2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

guluncanı kim sana öyle demişse halt etmiş hiç göbeğin büyüm müyük değil gayet normal...sen bakma söyleyene..

afiyet olsun hadi hayırlısı tatlım iyihaberlerle gel

guluncanı kim sana öyle demişse halt etmiş hiç göbeğin büyüm müyük değil gayet normal...sen bakma söyleyene..

saol canım valla moral verdiniz gidimde bişeyler yiyim hehe

ogluşunada allah uzun versin nice senelerea.s.a.s.

kızlar ben bırazdan kuaföre gıdıcem su kasları toplatayım.recep ıvedık gıbı oldular-tatlicadiarzu- ama cok konusmayın haaaa. sonra okuyamıos şaka şaka oluruz napalım:)

Son düzenleme:

güzel haberler ile gel canım

ha kızlar sıze bısıy dıcem.soylemesı ayıp,bu demır ılacı benı cok kabız yaptı.1 gun ara verdım rahatladım.aklınızda olsun.sızde de yapıosa arada ara verın rahatlıo ınsanlaelaelaelaelae

tatlım sen çoktandır yoksun herşey yolunda dimi??

olurmu canım arada bi girip yokluorum sizi merak etmeyin.. :1hug: herşey yolunda canım çok şükür mide yanmam ve bulantım dışında tabiii. haftaya 3 lü testimi yaptırıcam.. benim göbek baya belli oluo bu arada.. görenler erkek bile dio :) :teytey:

ya hayırlısı cnm evlat kız erkek bir sağlıklı hayırlı evlat olsunda.aman iyi ol cnm dikkat et kendine

kayra iyiki doğdun tatlım nice mutlu senelereeeeeeea.s.a.s.a.s.

sağol bircancım darısı tüm bebişlerin başına onlarda doğacak büyüyecek ve nice doğumgünleri kutlayacaksınız ailecek hep beraber inşallah..

buarada ben tahlillerimi aldım fakat kolestrolüm yüksek çıktı..diyetmi yapsam acaba ya??doktor arkadaşımız dikkat etmen lazım dedi yarın kendi doktoruma gidicem hem tahlil hemde ikili test sonucunu göstermek için..bakalım o ne diyecek..:uhm:

yaa dikkat et cnm.bi danış bakalım dr una sadec bir kısım yiyecek te diyet yapman yeterli sanırım ama

bazı degerler hamılelıkte yuksek yada dusuk cıkabılıyor. benımde aclık kan sekerım az düşüktü dr normal dedı. olabılır ded. bazı degerelrde oynama normalmıs

selam kızlar ya bugün bi müşterim geldi sağlık ocağında ebeymiş sağlık ocağına gidip kayıt yaptır dedi gebelik akibi için de4di hem doğduktan spnrada aşılarına orda yaptırcakmışız ve şimdiden kayıt yaptıormamız gerekiyomuş bilgisi olan varmı?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.. bugün o kadar yoğunum ki fırsat bulupda günaydın bile diyemedim sizlere.. geçmişe göz attım kısaca elbiseler çok güzelmiş.. bende iki tane elbise aldım kendime biraz daha büyüsün göbişim giyeeğim inşallah...
bu arada bircancım rüyaları çok takam kafana ilk evlendiğim yıl bende bir iki defa görmüştüm hatta eşime tokat bile atmışım uyurken ama ben hatırlamıyommm.. insan çok etkileniyo ama rüya işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…