2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun hko, bendede vr düşük tehditi, rahat ol yattığın sürece bişey olmz bebişine 3. aydn sonra, kızlar ben gelemem kalkmam yasak,siz buluşun bana nispet yaparsınız.ben suadiyedeyim

süper ozaman:)) herkesin oturduğu semte göre bi yer ayarlarız mesela bakırköy ideal bi yer buluşmak için avrupa yakasındakilere..

keske sende yakında olsaydın benneyaptımki

aaaaaaaaaaaahhhhhhhh keske olabilsem senağlama walla ben sizin resimlerinize bakarken herhalde biryerlerim sisecek kizlarsırnaşık şey ya soyle dusunuyorum dusunmesi bile tatli tatli gobuslerinizle 5veya 6 kisi hepsi hamileeeee aman allahim harika birseyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv: nazar boncugu takmayi unutmayin kizlarrr

ayy canım benım üzme tatlı canını. hamılenın derdınden hamıle olanlar anlar.bu nazar boncuguda sana ve bebısıne gelsın

kızlar bugun kuafore gttım..kadının bırı sordu hamılemısın dıe.evet dedm.ne kdrlık dedı.4 aylık dedım.gobegın kucucukmus dedi.allam ya buyuk olsa suç,kucuk olsa suç aaaaayyyyyyhhklava:

Geçmiş olsun cnm. İlaçlarını iç, bol bol dinlen. Allah bebişini sana bağışlasın cnm.

Geçmiş olsun canım inşallah herşey en kısa sürede normale döner...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gebelik te hangi hafta neler yapılır ?
10- 14 hafta
ense kalınlığı ölçümü
ikili test
burun kemiği

16– 18 hafta ultrason ile anomali taraması
üçlü test

20- 22 hafta ultrason ile anomali taraması
tetanoz aşısı

24– 28 hafta ultrason ile büyüme-gelişme izlemi
tetanoz aşısı tekrarı
glukoz tarama testi (50 gram )
ogtt (100 gram)

32- 38 hafta ultrason ile büyüme-gelişme izlemi
gereğinde fetal monitör (nst)

39 hafta fetal monitör
doğumun planlanması
doğum, emzirme ve doğum sonrası ile ilgili bilgilendirme

40 hafta doğumun planlanması
doğum, emzirme ve doğum sonrası ile ilgili bilgilendirme

ayy canım sende süpersin bu arada bebişin nekadarlık oldu cınsıyetı bellımı cok soru sordum galıbakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canim cinsiyetri belli degil gostermedi benim 4.5aylik ama son adet tarihine gore 5aylik yani 2 hafda gec melegim keske ogrenebilsedim birseler alacakdim:CüvCüv::CüvCüv: ya seninki nekadar cinsiyetini biliyormusun.:ecrin_bebek:

yok canim cinsiyetri belli degil gostermedi benim 4.5aylik ama son adet tarihine gore 5aylik yani 2 hafda gec melegim keske ogrenebilsedim birseler alacakdim:CüvCüv::CüvCüv: ya seninki nekadar cinsiyetini biliyormusun.:ecrin_bebek:

benim bir yakınımda 17.haftada belli oldu.ve kızdı.doktor kızlar geç gösteriyor demiş:):CüvCüv:

slm arkadaşlar nasılsınız çok fazla geçmişi okuyamadım çok uykum var arkadaşlar biliyorsunuz 1 haftadır griptim anca kendime geldimm çok şükür şimdi iyyiim...evimizi topladık haftaya taşınıcaz...cumartesi ense ölçümü için gtiim bebeğim çok tatalıydı yaa... 5 gün büyük çıktı ultrasonda... çarşamba günü kan tahlili sonuçlarını alıcam kısmetse... kızlar benim gittiğim hastane de 2li testi 115 tl ye yapıyorlardı.. bizde başka hastaneye gitiik orda 55 tl ye yaptırdık...az daha zarar ediyordukk yaa..yarıyarıya..insaff yaa...
ve 2li testi sigorta karşılamıyor.... neyse bu günde bitti çokşükür... herkese tatlı güzel uykular diliyorum..

hadi canım gözün aydın.çok sevindim..sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…