2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnnn akadaşım sağol o kadar içten dua etmişsin ki Allah razı olsun senden.Rabbim gönlüne göre versin canım
Üzmicem cnm kendimi hormonlardanmıdır nedir? Hassas oluyor işte bazen insan. Ama dediklerinide hiç unutmayacağım. Bana iyibir hayat dersi verdin sen. :1hug:
Canım sen üzülünce bebişte üzülüyor unutma. çok özlersen Anne ni ara annecim seni özledik de konuş rahatla :) öpüyorum seni canım

Yaaa, hadi düşünde yaz, çok ilgimi çekti bu konu. Başak olacaklar demek benimki 15 eylül benimkidemi başak olucak canım ben farklı hatırlıyorum

umut ısmı,ece ısmı koyun,bahtları sansları acık olsun dedı.ayse ısmı mesela koymayın dedı.cocugun ustunde agırlık yapar hep hanım olmak zorundadır dedi.sonraaaaafisfisfis gül ıle baslayan ısımler koymayın sakın onlar hayatları boyunca uzulurler aglarlar dedi.hakkaten benım halamın adı sengül kadın sureklı sıkıntı cekıp agladı haa.valla sımdılık bu kadar.arkası yarındelikafadulden

saol cnm.ben alıştım zaten abim ve ben annem yokken evlendik çok kötü.acı ve sevinç aynı anda yaşadım ama.Allah çok büyük ve yaşatıyor bizleri bu durumda bile bir şekilde elbette artık evlatlarımız için varız...Rabbim bizlere güzel ve hayırlı ebeynler olmayı nasip etsin inş.tıpkı bizim anne ve babalarımız gibi inş.

Karin koyabilirim gavur ismi gibi ama Osmanlıca;Yakın. Hısım. Akraba. * Arkadaş. Yaşı aynı olan arkadaş. Refik. Komşu. * Bir şeyi elde eden, nâil olan. * Pâdişahın daimi surette yakınında bulunan. Mâbeynci.Arapça:Hacla Ümreyi birlikte yapanGrekçe:Saf temiz olanJaponca:Yaz Ormanı

Mavişim daha geçmedimi bulantıların yaw -tatlicadiarzu-

sorma canım ya hep ara arada olsa devam ediyor ya benim geniz akıntım var yukardan sinüslerim boşalıyr devamlı boğazıma akıyor balgam gibi bişey buda benim midemi altüst ediyor çıkarmaya çalışıyorum ama çoğunuda yutuyorum pazartesi randevum var doktora sorucam ilaç ne kullanayım diye çünkü bu akıntının biran önce durması lazım-tatlicadiarzu-

ben pek inanmıyorum bölee şeylere ancaak çocuğumuza verdiğimz ismin anlamı güzel olmalı ki bu sünnettir.bununda hesabını verecğiz ahırette...evet başak olucak nasipse çocuklarımız bende bir başakımkaydirigubbakcemile5eşimdee biz ailecek başak olucazzzdelikafadulden

aynı akıntı bendede var cnm ama beni rahatsız etmiyor alıştım artık sanırım. Sen tabiki doktoruna danış. buarada mide bulantın için limonlu sıcak su içebilirsin. Bana iyi geliyordu. Birde havuç yemeyi dene. Mide bulantımı yatıştırıyordu.

nasıl bir psikoloji ile evlendigini anlayabilirim.benim düğünüme 2 hafta vardı annemi kaybettim kimsem olmadıgı için evlenmek zorundaydım (herşey hazırdı evim eşyalarım davetiyelerim herşeyim) evlendim. dediğin gibi canım şimdi evlatlarımız için varız inşallah hayırlı evlatlar yetiştirelim iyi ana bana olalım. (yaranı,yaramızı deşmek değildi derdim bundan sonrasına bişey yazma unut gitsin hepsini) ama bebişini anlat nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu vs. canım

:uhm:Kızlar benim isme yorum yapsanızaaaa

valla bence gusel ısımmıs.ama ınsanlar delırtırler senı.ne demek?kavım mı?ney ney kavil mı? :mymeka:ay cıldırtırlar ama manası da guselmıs.sana kalmıs
kız bu salak ınsanlar kavun mu bıle dıebılır:)))

Son düzenleme:
selam kizlar bu gece baya kalabaligiz bakiyorum. yazdilarinizi okudum biraz ve hüzünlendim. bende ailemi 17 yasindayken bir kazada kaybettim. annesi vefat eden dogum yapan diger arkadaslarimla konustugumda annenin yoklugunu dogumdan sonra hissedeceksin demislerdi. hamile ögrendigim ilk anda hissettim ben. arayip haber vermek istedim torunlari olacagini , sevincimi paylasmak istedim ama yoktular. biliyorum onlar biliyor ve hissediyordur yanimdalardir.ama ben hissedemiyorum ki onlarin yanimda oldugunu. bu cok zor bisey annelerinizin kiymetini bilin cünkü tek simarabileceginiz kisi onlar bence.
gecelim isim konusuna karin cok güzel ya böyle degisik isimler varsa paylasin valla ne güzel oluyo

canım başın sağolsun üzme kendini dediğin gibi onlar bizi görüyorlar. senin bebişin cinsiyeti belli mi? bu arada karin kulağa hoş geliyor anlamıda güzelmiş ama hiç duymamıştım kavin i duymuştum ama

kızlar benım adam sıkıstırıo benı bılg da ısı varmıs az sonra gelıoruuuuuuum mucukssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…