2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok afedersınız ama bu gece gazman benım yanımda b..k yemıs yanı.sıze de oluomu bole bıraz usutunce

ne demek canım. banada ozelden atabılırsın. karnım tokken canım bişey cekmez. ackende cekmıyor. hamıle değilken daha çok aşeriyordum

canım benim tüm ayrılıklar gurbet ayrılıkları olsa keşke Rabbim başka türlü ayrılık ve hasret çektirmesin. benimde canım bazen bazı şeyler istiyor Rahmetli Anneciğim olsa yapardı diyorum ama yok ne gelebilir ne yapabilir. Ben herşeyden ebediyen mahrumum(benim Anamda Babamda hayatta degil kimsesizlik asıl böyle bişey) oyüzden kendini üzme biiliyorsun ki bir gün gelecek Annen canım

ay cok afedersınız ama bu gece gazman benım yanımda b..k yemıs yanı.sıze de oluomu bole bıraz usutunce

Evet cnm bendede aynı sorun var. Hele geceleri daha beter oluyor.

ne demek canım. banada ozelden atabılırsın. karnım tokken canım bişey cekmez. ackende cekmıyor. hamıle değilken daha çok aşeriyordum

Tşk ederim cnm bnm.

Başınsağolsun canım. Utandım yazdığımdan şimdi. Herşeye rağmen şükretmek lazım dimi? Yanımda değil ama en azından bir telefon uzaklıkta. Özür dilerim senide üzmek istemezdim ben :1no2:

canım seni en iyi anlayanlardan biri bnm ben de annemi kaybettim 2004 de çok zor ama hayat devam ediyor şu an hassasız bu konu üzerinde çok durup üzme kendini ve bebişini olurmu sen artık onun düşün tmmmı cnm ben de çok üzüldüm panik atak oldum olan bana oldu ölüm de hayat gibi bizler için üzülme ...yanlız değilsin

mozjiku kız çok merak ettim ya neydi şu yemek benim canım istemez hamile değilim özelden yaz bana yada anneni ara tarif iste canım mutlaka ye canının çektiğini

kızlar allah ızın verırse bebeklerımız basak burcu olucak.basak burcu bebeklerı cok uslu olurlarmıs.ınsallah bızımkıler de oyle olr kuzucuklarımız.ısım dusundunuz mu kızlar.gecen tv de dınledım cocuklarınıza "s" harfıyle baslayan ısım koymayın dusmanı cok olur dedıler."v" harfıyle baslayan da koymucakmısız cocukların omuzlarında hayatları boyunca cok fazla yuk olurmus."i,ü ö"gıbı ünlemli harflerle baslayan ısımler de koymayın hep fedakarlık yapmak zorunda kalırlar dedı."u"harfı ,"e" harfi "m" harfi cok ıyımıs.bunlarla baslayan ısımler koyun dedı.dur aklıa gelırse gene yazarım

Başınsağolsun canım. Utandım yazdığımdan şimdi. Herşeye rağmen şükretmek lazım dimi? Yanımda değil ama en azından bir telefon uzaklıkta. Özür dilerim senide üzmek istemezdim ben :1no2:

Allah razı olsun canım. estağfirullah hayatım seni utandırmak ne haddime ve özürde neyin nesi.bunları yazmamdaki amaç üzülme Allah ömür versin ki ailen hayatta demek ti.evet arkadaşım herşeye şükretmek gerek.ne mutlu sana ki gelecegini biliyorsun aradıgında sesini duyabiliyorsun canım üzme kendini olur mu ?

Çok alemsin, aynen. Ben hep böyleydim, bu aralar uzaya giden ilk türk olacam, bebeğimde gazlı oldu, normalde yapınız gazlıysa sizide uykusuz geceler bekliyoooo:bbo:

Üzmicem cnm kendimi hormonlardanmıdır nedir? Hassas oluyor işte bazen insan. Ama dediklerinide hiç unutmayacağım. Bana iyibir hayat dersi verdin sen. :1hug:

Emsalcim, Fusicim mekanları cennet olsun, tatlı rüyalarıda sizinle olsunlar, Allah evlatlarınıza uzun ömür versin, Allah sizlere sabır, metanet versin, ne zaman özlerseniz Allah rüyanızda görmek nasip etsin arkadaşlarım.

aloooooooooooo ben geldim bu gece herkeşş burda sevilcim çok sevindim Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

canımmmm başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.bende aynı yıl kaybettim Annecimi neler çektim onun yoklugunda ben.ne yaşadıgını ne hissetiğini tahmin edebiliyorum.dediğin gibi hayat öyle yada böyle devam ediyor acısıyla tatlısıyla zaman deli gibi akıp geçiyor ama yakıpta geçiyor.herşey insan oğlu için yaşamda ölümde ama kabullenmek yokluklarına alışmak zor.Allah a şükür ki bebeklerimiz var bizi hayata bağlayan Rabbim bebişlerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin ve onlara ömür versin inşallah.sende kendini üzme canım olur mu ??

Yaaa, hadi düşünde yaz, çok ilgimi çekti bu konu. Başak olacaklar demek benimki 15 eylül benimkidemi başak olucak canım ben farklı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…