2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun canım
evet ya super olur sız ıst dakıler.ben de onumuzdekı ay ızmıre gıdıcem.bız de ızmırde bulusalım.ne gusel olur havalar da duselmıs olur oo zamana

aaa kizlar bulusmami?? bende istiyooooommm ama gelemem istanbul disini birak yurt disindayim maalesef:1no2:
bebelerimiz dogduktan sonrada bulusurmuyuz kizlar?o zaman SIK gelicem istanbula..

arkadaşlar isterse birde doğumdan sonra yani seneye yaz toplanırız :))))))) hehe çok güzel olur valla

gunaydın hanımlar,
ya agustos annelerınden ızmırde olanlar bı bulusma gerceklestrmısler dun.sohbetşer edıp fotolar cekılmısler.gordunuzmu *keske bız de oyle bısıy yapsak ne gusel olur dımııı

iyi haftasonları hanımlar ay topıkten dün cıkış yapmamışım.süper olur valla buluşalım ben geri dönmeden yapalım resimleri merak ettim bakıyım bi

slm kızlar bana göbeklerinizin oldugu sayfa numarasını verebilirmisiniz.ben pek giremiyorum nete o yüzden kaçırmışım orayı....

abc eee siz ne aldınız nasıl fiyatlar modeller anlatsanaaa..

canım çok kalabalıktı.biz oraya vardığımızda saat 8:20 geçiyordu.9:00 da mağaza açılıyor.biz vardığımızda kapıda 70 kişilik filan kuyruk vardı.mağazanın açılma saatine doğru kuyruk otoparkı dolanmıştı.otoparkta baya geniş yani.neyse sonunda açıldı girdik.pusetti araba koltuğuydu o tarz şeyler daha biz mağazaya girerken bitmişti::::))))))))))
kıyafetler vardı böyle koliler içerisinde hepsi ay ay yada yaşyaş sınıflandırılmış.işte 20 parça kadar kıyafet aldık.body ler atletler penye hırkalar filan.hepsi 40 lira tuttu.fiyatlar ıygun ama şöyle tatlı bir alışveriş olmuyor izdiham.işte böyle canım durumlar.sen nasılsın bu arada.bebekler nasıl.kontrolün ne zaman.bakalım cinsiyetler belli olacakmı bu sefer?

Kızlaaar merhaba, benim bıcırın cinsiyeti kesinleşti minik bi prenses daha geliyo. (öbürü biraz kazık kadar prenses olmuştu gerçi) Eşim sevinçten oynadı padişahlık müessesesi sarsılmıyo diye.Şimdi ultrason fotoğraflarını koyucam becerebilirsem

petibor ayy çok güzeller yaa, ne güzel ciciler almışsın
Rabbim sağlıklı bir şekilde giyinip eskitmeyi nasip etsin inşallah

sevil canım hayırlı olsun, demek bi kız daha ne güzelll, bende ilki kız olsun istiyorum ama bakalım
hayırlısı tabii, bu arada benle aynıymışsın nasıl kesin belli oluyo kii cinsiyeti???
benim doktor 18, haftalık olunca söylerim dedi, hiçbir yorum yapmadı bebeğim hakkında
bayada merak ediyoruz valla

sanırım bugün hanımlar tuzlaya kıyafet almaya gittiler
hanımlar anlatın hele, fular taktınızmı, birbirinizi dövmediniz inşallah
aldıklarınızın resimlerinide koyun görelim

Eliyle parmağını emiyo burada..
Hepinizi öptüm, kızıma yemek yedircem, sonra yine bakarım
bu arada chico fabrikası Allah ın unuttuğu bi yerde gittiğimizde (ssat 12 de anca bulduk!!!!) çoktan kapanmıştı, herşey bitti, gelecek ay gelin dediler, hiç sanmıyorum dedim bende. Bu arada Sabancı üniversitesinin dibiymiş tarifte öyle dese, 2 saat yerine (ki trafik yoktuuu) 20 dakkada giderdik valla otobandan, bilginize. Öptüm hepinizi.

yavrus dönünce detaylı anlatırım neden görüpte söylemediklerini, senin doktor çoktan biliyodur canım sıkıştır sen onu bu kız gibi yada bu erkek gibi sizce? filan de öptüm.

sevilcim benimde oğlum olacak ilerde kızına talip oluruz:)

kızlar kesin gibi. pipisini gösterdi:) dr siz yinede solemeyin hemen herkese dedi ama ben tutamamki kendimi:) sükürler olsun ense ölçümlerimiz falan iyi. salı günü farklı bir yerde daha detaylı bir ultrasonagircez ve ıkılı testımız yapılacak. çok keyifliydi oğlum:) onları izlemek harika bişey yaa

tamam sevil sen kızını yedir görüşürüz sonra

msms oh maşallah sende öğrenmişsin cinsiyeti
sağlıkla gelsin oğluşun
ense ölçümü iyiyse neden detaylı ultrasona giriyosunuz kii? dikkat et para tuzağı olmasın
hamileyiz diye habite bişey istiyolar, gerekli gereksiz
sağlıklı olmasına sevindim ayrıca a.s.

cimcimeye bak hele, büyümüşde parmağını emiyor, ısırırırm kızz senii
benimkide anca poposunu kaldırıyor, erkek mi nee?

saol eslemcim daha gusellerı sızın olsun ınsallah.
valla sevıl78ınkı nası doktormus hem de kızı soylemıs erkek olsa neyse.benımkı bıle kesın konusmadı.helal olsun dımı

petiborüm aldıklarının resimlerini koysana gözümüz gönlümüz açılsın

sevil hoşgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…