Canım sıkıştırdım , kız bu yaa dimi hadi söyleyin filan diyince güldüüü,saol eslemcim daha gusellerı sızın olsun ınsallah.
valla sevıl78ınkı nası doktormus hem de kızı soylemıs erkek olsa neyse.benımkı bıle kesın konusmadı.helal olsun dımı
canımm, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.sevilcim benimde oğlum olacak ilerde kızına talip oluruz:)
kızlar kesin gibi. pipisini gösterdi:) dr siz yinede solemeyin hemen herkese dedi ama ben tutamamki kendimi:) sükürler olsun ense ölçümlerimiz falan iyi. salı günü farklı bir yerde daha detaylı bir ultrasonagircez ve ıkılı testımız yapılacak. çok keyifliydi oğlum:) onları izlemek harika bişey yaa
Hehehehe Aman sağlıklı olsunda canım ya, ilk çocuk, ikincide insan farklı olsun istiyo ister istemez içinden, ama ilki hiç farketmiyooo, oğlanlanlar ayrı şirin kızlar ayrı güzel. kızları giydirmek bi zevk, oğlanlarda anneye aşık. Rabbim sağlıklı versin,o hakkımızda en hayırlısını bilir.cimcimeye bak hele, büyümüşde parmağını emiyor, ısırırırm kızz senii
benimkide anca poposunu kaldırıyor, erkek mi nee?
tamam sevil sen kızını yedir görüşürüz sonra
msms oh maşallah sende öğrenmişsin cinsiyeti
sağlıkla gelsin oğluşun
ense ölçümü iyiyse neden detaylı ultrasona giriyosunuz kii? dikkat et para tuzağı olmasın
hamileyiz diye habite bişey istiyolar, gerekli gereksiz
sağlıklı olmasına sevindim ayrıca a.s.
canımm, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Canım sıkıştırdım , kız bu yaa dimi hadi söyleyin filan diyince güldüüü,
söylememe nedenleri bildiğim için ben geçen efer hele 11 inci haftanın iindeydik bi saat dil döküp yine söletmiştim(doktorum bizim akrabamız bu arada)
en yakın arkadaşımın kuzeni kadın doktoru, o söylemiş, bizim ırkın hayvanları (her ırkta var onlardan ama bazı ülkelerde kürtaj yasak bu demek oluyoki hayvan az) 12. haftada eğer cinsiyeti beğenmiyolarsa (genellikle kızsa tabiii) aldırıyolarmış, etik olarak söylemiyorlar bu yüzden, yoksa 12. haftada yanılma yüzde payı 10/15., 13. haftada genital organlar şiş oluyo o yüzden bu yanılma payı daha çok, acemi bi doktor karıştırabiliyo, 14. hafta artık kesin gibi bişey, ancabacaklarıyla kapatcaktaa. Tabi yüzde 10 bile ols yiğitliği elden bırakmamak içinde sölemiyo bizim cingözler, benimkide yüzde 90 dedi zaten
yok yok canım para tuzağı falan değil. bizim kordon bagında kıstık yapı vardı. bırde benım kanamalar oldu rahımde garıp bişiler oldu ya. bır prof daha ghormesınde fayda gorduk. gitmesemde olur ama ılerdede renklı duppler için bu dr a gidicez. dr um kendısıde hamıleykenn gıtmıs. faydalı goruyor.
Kız neye sap olsun evlatlarımız töbe töbe:roflol::roflol::roflol: (hele seninki erkekmiş sap gibi kalmasın 4 yanı kızlarla dolsun)amin canım.Allah hepimizin evladının saplıkla gelmesini nasip etsin
hanımlar az önce haberlerde söyledi
alacağınız biberonun içeriğini araştırın
BPA - Bisfenol maddesi içeren biberonlar ısındığında zararlı hale gelip ilerde çocuğu kalp ve şeker hastası yapıyormuş
Amerikada araştırılmış bu ve BPA- Bisfenol maddesi içeren biberonlar kaldırılıyormuş
hyrlı olsun sevıl cok sanslısın ya erkenden ogrendıgın ıcın.tabıkı kız erkek farketmez ama ınsan bılmek ıstıo nıyeyse.ben gecen hafta gttıgımde erkege benzıo ama kesın dııl dedı.erkek pek degısmez dıolar ama bakalım hyrlısı artık.ayın 21ınde 3lu test ıcın gıdıcem.belkı o zaman kesınlesır:sm_confused:
eslemmmm kuzum nasılsın merak ettim seni hiç haber yollamadın bana iimisin nasıl gidiyo hamişlikkkkkk eee ben kıdemli olarak söliyim bulantılar bitmemiştir cinsiyet belli değildirrrr hareketler ne zaman başlıcak diye meraklanıyosundurrrr 3lü test zamannı gelmiştirrrrrr
biz oğluşla iiyiz basıyo tekmeyi tokatı anneye yolun yarısını çoktan geçtikkkk geri dönüp bakıyorum hep acaba iiyimi sorusu var sanırım ssende de öledirrrrrrr aklımdasın hep dua ediyorummmm sana ve bebişineee
canım benım dr um kılıç beye gönderiyor detaylı bakılsın dıye. beş aylıkkende gidilecek. renkli duppler falan cekılecek. dr um bazı hastalarım gitmek istemiyor ama ben faydalı buluyorum dedi. zaten muayeneden önce kanımı falanda alacaklarmıs. test için. dr um para göz bir kadın değil. zaten ben arada bir farklı dr a görünmek istiyordum. bunun prof olması elbette daha çok hoşuma gitti.Canım kime gidicen, Atıl bey var soyadını hatırlamıyorum eşime sorarım, senin doktorum bilir geçi İstanbulun bi numarası, beş aylıkken gidiliyo, detaylı ultrason bakıyo, gözbebeğine kadar ölçüyo her organını herşeyini söylüyor, Allah korusun; ben yin gidicem ona tavsiye ederim ama şimdiden randevu almassan cidden asla gidemiyosun o kadarr dolu.
2 tane örnek vericem eğer varsa o zman hissediyosundur (zayıfsan hissetmen mümkün)sevıl sen ıkıncıye hamılesın.anlatsana su ılk hareketlerı nasıl oluo.benım bebegım bır hafta onden gıdıo.garıp bısıler hıssedıom bazen ama.cozemdım daha.sen anlatsana nasıl oluo.
2 tane örnek vericem eğer varsa o zman hissediyosundur (zayıfsan hissetmen mümkün)
birincisi akvaryumun içinde balık var ve aradasırada akvaryuma vuruyo yada kuyruğunu sürtüyo (akvaryum rahmin oluyo)
ikincisi kelebek yada kuş var kanatlarını sürtüyo
ilk hareketler böyle
4 5 aydan sonra bi taraftan bi tarafa dönüşünü
6 7 aydan sonra ayağını bacağını karnınızdan gözünüzle görebilrsiniz
son ay kaburgama resmen ayağını sokuyodu çeksin diye gıdıklıyodum
tabi bunlar çok kilo almazsnız ben 51 kiloyla kaldım doğuma 65 le gittim
O zaman hisediyosundur, bende hissediyorum çünkü:CüvCüv:cok saol acıklamaların ıcın.benımkı demekkı bunlardan balığa uyuyo.evet sankı ıcımde balık var da kayıyo gıbı oluo.ben gaz gecısı sanıodum.ama sureklı dııl arada bır hıssedıorum beklıorum bı daha olsun dıe ama benı ıplemıo:) saolasın bacım.bu arada ben 59 kıloyum.boyum1.69.gobekte yag yoktu yanı.belkı ondan erken hıssetmısımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?