2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar resmi nasıl yüklüodukk göbüş resmimi göndereyim sizlere.. :)

evet tatlım ben ilk hamilelik testimi sağlık ocağında yaptırmıştım hamiş çıkınca hemen kayıt yaptılar...aşılar için filan canım isteyince sıra almadan gidip tansiyonumu ölçtürüyoeum ebem var benim orda hatta geçen tahlil sonuçlarının fotokopilerini istedi dosyama koyucaklarımışşşşş

evet canım doğrudur hatta 6. aydan sonra sanırım tetenoz aşısı olacağız onu sağlık ocağı yapıyor bizim burda süt falanda veriyorlarmış

ha kızlar sıze bısıy dıcem.soylemesı ayıp,bu demır ılacı benı cok kabız yaptı.1 gun ara verdım rahatladım.aklınızda olsun.sızde de yapıosa arada ara verın rahatlıo ınsanlaelaelaelaelae

benim demir ilacında olmadı,hangi ilacı kullanıyosun ilaçtan ilaca farklılıklar olabiliyor,

canım merhaba.. kan tahliline gitmeden evvel dr.um bana bu konuda açıklama yapmıştı sonuçları görüp şaşırmamam için... şuan kolesterolün kendinden 40-50 yaş büyüklerle eşit durumda çünkü bebeğin gelişimi için vücut belli maddeleri kolesterole çevirir ve buda bebeğin bedensel gelişimine katkıda bulunmak içindir. fakat doğumdan sonra bunun kısa sürede normale döneceğinden ve bunun şuan endişe edilecek bir sorun değil; aksine ihtiyaç olan doğal bir akış olduğundan bahsetmişti... belki biraz için rahatlar diye paylaşmak istedim seninle.... lütfen endişe etme.... :CüvCüv:

sağol canım ya ama etkilenmemek mümkün değil

kizlar bise sorcam size,2li testi yaptirdiginizda bebeginizin burun kemigi kac ölcüldü ögrenen varmi dr.undan?veya bu konuda bilgisi olan varmi?

sağol canım içim rahatladı valla..:CüvCüv:

kızlar ağustos anneleri buluşnuşlar ya resimlerini siteyede koymuşlar haata ben göremedim safyayı bilen varsa atabilirmi merak ettim

Kızlar naber?
Edanazcım saol canı ya yine yüreğim ağzımdaydı, dediğin ilaçları sorucam ama ben şu ana kadar 3 kere ihtiyaç duydum çok ağrı ve kanamam oldu ondada Nidilat aldım, sende onu sor canım istersen.demek sende oğlanları ikiledin haa?, Kısmet canım sağlıklı olsunlarda arada değiştiririz ikincileri, hevesimizi alırız, temelli veremem fındığımı, eminim sende veremezsin ama şöyle arada bikaç saat haniii. Vallahi Allah aslında ne kadar erkek istiyorum desende kalbine göre veriyo, ben gizli cinsiyet seçimi diye bi test yaptıydım ingilizce,gizliden gizliye kız istiyorum çıktı, hatta şaşırdım demekki gönlümde esas yatanı Allah biliyomuş. Doktor kız dediğinde İlk başta bi şok oldum, üzülür gibi oldum hep erkek olcakmış gibi geliyodu ama valla şimdi çok pişmanım, Allah affeder dimi kızlar, benim için dua edin valla çok pişmanım.
Bircancım saolasın arkadaşım, seninkide kzı diilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum canım sanki, Allah kalbine göre sağlıklı versin canım. Bu arada kocanı harcamışsın, bende yapmıştım bikere hormonların azizliği daha e kabuslar ne kıskanmalar oluyo arkadaşlarımdan biliyorum bana olmadı, bende senin gibi ryamda görüp sabaha karşı uyandırıp yataktan kovmuştum.
Dilek bişey olmmaz anacım, ayakta çok kalma ve ağır kaldırma yeter, kanaman olsa olurdu canım ama zorlama artık kendini bi kere oldumu artık kafayı sıyırıyosun huy geliyoo, Allah korusun .Tamam artık ye yat yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…