2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yarı fiyatına yaptırdığım yer özel kocaeli hastanesi canım.. yürüyüş yolunun karşısında...

Tabi neden olmazsın arada değiştirmek iyi fikir.:))) Pişmanlık ve üzüntü duymana gerek yok. Allah kötü niyetli olmadığını kalbinin temizliğini biliyordur. Meraklanma.

canım yarı fiyatına yaptırdığım yer özel kocaeli hastanesi canım.. yürüyüş yolunun karşısında...

tamam canım sağol ailem izmitte oturuyor.2 li testi yaptırdım da herhalde doktor 3 lü teste gerek duyar gibime geliyor...eğer 3 lü teste de fiyat böyle olursa çok iyi ya hem annemleri görürüm hemde teste az vermiş ollurum..

Canım geçmiş olsun. İlacı içince için rahat olsun. Asıl içmeyince korkman gerek. Tedavi olmazsan daha kötü sonuçlar doğurur.

a.s.merhaba eylul anneleri ALLAHIM bebeklerinizi size bagislasin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin arada bir gelip sizin forma bakiyorum ben 2009 ekim annesi olacagim nasip olursa 10 haftaligim yani 11 hafta icerisindeyim bugun doktora gittim ikinci defa bebegimizi gördük ve ayni zamanda doktor ikili test yapti ense kalinligi 0.8 cikti doktor iyi hersey yolunda dedi kan sonucunuda haftaya pazartesi alacagiz insallah siz bizden 1 ay önde oldugunuz icin sormak istedim benim doktor daha 11 haftanin ilk gunu bu testi yapti sizce cokmu erken ? ikili test degerleriniz nasil ? hersey yolunda demesine ragmen merak ediyorum ...

günaydınnnnnn dünyanın en güsel en tatlı en şirin annişleri nabersinizzzzz??? bebişler nasıl....

saat 22:00 de uyudum kızlar iyi geldi. Bu gün iyim inşallah gün içinde de devam eder göz açıp kapayıncaya kadar akşam olsun

[/URL][/IMG]

bebişimin cicileri

bebişimin cicileri

yok tatlım önemli dğeil o kadar herşey normalmiş bence korkma bebeğini Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

[/URL][/IMG]

bebişimin cicileri

bebişimin cicileri

yok tatlım önemli dğeil o kadar herşey normalmiş bence korkma bebeğini Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

Günaydın , hanımlar umarım herkes süperdir , geçmişi çok fazla okuyamadım iş güç hafta sonu derken koptum biraz :) Bugün hayırlısıyla test sonuçlarım çıkacak , yarında dr. randevum var dua edin bana bir akislik çıkmasın .

Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...

inşallah canım herşeyin güzel olacağına eminim

canım benim kıyamam sana bak herşey yolunda allaha şükür
allah gönlüne göre versin canım

[/URL][/IMG]

bebişimin cicileri

bebişimin cicileri

canım ya çooooooooooooooooooooooooooooook sevindim bek dün benim içime doğmuş kız dedim hihihihoyyyt canım ya nasıl mutlu oldum anlatmam okurken heyecanlandım bile naısl bebekin hareket ediyormuydu canım ya. delikafadulden zaten erkek olsa belli olurdu tatlışım. artık elham yapmak yok dimi

28 Mart gelsin artık çok özledim bebişimi hemde ne olucağını çok merak ediyorum
Bircan canım senin cinsiyet için bişey demişmiydi dr

Gamma'cım sağol insanoğluyuz işte teskin edilmek istiyoruz .
Dilekçim geçmiş olsun , bak bebişin ne güzel iyiymiş arkadaşım biraz daha sakin olmaya çalış artık tadını çıkart hamileliğinin bebişin çok iyi maşallah , annesi de iyi olsun ister , kendini yorma hamileliğinin en güzel dönemindesin , inşallah bizlerde görürüz o günleri . Bu arada benim de tahminim kız kendi bebeğim için henüz dr. bişey demedi .

sevindim Dilek ciğim gözün aydın

canım benim kıyamam sana bak herşey yolunda allaha şükür
allah gönlüne göre versin canım

Çok teşekkürler kızlar yaaa.. Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin.

Öyle valla canım zaten etraftan ortalama 30 kişiye sormuşumdur ne olacak sizce diye. 28 kişi kız demişti yalnızca 2 kişi erkek demişti:)) Kalbin temizmiş canım Şeniz Ben açıkcası doktorun ağzından çıkacak olan cümleyi beklemekten, onun ağzına bakmaktan ultrasonun ekranına bile tam bakamadım kesik kesik gördüm hareket ediyor mu diye hiç dikkat etmedim ama doktor iyi dedi yaa bana yeterli :sm_cool:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…