2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyet tahminlerinde ense kalınlıgınıda dıkkate alıyorlar. kızların 1 ın altı oluyormus. erkekler ensesı kalın:) bizim 1,3

KISKANMADIM desem yalan olur ama neden gidemicen onu anlamadım benim 7.ayda yiğenimin sünneti var gidicez oynıyamıcam
DİYE ÇATLIYOM YAAAAA

ben yazi beklemeden cuma gunu yapacagim carsamba evlilik yildonumumuz italyaya milanoya gidecegim ordanda tessine guzel bir tatil olacak benim icin zaten 9.2010dada tr olurum bodrumdaaa annemler ordaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

oo senin harikaymıs valla. ama yurtdışı hamılelıkte cazıp gelmıyor bana. neyı nasıl yaptıklarını tam bılmedıgımızden yedıkelrıne dıkkat et canım. bırde ucakta suyu daha bol tuketmeye ozen goster. bınmeden oncede iç bol bol..

cinsiyet tahminlerinde ense kalınlıgınıda dıkkate alıyorlar. kızların 1 ın altı oluyormus. erkekler ensesı kalın:) bizim 1,3

yaaa ölemi oluyooo bizimkide erkek o zmn 1.6 ydı sanırım dr da erkek gibi dediydi zaten hayırlısı yaaa.sağlıklı olsunlarda inş.

bencede yalan cunku ılk bebegımde bhcg degerı 50 altında dunyalar tatlısı kızım oldu. yıne hamıleyımkaydirigubbakcemile3 onun degerıde 53 falan yıne kız. kesın bellı degıl ama buyuk bır ıhtımal kız olcak yanı ınanma

ben yazi beklemeden cuma gunu yapacagim carsamba evlilik yildonumumuz italyaya milanoya gidecegim ordanda tessine guzel bir tatil olacak benim icin zaten 9.2010dada tr olurum bodrumdaaa annemler ordaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

ooohhh Allah bize acısın..çalışanlara yaniii

msms gelince görüşelim tek bebek ikiz bebek göbeği yarışması yapalım var mısın :)
valla sende zayıfsın baya. kapısırım sneınle:) sen yıne benı gecersın ama olsun:) bende egilirim ayakkabılarımı baglarım yanında:) yani inşallah o zaman yapabılıyor olurum :roflol:

canim ben yurt disinda yasiyorum isvicre baselde gidecegimiz yere arabayla gitcem 3.5 4saat teessin 6 saat milano ben 2010 eylul ayinda annmelerin yanina turkiyeye gelcem.ama bilgiler icin sagol

KISKANMADIM desem yalan olur ama neden gidemicen onu anlamadım benim 7.ayda yiğenimin sünneti var gidicez oynıyamıcam
DİYE ÇATLIYOM YAAAAA

fussilet mersinde olacak düğün her ne kadar antalya mersin bitişik olsa da bilen bilir 7-8 saat kara yoluyla ve çok dolambaçlı bir yol. uçakla gitsem adanaya oradan da 1 saat mersin ama işte ikiz gebelik ya korkuyor insan...mesele oynamak değil yani :)

yaaa ölemi oluyooo bizimkide erkek o zmn 1.6 ydı sanırım dr da erkek gibi dediydi zaten hayırlısı yaaa.sağlıklı olsunlarda inş.
fusilet hep soylentı ama ense genelde tutuyormus. gercı hcgde tutuyormus ama 50 nın altımı ustumu çok emın olamadım:) sorarım arkadasıma sıze yazarım yıne ben.

canım dr un ızn verdıkten sonra gidersin. 28. haftaya kadar ucaga bınebılıyorsun. 28 haftadan sonra dr ıznı ıle ucabılırsın ama sana 28. haftadan sonra ızın verıulmez.

selam kızlar umarım herkez iyidir. ense kalınlığı benimde 1.4 çıkmıştı cinsiyet olayının burdanda belli olacağını ilk defa duyuyorum.. hayırlısı inşallah.. ya ben bebeğimi çok merak ediyorum umarım iyidir bu arada benim mide bulantıları hala devam ediyor....

kızlar ya sızlerı cok sevıorum.iyiki varsınız.:1hug:burdakı muhabbet baldan tatlı gelıo butun işlerim kalıo amaklava:
ayni olay bendede oluyor canim konusmalara daliyorum yazilanlari oku allahdan aksama yemek yapiyorum walla

ooohhh Allah bize acısın..çalışanlara yaniii

canim sende yaparsin turkiyenin heryeri sanki tatillik yer sen herzaman yapiyorsuna.s

canim ben yurt disinda yasiyorum isvicre baselde gidecegimiz yere arabayla gitcem 3.5 4saat teessin 6 saat milano ben 2010 eylul ayinda annmelerin yanina turkiyeye gelcem.ama bilgiler icin sagol

sonradan baktım gördüm zaten isviçrede yaşadıgını:) zaten ne yiyip ne yemeyeceğini biliyorsundur:)

nane turşu mısır sütü azaltırmış, i saraçoğlu dedi şimdi tv de. (bir an eylül 2008 annelerindeymişiz gibi oldu ) :)

aklınızda dursun nasılsa lazım olacak bir gün..

sonradan baktım gördüm zaten isviçrede yaşadıgını:) zaten ne yiyip ne yemeyeceğini biliyorsundur:)

oyleee canim herseye guvenemiyorsun turkiyedeki gibi allaha sukur simdilik iyi gidiyor hersey sadece kizlar sizinde gogusleriniz kasiniyormuuuuuuuu

ya evet git bence de içinde kalır yoksa..sonra üzülürsün..ama tabi dr una danış öncelikle

oyleee canim herseye guvenemiyorsun turkiyedeki gibi allaha sukur simdilik iyi gidiyor hersey sadece kizlar sizinde gogusleriniz kasiniyormuuuuuuuu

valla canım ben kaşıntı konusudna çok sıkıntılıyım. hem gögüslerde hemde sırtım falan çok kaşınıyorç nette okudum bazı hamılelerde çok oluyormus.

canlarım bunlara inanmayın benim oğlumun ense kalınlığı 1 in altında 9 mm f.bhcg ise 80 ama oğlum olacak... ense kalınlığı bebeğe f.bhcg ise anne hormonlarına bağlı cinsiyete değil :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…