msms tatil mi ben zaten ayıptır söylemesi yurdumun cennet bir köşesindeyim bana her gün tatil. lara plajına 10 dakika mesafedeyim hehe kıskandınız mı???
hareket anlamında söylüyorsan 6. aydan sonra sanırsam kardeşimin düğününe bile gidemeyeceğim
ben yazi beklemeden cuma gunu yapacagim carsamba evlilik yildonumumuz italyaya milanoya gidecegim ordanda tessine guzel bir tatil olacak benim icin zaten 9.2010dada tr olurum bodrumdaaa annemler ordaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:
cinsiyet tahminlerinde ense kalınlıgınıda dıkkate alıyorlar. kızların 1 ın altı oluyormus. erkekler ensesı kalın:) bizim 1,3
(TEKRAR) Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?
ben yazi beklemeden cuma gunu yapacagim carsamba evlilik yildonumumuz italyaya milanoya gidecegim ordanda tessine guzel bir tatil olacak benim icin zaten 9.2010dada tr olurum bodrumdaaa annemler ordaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:
valla sende zayıfsın baya. kapısırım sneınle:) sen yıne benı gecersın ama olsun:) bende egilirim ayakkabılarımı baglarım yanında:) yani inşallah o zaman yapabılıyor olurum :roflol:msms gelince görüşelim tek bebek ikiz bebek göbeği yarışması yapalım var mısın :)
canim ben yurt disinda yasiyorum isvicre baselde gidecegimiz yere arabayla gitcem 3.5 4saat teessin 6 saat milano ben 2010 eylul ayinda annmelerin yanina turkiyeye gelcem.ama bilgiler icin sagoloo senin harikaymıs valla. ama yurtdışı hamılelıkte cazıp gelmıyor bana. neyı nasıl yaptıklarını tam bılmedıgımızden yedıkelrıne dıkkat et canım. bırde ucakta suyu daha bol tuketmeye ozen goster. bınmeden oncede iç bol bol..
KISKANMADIM desem yalan olur ama neden gidemicen onu anlamadım benim 7.ayda yiğenimin sünneti var gidicez oynıyamıcam
DİYE ÇATLIYOM YAAAAA
fusilet hep soylentı ama ense genelde tutuyormus. gercı hcgde tutuyormus ama 50 nın altımı ustumu çok emın olamadım:) sorarım arkadasıma sıze yazarım yıne ben.yaaa ölemi oluyooo bizimkide erkek o zmn 1.6 ydı sanırım dr da erkek gibi dediydi zaten hayırlısı yaaa.sağlıklı olsunlarda inş.
fussilet mersinde olacak düğün her ne kadar antalya mersin bitişik olsa da bilen bilir 7-8 saat kara yoluyla ve çok dolambaçlı bir yol. uçakla gitsem adanaya oradan da 1 saat mersin ama işte ikiz gebelik ya korkuyor insan...mesele oynamak değil yani :)
ayni olay bendede oluyor canim konusmalara daliyorum yazilanlari oku allahdan aksama yemek yapiyorum wallakızlar ya sızlerı cok sevıorum.iyiki varsınız.:1hug:burdakı muhabbet baldan tatlı gelıo butun işlerim kalıo amaklava:
ooohhh Allah bize acısın..çalışanlara yaniii
canim ben yurt disinda yasiyorum isvicre baselde gidecegimiz yere arabayla gitcem 3.5 4saat teessin 6 saat milano ben 2010 eylul ayinda annmelerin yanina turkiyeye gelcem.ama bilgiler icin sagol
sonradan baktım gördüm zaten isviçrede yaşadıgını:) zaten ne yiyip ne yemeyeceğini biliyorsundur:)
fussilet mersinde olacak düğün her ne kadar antalya mersin bitişik olsa da bilen bilir 7-8 saat kara yoluyla ve çok dolambaçlı bir yol. uçakla gitsem adanaya oradan da 1 saat mersin ama işte ikiz gebelik ya korkuyor insan...mesele oynamak değil yani :)
oyleee canim herseye guvenemiyorsun turkiyedeki gibi allaha sukur simdilik iyi gidiyor hersey sadece kizlar sizinde gogusleriniz kasiniyormuuuuuuuu
cinsiyet tahminlerinde ense kalınlıgınıda dıkkate alıyorlar. kızların 1 ın altı oluyormus. erkekler ensesı kalın:) bizim 1,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?