bızde doyurduk karnımızı:)
yarın olan randevumu bugune aldım kızlar:) ben bunu adet halıne getırdım bır gun onceye alıyorum hep:) bugun detaylı ultrasonda gorces bebişimi inşallah. ikili test için kanda vericez ınsallah herseyı çok ıyı gelır
guluncanı kim sana öyle demişse halt etmiş hiç göbeğin büyüm müyük değil gayet normal...sen bakma söyleyene..
bızde doyurduk karnımızı:)
yarın olan randevumu bugune aldım kızlar:) ben bunu adet halıne getırdım bır gun onceye alıyorum hep:) bugun detaylı ultrasonda gorces bebişimi inşallah. ikili test için kanda vericez ınsallah herseyı çok ıyı gelır
tatlım sen çoktandır yoksun herşey yolunda dimi??
olurmu canım arada bi girip yokluorum sizi merak etmeyin.. :1hug: herşey yolunda canım çok şükür mide yanmam ve bulantım dışında tabiii. haftaya 3 lü testimi yaptırıcam.. benim göbek baya belli oluo bu arada.. görenler erkek bile dio :) :teytey:
buarada ben tahlillerimi aldım fakat kolestrolüm yüksek çıktı..diyetmi yapsam acaba ya??doktor arkadaşımız dikkat etmen lazım dedi yarın kendi doktoruma gidicem hem tahlil hemde ikili test sonucunu göstermek için..bakalım o ne diyecek..:uhm:
buarada ben tahlillerimi aldım fakat kolestrolüm yüksek çıktı..diyetmi yapsam acaba ya??doktor arkadaşımız dikkat etmen lazım dedi yarın kendi doktoruma gidicem hem tahlil hemde ikili test sonucunu göstermek için..bakalım o ne diyecek..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?