2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iii haftalar

van cok güzel biyer her istediğini bulabılırsın canım
Kızlar yazın tatıl yapacakmısınız?

yok anacım tatıl falan yapmıcaz zaten o koca göbüşlede:CüvCüv: denızede havuzuda girilmez valla taşırırız havuzu :CüvCüv::CüvCüv:

Canım dediğim gibi öyle kalbini dinlemek için bir cihazları var mı? Sen hiç dinlettin mi nasıl birşey?

ya her sağlık ocağı farklı oluyor bizim sağlık ocağının ayrıyetten kadın doğum bölümü var orda da ultrasyon var bir kere gittima ma bebek küçüktü dinletmedi

kızlar ben dün göbüş resmimi ekledim syf 1255 te baktınızmı cok mu büyümüş yaa
rejime gircam valla aklıma takıldı

bircancım rüyan süper arkadasım bu hamılelık bizi paranoyak yaptı
hiç sıkma canınıda kocanıda

yok be cnm sen bnm göbişi görmedin galiba kiiii rresmi koyduktan sonra da büyüdüdelikafadulden

hatırlıyorum canım resmini kırmızıydı sweat in galıba
dün akşam misafir vardı ooo senin cok büyümüş benım 6 aylıkken böle göbüşüm vardı dedi sinirimi bozdu (bende diyecektim ben tosun cıkarcam senin gibi 2600gr dogurmucam diye ama denmıyoo)

hyr canım cook buyuk dııl.haftana gore cok normal.ki sen çıtır bı hamılesın.cıldırtmayın beniiklava:

yok canım en şişman halımde hamıle kaldım ben yazın 52 dim 59 la hamıle kaldım
çıtırlık falan kalmadı yanı resimde zayıf cıkmışım

hyr canım cook buyuk dııl.haftana gore cok normal.ki sen çıtır bı hamılesın.cıldırtmayın beniiklava:

evet hadi cümleten çıldırdık zaten eşim dalga geçiyor artık benle profösör oldun okuya okuya okuma çok bilmek ii değildir deyoooo:dance::dance:

bızde doyurduk karnımızı:)
yarın olan randevumu bugune aldım kızlar:) ben bunu adet halıne getırdım bır gun onceye alıyorum hep:) bugun detaylı ultrasonda gorces bebişimi inşallah. ikili test için kanda vericez ınsallah herseyı çok ıyı gelır

evet kızlar kedinıhal haklı. yuzmek çok ıyımıs bebk içinde. ama havuzda kımyasallar çok oldugundan tansıye edılmıyor. bende gormıycem zaten. denizde yuzucez bebişimle:)

ah bu anneler yokmu, annemde böyle söylemişti doktoruma sorduğumda gülmüştü, hurafe bunlar demişti, saç boyatmamada izin verdi zararı yok dedi, bitkisel boyalarıda önermedi.

canım banada öyle dediler kestirme bebeğin bir tarafında leke çıkar diye.birde kuaförüme sordum saç boyaları kimyasal maddeler içerdiğinden dolayı bebeğe zararı olabiliyormuş boyatma dedi. bende bebek doğunca keşke dememek için hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum....

merhaba eylül hamişleri nasılsınız?bende anca geldim oğlum kayranın doğumgünü için anadolu yakasındaki kayınvaldemlere geçtim bi kaç gün ordaydım..4 günde ne çok şey kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla 100 sayfa..

öle cnm sen nasılsın???

iyi doğmuş oğluşun tatlım nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…