Aminnnnn akadaşım sağol o kadar içten dua etmişsin ki Allah razı olsun senden.Rabbim gönlüne göre versin canımEmsalcim, Fusicim mekanları cennet olsun, tatlı rüyalarıda sizinle olsunlar, Allah evlatlarınıza uzun ömür versin, Allah sizlere sabır, metanet versin, ne zaman özlerseniz Allah rüyanızda görmek nasip etsin arkadaşlarım.
Canım sen üzülünce bebişte üzülüyor unutma. çok özlersen Anne ni ara annecim seni özledik de konuş rahatla :) öpüyorum seni canımÜzmicem cnm kendimi hormonlardanmıdır nedir? Hassas oluyor işte bazen insan. Ama dediklerinide hiç unutmayacağım. Bana iyibir hayat dersi verdin sen. :1hug:
kızlar isimlerle ılgılı bısıy yazdım yorum yapsanıza beaa-tatlicadiarzu-
Yaaa, hadi düşünde yaz, çok ilgimi çekti bu konu. Başak olacaklar demek benimki 15 eylül benimkidemi başak olucak canım ben farklı hatırlıyorum
kızlar yaaa midem kötü uff ne yapsam acaba bi akıl verin
canımmmm başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.bende aynı yıl kaybettim Annecimi neler çektim onun yoklugunda ben.ne yaşadıgını ne hissetiğini tahmin edebiliyorum.dediğin gibi hayat öyle yada böyle devam ediyor acısıyla tatlısıyla zaman deli gibi akıp geçiyor ama yakıpta geçiyor.herşey insan oğlu için yaşamda ölümde ama kabullenmek yokluklarına alışmak zor.Allah a şükür ki bebeklerimiz var bizi hayata bağlayan Rabbim bebişlerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin ve onlara ömür versin inşallah.sende kendini üzme canım olur mu ??
Mavişim daha geçmedimi bulantıların yaw -tatlicadiarzu-
umut ısmı,ece ısmı koyun,bahtları sansları acık olsun dedı.ayse ısmı mesela koymayın dedı.cocugun ustunde agırlık yapar hep hanım olmak zorundadır dedi.sonraaaaafisfisfis gül ıle baslayan ısımler koymayın sakın onlar hayatları boyunca uzulurler aglarlar dedi.hakkaten benım halamın adı sengül kadın sureklı sıkıntı cekıp agladı haa.valla sımdılık bu kadar.arkası yarındelikafadulden
limonlu ılık su içiyordum ben bulantılarım varken kesiyordu ama bi dene tatlım istersen
sorma canım ya hep ara arada olsa devam ediyor ya benim geniz akıntım var yukardan sinüslerim boşalıyr devamlı boğazıma akıyor balgam gibi bişey buda benim midemi altüst ediyor çıkarmaya çalışıyorum ama çoğunuda yutuyorum pazartesi randevum var doktora sorucam ilaç ne kullanayım diye çünkü bu akıntının biran önce durması lazım-tatlicadiarzu-
mozıjıku canım gelmısmı msj bı baksana
nasıl bir psikoloji ile evlendigini anlayabilirim.benim düğünüme 2 hafta vardı annemi kaybettim kimsem olmadıgı için evlenmek zorundaydım (herşey hazırdı evim eşyalarım davetiyelerim herşeyim) evlendim. dediğin gibi canım şimdi evlatlarımız için varız inşallah hayırlı evlatlar yetiştirelim iyi ana bana olalım. (yaranı,yaramızı deşmek değildi derdim bundan sonrasına bişey yazma unut gitsin hepsini) ama bebişini anlat nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu vs. canımsaol cnm.ben alıştım zaten abim ve ben annem yokken evlendik çok kötü.acı ve sevinç aynı anda yaşadım ama.Allah çok büyük ve yaşatıyor bizleri bu durumda bile bir şekilde elbette artık evlatlarımız için varız...Rabbim bizlere güzel ve hayırlı ebeynler olmayı nasip etsin inş.tıpkı bizim anne ve babalarımız gibi inş.
:uhm:Kızlar benim isme yorum yapsanızaaaa
valla doru diyosun yabancı ismi gibi bide ama çok hoşuma giitivalla bence gusel ısımmıs.ama ınsanlar delırtırler senı.ne demek?kavım mı?ney ney kavil mı? :mymeka:ay cıldırtırlar ama manası da guselmıs.sana kalmıs
selam kizlar bu gece baya kalabaligiz bakiyorum. yazdilarinizi okudum biraz ve hüzünlendim. bende ailemi 17 yasindayken bir kazada kaybettim. annesi vefat eden dogum yapan diger arkadaslarimla konustugumda annenin yoklugunu dogumdan sonra hissedeceksin demislerdi. hamile ögrendigim ilk anda hissettim ben. arayip haber vermek istedim torunlari olacagini , sevincimi paylasmak istedim ama yoktular. biliyorum onlar biliyor ve hissediyordur yanimdalardir.ama ben hissedemiyorum ki onlarin yanimda oldugunu. bu cok zor bisey annelerinizin kiymetini bilin cünkü tek simarabileceginiz kisi onlar bence.
gecelim isim konusuna karin cok güzel ya böyle degisik isimler varsa paylasin valla ne güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?