selam kizlar bu gece baya kalabaligiz bakiyorum. yazdilarinizi okudum biraz ve hüzünlendim. bende ailemi 17 yasindayken bir kazada kaybettim. annesi vefat eden dogum yapan diger arkadaslarimla konustugumda annenin yoklugunu dogumdan sonra hissedeceksin demislerdi. hamile ögrendigim ilk anda hissettim ben. arayip haber vermek istedim torunlari olacagini , sevincimi paylasmak istedim ama yoktular. biliyorum onlar biliyor ve hissediyordur yanimdalardir.ama ben hissedemiyorum ki onlarin yanimda oldugunu. bu cok zor bisey annelerinizin kiymetini bilin cünkü tek simarabileceginiz kisi onlar bence.
gecelim isim konusuna karin cok güzel ya böyle degisik isimler varsa paylasin valla ne güzel oluyo
canım başın sağolsun üzme kendini dediğin gibi onlar bizi görüyorlar. senin bebişin cinsiyeti belli mi? bu arada karin kulağa hoş geliyor anlamıda güzelmiş ama hiç duymamıştım kavin i duymuştum ama
nasıl bir psikoloji ile evlendigini anlayabilirim.benim düğünüme 2 hafta vardı annemi kaybettim kimsem olmadıgı için evlenmek zorundaydım (herşey hazırdı evim eşyalarım davetiyelerim herşeyim) evlendim. dediğin gibi canım şimdi evlatlarımız için varız inşallah hayırlı evlatlar yetiştirelim iyi ana bana olalım. (yaranı,yaramızı deşmek değildi derdim bundan sonrasına bişey yazma unut gitsin hepsini) ama bebişini anlat nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu vs. canım
Çok güzel canım yakizlar NEFES nasil isim sizce esim söyledi gecen pek isim gibi degil sanki
CAnım sağol bakalım, kısmet, eşimde Eylül istiyocanım başın sağolsun üzme kendini dediğin gibi onlar bizi görüyorlar. senin bebişin cinsiyeti belli mi? bu arada karin kulağa hoş geliyor anlamıda güzelmiş ama hiç duymamıştım kavin i duymuştum ama
Canım, Allah yardımcın olsun, sabır versin, acını evlatlarının sevinçleriyle hafifletsin İnşallah.
Canım ben sana söliyim Kız isimleri
Karyaağların ülkesi, Dağların prensesi, Bodrum yöresinin Prensesi,Mitolijide güzel bir kız
Kayra:Allahın lütfu
Tayaadı(farsça) anlamı kötü
Alisa:Bilmiyorum
Alinnuda bilmiyom
Beliz:İz, işaret, akılda iz bırakan
Ceylin:Cennette melek
Erkek
Rüzgar, Meyir, Kuzey, Toprak
Sevilcim benim bir arkadaşım Kadim ismini koydu oğluna. herkes garipsemişti ilk başta ama alışıldı sonra. Bence sen etrafa bakma boşver. İçinden ne geliyorsa o ismi ver.
Buketcim Nefeste değişik bir isimmiş hiç düşünmemiştim..
Canım, Allah yardımcın olsun, sabır versin, acını evlatlarının sevinçleriyle hafifletsin İnşallah.
Canım ben sana söliyim Kız isimleri
Karyaağların ülkesi, Dağların prensesi, Bodrum yöresinin Prensesi,Mitolijide güzel bir kız
Kayra:Allahın lütfu
Tayaadı(farsça) anlamı kötü
Alisa:Bilmiyorum
Alinnuda bilmiyom
Beliz:İz, işaret, akılda iz bırakan
Ceylin:Cennette melek
Erkek
Rüzgar, Meyir, Kuzey, Toprak
Doğru hayatım,bi kamuoyu yoklaması yapiyim çocuum ilerde rahatsız olmasın dedim, beyendinmi sen
Aa evet canım doru Nilda nın anlamı cennette bir melekti, oda güzel bak.sagol canim gercekten hepsi degisikmis. ceylin olmaz ama yigenimizin adi bise anlami cennettin ilk kapisi diye biliyorum bide eflin var oda ücüncü kapisi sanirim.
iyi gidiyo hamdolsun kasık ağrılarım var biraz önmüzdeki ay netleşir dedi dr um bakalım senin nasıl gidiyooo?
yok belli degil canim ya doktora okadar baski yaptik yok göremiyorum dedi 26 martta insallah
erkek gibi hissediyorum ama kiz olursa cok sevinirim herhalde. nedense insan hem cinsi olsun istiyor. allahim saglikli versin ama yine de gönülden gecen bisey oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?