selam kızlar ya bugün bi müşterim geldi sağlık ocağında ebeymiş sağlık ocağına gidip kayıt yaptır dedi gebelik akibi için de4di hem doğduktan spnrada aşılarına orda yaptırcakmışız ve şimdiden kayıt yaptıormamız gerekiyomuş bilgisi olan varmı?
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
selam kızlar ya bugün bi müşterim geldi sağlık ocağında ebeymiş sağlık ocağına gidip kayıt yaptır dedi gebelik akibi için de4di hem doğduktan spnrada aşılarına orda yaptırcakmışız ve şimdiden kayıt yaptıormamız gerekiyomuş bilgisi olan varmı?
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
ha kızlar sıze bısıy dıcem.soylemesı ayıp,bu demır ılacı benı cok kabız yaptı.1 gun ara verdım rahatladım.aklınızda olsun.sızde de yapıosa arada ara verın rahatlıo ınsanlaelaelaelaelae
buarada ben tahlillerimi aldım fakat kolestrolüm yüksek çıktı..diyetmi yapsam acaba ya??doktor arkadaşımız dikkat etmen lazım dedi yarın kendi doktoruma gidicem hem tahlil hemde ikili test sonucunu göstermek için..bakalım o ne diyecek..:uhm:
çattalı cnm güle güle kullanır inş. bebişin
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.. bugün o kadar yoğunum ki fırsat bulupda günaydın bile diyemedim sizlere.. geçmişe göz attım kısaca elbiseler çok güzelmiş.. bende iki tane elbise aldım kendime biraz daha büyüsün göbişim giyeeğim inşallah...
bu arada bircancım rüyaları çok takam kafana ilk evlendiğim yıl bende bir iki defa görmüştüm hatta eşime tokat bile atmışım uyurken ama ben hatırlamıyommm.. insan çok etkileniyo ama rüya işte...
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
bayıldım bebişinin cicilerine bende dün sarı beyaz aldım
canım merhaba.. kan tahliline gitmeden evvel dr.um bana bu konuda açıklama yapmıştı sonuçları görüp şaşırmamam için... şuan kolesterolün kendinden 40-50 yaş büyüklerle eşit durumda çünkü bebeğin gelişimi için vücut belli maddeleri kolesterole çevirir ve buda bebeğin bedensel gelişimine katkıda bulunmak içindir. fakat doğumdan sonra bunun kısa sürede normale döneceğinden ve bunun şuan endişe edilecek bir sorun değil; aksine ihtiyaç olan doğal bir akış olduğundan bahsetmişti... belki biraz için rahatlar diye paylaşmak istedim seninle.... lütfen endişe etme....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?