2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

birçoğumuzun daha tam kesinleşmedi sanırım cinsiyetleri.. ama birkaç hafta içinde hepimizinki kesinleşir sanırım

kızlar herkese merhabalar, ne kadar çok ilerlemişsiniz, oku oku bitmiyor,
sizlere birşey soracağım,
doktorlarınızda alttan muayene yapıp şimdiden normal mi sezeryan mı doğum olabileceğini söyleyen varmı,
bir arkadaşımın rahim ağzını kontrol edip büyük olasılıkla normal demişler, şimdiden belli oluyormu sizlere doktor söyledimi birşey

merhaba arkadaslar bende ekim annesiyim insallah size bisey sorabilirmiyim ben 10+4 deyim bu hafta dr la randevum var ikili testi yaparmi yoksa daha varmi sizler yaptirdinizmi veya nezaman yapildi

tesekkür ediyorum canim sagolasin sizlere kolay gelsin

saol canim sanada kolay gelsin kolay hamilelikler saglikli olarak bebisini kucagina alasin.:CüvCüv:

kizlar sizlerde bulusabilirsiniz aslinda ayni yerde olanlar ne guzel resimlerinizide eklersiniz bu arada burkomuz agustos annesi olmus:)

Son düzenleme:
Merhabalar. İzinden yeni çıktım kızlar. Acilen doktora gittim. Rahatsızlandım geçen salı günü. Bebeğim aşağı düşmüş sağ bacağımda çok ağır bir ağrıyla gittim. Doktor yat kalkma dinlen dedi izin verdi. bebeği kaybedebilirmişim. Tahlil yaptılar. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi. Sakın ayağını üşütme, eğilme dedi. içerken ilacı korkuyorum acaba bir zararı olur mu diye. Dikkat edin kızlar kendinize...

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda kendini toplarsın..:teselli: allah hepimizin bebişini bağışlasın bize inşallah:Saruboceq:

gecmis olsun canim dikkatet ok.doktorlara hamilel oldugunu soylediysen ona gore ilac vermislerdir canim kafani ona takam sagligina dikkat et.:CüvCüv: cingene00 canim sende ev tasiyacaksin sende dikkatli ol ok yavas yavas olur stres yapma ve fazla yorma kendini.

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım...

haftasonu olsun ozaman...herkes istanbulun neresinde oturuyor...ben merterdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…