kızlar size bir şey soracağım. gebelikten sonra rüyalarınız coştu mu? ya ben zaten çok rüya gören biriyim. sabahları helak olarak uyanıyorum acayip acayip rüyalar, içinde kıskançlıklar,özellikle de kaybetme korkusu (eşimi, bebelerimi) pufff. fenalık geldi sizde durum nedir?
Günaydın kızlar . Nabersinizzzzzz?
iyizzzzzzzzzz sen yabersinnn bebeğin yapıyogamyoncuiremsu
kızlar ben artık yıprandım ya hormonlar yapıyor galiba, hormonların başımıza açmadığı iş kalmadı zaten. uyanıyorum mesela, tekra dalıp benzer anafikirli başka rüya görüyorum bir rahat yok yani. hele bu gece aaay... 2 çocukla ortada kalacağım gibi bir laf ettim iyi mi?!!! yuh
hayır allaha çok şükür evde de bir sorun yok ha. azıcık derdim tasam olsa ne olur aklıma bile getiremiyorum.
kızlar ben artık yıprandım ya hormonlar yapıyor galiba, hormonların başımıza açmadığı iş kalmadı zaten. uyanıyorum mesela, tekra dalıp benzer anafikirli başka rüya görüyorum bir rahat yok yani. hele bu gece aaay... 2 çocukla ortada kalacağım gibi bir laf ettim iyi mi?!!! yuh
hayır allaha çok şükür evde de bir sorun yok ha. azıcık derdim tasam olsa ne olur aklıma bile getiremiyorum.
GÜNAYDIN KISSLAR..herkes ii maaşallah.benim sol kasığımda bi ağrı var neden kii??
GÜNAYDIN KISSLAR..herkes ii maaşallah.benim sol kasığımda bi ağrı var neden kii??
benim de oluyo canım üşütmekten şuan bile ara ara ağrıyo merak etme:sm_cool:
ay kızlar siz söyleyince benim de dilim açılsın ben de bu gece 3 farklı aldatılma rüyası gördüm.
hayır bir de uyanıp soruyorum göya hemen yanımda yatarken cevap veriyor ve kabul ediyor. bir de bakıyorum ki o da rüya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?