdümü bende hala tık yok hiçte kilo alamadım hep kustugum için

hımm yumecim ama 1215 de adres yazmıyormuş.adrese bakıcam diyor orda sadece.yinede teşekkürler.

msms cim hem adresi alabildinmi onu sorayım hemde doktoruna girttinmi bugün.sonuçlar nasıl.cinsiyet netleştimi

Kızlar bugün çok yoğundum , herşeyide tama okuyamadım hepinize iyi akşamlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ... Kendinize iyi bakın :))

canım ya inan üzmemeye çalışıyorum ama çek ve senetlerim beni mahvetti bu iki ayda ister isetmez strees oluyo ama kapatcam yaaa napim hayırlısı artık canım allah sanada kolaylık versin allah büyük sende üzme şimdi düşünme bide bunu

kızlar acaip yoruldum çok sıkıldım vakit geçmedi bu gün halada geçmiyor saat 6 olamadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…