Gamma'cım sağol insanoğluyuz işte teskin edilmek istiyoruz .
Dilekçim geçmiş olsun , bak bebişin ne güzel iyiymiş arkadaşım biraz daha sakin olmaya çalış artık tadını çıkart hamileliğinin bebişin çok iyi maşallah , annesi de iyi olsun ister , kendini yorma hamileliğinin en güzel dönemindesin , inşallah bizlerde görürüz o günleri . Bu arada benim de tahminim kız kendi bebeğim için henüz dr. bişey demedi .
Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...
canım benim çok sağol. inşallah hepimiz bütün testlerimizde yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız. şimdi diğer arkadaşları bekliyorum kimin neyi olacak diye ama seni ayrıca merak ediyorum. pembe mi mavimi pembe mavimi:)günaydııın kızlaaar,
dilek çok geçmiş olsun ciddi bir heyecan atlatmışsınız. ayrıca kızını da tebrik ederim.
msmscim hadi bir kez daha gözün aydın. bütün muayenelerinde testlerinde aynı mutlulukla çıkarsın inşallah.:)
Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...
Dİlek ya hala Çok mutluyum sabah sabah gÜsel haber oldu prensesİn
benim bir yakınımda 17.haftada belli oldu.ve kızdı.doktor kızlar geç gösteriyor demiş:):CüvCüv:
canim birde biz ogrenseydik sen 1 nisani 4 gozle bekliyorsun ben8 nisani ben erkkek diyorum ama hadi hayirlisi sen ne dusuyuyorsun:CüvCüv::CüvCüv:
evet ya canım haklısın günler geçsin 1 nisan olsunsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?