2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biriniz şu göbeklerinizin oldugu sayfa sayısını söyleyiversin yaw...merak ediyom....

eslemim bişey sorcam hani şu battaniyelere ördekli ayılı filan desen, tığlamı yapılıyo bacım o, anneme tarif edicemde

msms
bendemi yaptırsam 3 lü, geçen sefer yaptırmamıştım bunda benimde kanama filan oluyoya, yine yaptırmıyım detaylıya gireyim diyodum , ne dersin?

canım 3 lü değil canım ıkılı test yapılacak. dr gerek gorurse uclu ıster. fikrini bozma. benım bebeğim tüp bebek olduğundan dr um bşraz daha temkinli okadar

canım 3 lü değil canım ıkılı test yapılacak. dr gerek gorurse uclu ıster. fikrini bozma. benım bebeğim tüp bebek olduğundan dr um bşraz daha temkinli okadar

ok canım her ihtimale karşın ben yine sorayımmı diycem ama eşim yanımda diyoki doktor 3 hafta sonra yapalım demiş zaten, öbüründe istememişti.

Bide ilanlara bakiyim dedim, bi şaşkın buldum,salıncağın ikinci elini 160 milyona koymuş satışa, haşata çıkmış bide salıncaak, önündeki tezgahı filan yokk, ben vazgeçtim istemiyorum valla.

Selam kızlar nabersiniz? Ben yine bir ağlama krizinden çıktım kendimi buraya attım arkadaşlarım bana destek olurlar dedim.

Petibörcüm bebişine aldıkların çok güzelmiş. allah güle güle giydirmek nasip etsin.

Sevilcim demek minik bir kızın daha olucak ha çok sevindim cnm.hihoyyyt

Msms sende öğrenmişsin paşan hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt

canım sağol. sende en kısa zamanda ogrenırsın ınsallah. sen nıye krızlere gırıyorsun canım. umarım sorun yoktur. hamılelıktendır

Sağol canımm, Nooldu hayatım hayırdır, neden ağlıyosun

Bir haftadır cnm bir yemek istiyor. Ama ben yapmasını bilmiyorum onu. Birde daha önce annemden babanemden yediğim için kendiminki güzel olmaz diye denemek bile istemedim. Az önce yine cnm fena halde ondan istedi. Dedim annem veya kayınvalidem yanımda olsaydı yaparlardı yerdim. Burda kimsemiz yok. Yani bana bu yemeği yapın diyebileceğim biri bile yok. Gücüme gitti anlıyacağın. Baya bir içime oturdu. e tabi buda direk gözlere yansıdı şakur şukur ağladım. Neyse biraz ağlayınca rahatladım. Yarın pazardan o dediğim şeyi alıp kendim yapmayı denicem napayım artık. Gurbette olmak ne zor bişi ya...

neymiş sole bakim belkim ben tarif ederim, bende ole herşeye ağlıyorum oluyo bunlar canım valla,üzülme

canım hangı yemekmıs o bakım.soyle de belkı bızım bıldıgımız bıseydır nasıl yapıldıgını tarıf edrız yaparsın ama sakın aglama bak ben de cok uzaktayım aılemden.bırnbırımıze destek olalım.bebısını uzme annesii

Evet cnm o yüzden direk buraya yazdım. Hepimiz destek oluyoruz birbirimize. Yok valla şimdi söylersem canınız ister kıyamam sizede. Yarın annemi arayıp sorucam canlarım.

canım üzme kendini. benimde canım bi yemek istiyor. bende yiyamiyorum. annem güzel yapıyor. oda 15 gün sonra gelecek. istanbulda yasıyor ama şu an yurtdışında. neyse yemek ıstediğin soyle. mevsımı ıse yapılabılır bişey ise herkes yapar yer. sen yaz yardımcı olmaya calısalım. gerekırse yapar kargoya veririz ne olacak..

canım benim ya kıyamam sana bende 2008 ağustos annesiyim geçen sene bende herşeye ağlardım böyle hamilelikte oluyor canım üzme kendini bebişin de üzülmesin neydi yemek belki biliyorumdur hemen tarif ederim

Bitanemsin cnm bnm yaŞeniz bunu demen bile bana yetti gerçekten.

canım benim ya kıyamam sana bende 2008 ağustos annesiyim geçen sene bende herşeye ağlardım böyle hamilelikte oluyor canım üzme kendini bebişin de üzülmesin neydi yemek belki biliyorumdur hemen tarif ederim

Saol cnm ya. Hamilelik çok büyük etken zaten. Eskiden koymazdı böyle şeyler. Kızların canı çeker şimdi söylersem belki. İçim rahat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…