2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sevilcim benim bir arkadaşım Kadim ismini koydu oğluna. herkes garipsemişti ilk başta ama alışıldı sonra. Bence sen etrafa bakma boşver. ıçinden ne geliyorsa o ismi ver.

Buketcim Nefeste değişik bir isimmiş hiç düşünmemiştim..

Canım, Allah yardımcın olsun, sabır versin, acını evlatlarının sevinçleriyle hafifletsin İnşallah.
Canım ben sana söliyim Kız isimleri
Karyaağların ülkesi, Dağların prensesi, Bodrum yöresinin Prensesi,Mitolijide güzel bir kız
Kayra:Allahın lütfu
Tayaadı(farsça) anlamı kötü
Alisa:Bilmiyorum
Alinnuda bilmiyom
Beliz:İz, işaret, akılda iz bırakan
Ceylin:Cennette melek
Erkek
Rüzgar, Meyir, Kuzey, Toprak

yok belli degil canim ya doktora okadar baski yaptik yok göremiyorum dedi 26 martta insallah
erkek gibi hissediyorum ama kiz olursa cok sevinirim herhalde. nedense insan hem cinsi olsun istiyor. allahim saglikli versin ama yine de gönülden gecen bisey oluyor.

iyi gidiyo hamdolsun kasık ağrılarım var biraz önmüzdeki ay netleşir dedi dr um bakalım senin nasıl gidiyooo?

CAnım sağol bakalım, kısmet, eşimde Eylül istiyo

ne kadar ilğinç ve kulağa hoş gelen isimler yazmışsın öyle :) hepsi birbirinden güzel. benim çok fazla fikrim yok isim konusunda sadece kızım olursa nisa eylül düşüyorum oğlan olursa taha doğu ama kararsızım tabii

Doğru hayatım,bi kamuoyu yoklaması yapiyim çocuum ilerde rahatsız olmasın dedim, beyendinmi sen

sagol canim gercekten hepsi degisikmis. ceylin olmaz ama yigenimizin adi bise anlami cennettin ilk kapisi diye biliyorum bide eflin var oda ücüncü kapisi sanirim.

iyi gidiyo hamdolsun kasık ağrılarım var biraz önmüzdeki ay netleşir dedi dr um bakalım senin nasıl gidiyooo?

inşallah sorunsuz bi şekilde tamamına erdirir Rabbim canım. kasık ağrıların ara ara oluyorsa normalmiş ilk 3 ay oluyormuş sonrasında da sağlı sollu kasık ağrıları başlıyormuş rahim genişlemeye devam ettiği için.bizimde henüz belli olmadı cinsiyeti :) seninle hemen hemen aynıyız arada 3 gün var sanırım.benimde şükür iyi gidiyor bulantı ve çıkartmalar dışında tabii umutla geçmesini bekliyorum bulantıların

Eylül:
Karin:
Karyaağların ülkesi, Dağların prensesi, Bodrum yöresinin Prensesi,Mitolijide güzel bir kız
Kayra:Allahın lütfu
Tayaadı(farsça) anlamı kötü
Alisa:Bilmiyorum
Alinnuda bilmiyom
Beliz:ız, işaret, akılda iz bırakan
Ceylin:Cennette melek
Nilda:
Erkek
Rüzgar, Meyir, Kuzey, Toprak

Kızlar bende kaçıyorum. Sevdiğim bir film başlamış tv de biraz izleyip yatıcam. Hepinize iyigeceler diliyorum...

bizim dr.da göremiyorum bana inadırıcı gelmedi ama sanırım kesinlik kazanması bişey söylemiyorlar. Rabbim hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eylesin kız oğlan fark etmez canım. ilk bebekse hele hiç fark etmez :) tabii illaki dediğin gibi gönlünden ister istemez bişeyler geçiyor canım

kızlar isimler çok güzel. ama ben niyeyse alisa ismine ısınamıyorum. kadir kadriye kıvamında bir isim gibi geliyor. birde ali-sa diye düşününce sanki sakıp sabancının şirketi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…