2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bir şey soracağım. gebelikten sonra rüyalarınız coştu mu? ya ben zaten çok rüya gören biriyim. sabahları helak olarak uyanıyorum acayip acayip rüyalar, içinde kıskançlıklar,özellikle de kaybetme korkusu (eşimi, bebelerimi) pufff. fenalık geldi sizde durum nedir?

ben birkaç gündür ard arda sürekli aynı bebeği emzirirken görüyorum kendimi :)

aman iyiymiş yume seninki. ben daha emzirmeli rüya görmedim, kucakladım sevdim ama genel olarak gebe görüyorum kendimi.

canım aynen her gün binbir türlü rüyalar hepside kötü oluyor saçma oluyor benim rüyalarımı senorya yapsan dizi çıkar hemde 7-8 sezonluk entrikalarla dolu süper rüyalarım

kızlar ben artık yıprandım ya hormonlar yapıyor galiba, hormonların başımıza açmadığı iş kalmadı zaten. uyanıyorum mesela, tekra dalıp benzer anafikirli başka rüya görüyorum bir rahat yok yani. hele bu gece aaay... 2 çocukla ortada kalacağım gibi bir laf ettim iyi mi?!!! yuh

hayır allaha çok şükür evde de bir sorun yok ha. azıcık derdim tasam olsa ne olur aklıma bile getiremiyorum.

Ayy canım ya. Bendede var o kaybetme korkusu hamileliğimin başından beri. Tamamen hormonlardan kaynaklanıyor bence. Önce bebeğimi kaybettiğimi görürdüm ,şimdilerde eşim beni aldatırken falan görüyorum kaydirigubbakcemile3

canım kıymama ya bende her gece aynı... eşim aldatıyor görüyorum karma karışık kendimi doğum yaparken görüyorum ama doğuramıyorum hastaneler doktorlar her doktor her gece başka bir cinsiyet söylüyor çok komik... korkunç rüyalar saçma sapan rüyalarda oluyor

ay kızlar siz söyleyince benim de dilim açılsın ben de bu gece 3 farklı aldatılma rüyası gördüm.
hayır bir de uyanıp soruyorum göya hemen yanımda yatarken cevap veriyor ve kabul ediyor. bir de bakıyorum ki o da rüya.

benim de oluyo canım üşütmekten şuan bile ara ara ağrıyo merak etme:sm_cool:

yaaa sanki hani su içersin sonra hareket edince , yada hızla yürüyünce dalağın şişer öle bişi anlamadım sabahtan beri var kıyafetlerimi atasım geliyo üstümden daha şimdiden ilerde ne yapçem bilmiyorum

:roflol::roflol: süpersin ya rüya içinde rüya

gunaydın hanımlar,
ya agustos annelerınden ızmırde olanlar bı bulusma gerceklestrmısler dun.sohbetşer edıp fotolar cekılmısler.gordunuzmu *keske bız de oyle bısıy yapsak ne gusel olur dımııı

bırcan,dılek,ben,fussılet,guluncani...daha kımler varsa ıste hepımız bulusurz.ayy ne gusel olur

selam hanımlar
nasılsınız? mide bulantım hala devam ediyor demekten bıktım valla
sizler iyisinizdir inşallah

petibor ben arkadaşlara dedim gerçi ama henüz bir karar alınmadı
istanbuldaki arkadaşlarla buluşma düzenleyelim diye ama bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…