kocaeli akademi hastanesine gidiyorum canım..
Kızlar naber?
Edanazcım saol canı ya yine yüreğim ağzımdaydı, dediğin ilaçları sorucam ama ben şu ana kadar 3 kere ihtiyaç duydum çok ağrı ve kanamam oldu ondada Nidilat aldım, sende onu sor canım istersen.demek sende oğlanları ikiledin haa?, Kısmet canım sağlıklı olsunlarda arada değiştiririz ikincileri, hevesimizi alırız, temelli veremem fındığımı, eminim sende veremezsin ama şöyle arada bikaç saat haniii. Vallahi Allah aslında ne kadar erkek istiyorum desende kalbine göre veriyo, ben gizli cinsiyet seçimi diye bi test yaptıydım ingilizce,gizliden gizliye kız istiyorum çıktı, hatta şaşırdım demekki gönlümde esas yatanı Allah biliyomuş. Doktor kız dediğinde İlk başta bi şok oldum, üzülür gibi oldum hep erkek olcakmış gibi geliyodu ama valla şimdi çok pişmanım, Allah affeder dimi kızlar, benim için dua edin valla çok pişmanım.
Bircancım saolasın arkadaşım, seninkide kzı diilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum canım sanki, Allah kalbine göre sağlıklı versin canım. Bu arada kocanı harcamışsın, bende yapmıştım bikere hormonların azizliği daha e kabuslar ne kıskanmalar oluyo arkadaşlarımdan biliyorum bana olmadı, bende senin gibi ryamda görüp sabaha karşı uyandırıp yataktan kovmuştum.
Dilek bişey olmmaz anacım, ayakta çok kalma ve ağır kaldırma yeter, kanaman olsa olurdu canım ama zorlama artık kendini bi kere oldumu artık kafayı sıyırıyosun huy geliyoo, Allah korusun .Tamam artık ye yat yahuu
canım yarı fiyatına yaptırdığım yer özel kocaeli hastanesi canım.. yürüyüş yolunun karşısında...
Merhabalar. İzinden yeni çıktım kızlar. Acilen doktora gittim. Rahatsızlandım geçen salı günü. Bebeğim aşağı düşmüş sağ bacağımda çok ağır bir ağrıyla gittim. Doktor yat kalkma dinlen dedi izin verdi. bebeği kaybedebilirmişim. Tahlil yaptılar. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi. Sakın ayağını üşütme, eğilme dedi. içerken ilacı korkuyorum acaba bir zararı olur mu diye. Dikkat edin kızlar kendinize...
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
a.s.merhaba eylul anneleri ALLAHIM bebeklerinizi size bagislasin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin arada bir gelip sizin forma bakiyorum ben 2009 ekim annesi olacagim nasip olursa 10 haftaligim yani 11 hafta icerisindeyim bugun doktora gittim ikinci defa bebegimizi gördük ve ayni zamanda doktor ikili test yapti ense kalinligi 0.8 cikti doktor iyi hersey yolunda dedi kan sonucunuda haftaya pazartesi alacagiz insallah siz bizden 1 ay önde oldugunuz icin sormak istedim benim doktor daha 11 haftanin ilk gunu bu testi yapti sizce cokmu erken ? ikili test degerleriniz nasil ? hersey yolunda demesine ragmen merak ediyorum ...
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
a.s.merhaba eylul anneleri ALLAHIM bebeklerinizi size bagislasin saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin arada bir gelip sizin forma bakiyorum ben 2009 ekim annesi olacagim nasip olursa 10 haftaligim yani 11 hafta icerisindeyim bugun doktora gittim ikinci defa bebegimizi gördük ve ayni zamanda doktor ikili test yapti ense kalinligi 0.8 cikti doktor iyi hersey yolunda dedi kan sonucunuda haftaya pazartesi alacagiz insallah siz bizden 1 ay önde oldugunuz icin sormak istedim benim doktor daha 11 haftanin ilk gunu bu testi yapti sizce cokmu erken ? ikili test degerleriniz nasil ? hersey yolunda demesine ragmen merak ediyorum ...
Günaydın , hanımlar umarım herkes süperdir , geçmişi çok fazla okuyamadım iş güç hafta sonu derken koptum biraz :) Bugün hayırlısıyla test sonuçlarım çıkacak , yarında dr. randevum var dua edin bana bir akislik çıkmasın .
Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...
[/URL][/IMG]
bebişimin cicileri
Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...
sevindim Dilek ciğim gözün aydın
canım benim kıyamam sana bak herşey yolunda allaha şükür
allah gönlüne göre versin canım
canım ya çooooooooooooooooooooooooooooook sevindim bek dün benim içime doğmuş kız dedim hihihihoyyyt canım ya nasıl mutlu oldum anlatmam okurken heyecanlandım bile naısl bebekin hareket ediyormuydu canım ya. delikafadulden zaten erkek olsa belli olurdu tatlışım. artık elham yapmak yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?