van cok güzel biyer her istediğini bulabılırsın canım4.ayım bıttı benım allahın ıznıyle boyatabılırım o zaman saol canım.ay dımı ya.bı de ben cok susluydum normalde.hamıle olunca istedıgın seyı gıyeme,ıstedıgın gıbı sacını basını kestırıp boyatama falan derken bunalıma gırcem.ben suslenerek mutlu olan bı tıpım:)
bende saçımı boyatmak istiyorum dr a sorcam bakalım ne diyecek ama saç dıplerine değmezse sorun olmaz bence
ya siz benım saçları görmeyin valla kestiremıyorumda ınsanın içine kuşku düşünüyo her nekadar olsa
ben hafta sonu van'a gıdıcem.orda kotona,ykm ye falan bakınayım soole.bulursam gusel elbıse alayım.sıze de fotosunu koyarımyerimseniben
Kızlar yazın tatıl yapacakmısınız?
Canım dediğim gibi öyle kalbini dinlemek için bir cihazları var mı? Sen hiç dinlettin mi nasıl birşey?
kzılar öğle yemeğimizi yedik biz herkese afiyet olsun
canlarım bunlara inanmayın benim oğlumun ense kalınlığı 1 in altında 9 mm f.bhcg ise 80 ama oğlum olacak... ense kalınlığı bebeğe f.bhcg ise anne hormonlarına bağlı cinsiyete değil :1no2:
sanada afiyet olsun canım.. kızlar dr lar hamilelere özellikle denizi tavsiye ediolar haberiniz olsun..
kızlar ben dün göbüş resmimi ekledim syf 1255 te baktınızmı cok mu büyümüş yaa
rejime gircam valla aklıma takıldı
yok be cnm sen bnm göbişi görmedin galiba kiiii rresmi koyduktan sonra da büyüdüdelikafadulden
hyr canım cook buyuk dııl.haftana gore cok normal.ki sen çıtır bı hamılesın.cıldırtmayın beniikızlar ben dün göbüş resmimi ekledim syf 1255 te baktınızmı cok mu büyümüş yaa
rejime gircam valla aklıma takıldı
sanada afiyet olsun canım.. kızlar dr lar hamilelere özellikle denizi tavsiye ediolar haberiniz olsun..
hyr canım cook buyuk dııl.haftana gore cok normal.ki sen çıtır bı hamılesın.cıldırtmayın beniiklava:
hyr canım cook buyuk dııl.haftana gore cok normal.ki sen çıtır bı hamılesın.cıldırtmayın beniiklava:
ah bu anneler yokmu, annemde böyle söylemişti doktoruma sorduğumda gülmüştü, hurafe bunlar demişti, saç boyatmamada izin verdi zararı yok dedi, bitkisel boyalarıda önermedi.
merhaba eylül hamişleri nasılsınız?bende anca geldim oğlum kayranın doğumgünü için anadolu yakasındaki kayınvaldemlere geçtim bi kaç gün ordaydım..4 günde ne çok şey kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla 100 sayfa..
merhaba eylül hamişleri nasılsınız?bende anca geldim oğlum kayranın doğumgünü için anadolu yakasındaki kayınvaldemlere geçtim bi kaç gün ordaydım..4 günde ne çok şey kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla 100 sayfa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?