2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim tatlım...Haklısın canım bundan sonra daha az endişelenicem ve daha az pimpiriklenicem...Dün kendi kendime söz verdim doktordan dönerken.. Tabiki tatlım sizde göreceksiniz çok az bir zaman kaldı cinsiyetleri öğrenmenize. Allah gönlüne göre versin en önemlisi sağlıklısını versin...

dilek gözün aydın canım çok sevindim.
bende dün oğlumu gördüm ultrason ölçümleri çok iyiydi. kan sonucumuzu bekliyoruz..

günaydın kızlar,

dilekçim ; dünden beri çok merak ediyordum, iyi olmana çok sevindim, rahatlamış oldun, artık aklına kötü fikirler getirme, kendinide bizi de üzme.

Son düzenleme:

Ayyyyyyy bu ne güzel bir haber böyle ya. Valla çok sevindim Dilekcim. Ben sana diyordum ama kızın olcak diye. İnşallah senin gibi kibar, güzel, hayırlı, sağlıklı bir evlat olur canım.:teytey:

günaydııın kızlaaar,

dilek çok geçmiş olsun ciddi bir heyecan atlatmışsınız. ayrıca kızını da tebrik ederim.

msmscim hadi bir kez daha gözün aydın. bütün muayenelerinde testlerinde aynı mutlulukla çıkarsın inşallah.:)

canım benim çok sağol. inşallah hepimiz bütün testlerimizde yüzümüzü güldürecek sonuçlar alırız. şimdi diğer arkadaşları bekliyorum kimin neyi olacak diye ama seni ayrıca merak ediyorum. pembe mi mavimi pembe mavimi:)

ayyy çok sevindim dilek çim hayırlısı olsun normalde kız bebişler gizler kendini ama sizinki göstermiş ne güzel Rabbim kucağınza,kucağımza almayı nasip eder inş.gözünaydın

vaaay pembe mavicim msms söyleyince farkettim yksa senin nickindeki pambe mavi onun kastettiği manadamı keşfedilmişti.çok hoşuma gitti:)))

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalim bebisler nasilllllll:CüvCüv:

alllahim dilekcim hem gecmis olsun hemde gozun aydin harika bir melegin olacak allahin iziniyle birde kucaklarimiza alsaydik ANNELERIN TAHIMINI DOGRU CIKIYOR KIZLAR:CüvCüv:

günaydın kızlar. Dün işler çok yoğundu okuyamadım yazdıklarınızı...
Dilekcim çok sevindim Allah inşallah sağlıklıca doğurmayı da nasip eder.
Ben de bu pazar gününe özel hastaneden randevu aldım. Bugün 14 haftalık olduk. Cinsiyet belli olur mu ki? söyler inşallah doktor...

benim bir yakınımda 17.haftada belli oldu.ve kızdı.doktor kızlar geç gösteriyor demiş:):CüvCüv:

canim benim ki keyfine duskunlugunden dolayi gostermedi bir elli agzinda bir elli basda bacak bacak ustunede atmisdi hic acmaya niyeti yoktu son andada fazla bakdik diye arkasini dondu SIMARIKkaydirigubbakcemile3

evet ya canım haklısın günler geçsin 1 nisan olsunsüprizzzzz

ewet 1 nisan olsun sonrada cabucak 8 nisan olsun teyzesi siz sanslisiniz ya gene saglik ocaklarinda gorebiliyorsunuz burda fazla oluyor zararli diye gostermiyorlar bileeee

insallah msms cim insallahhhhhhh hayirlisiyla cabucak gelse o gunler:Saruboceq::Saruboceq:

herkese gunaydınlar,guzel gunleeeer
dılekcim cok sevındım bebeğinin ıyı olmasına.ayrıca tebrık ederım kızını da.
bı arkadas anneler ne hıssederse cınsıyetını o oluo dedı.ben en basından berı kızım olucagını hıc suphesız hıssedıodum.ama burdakı doktor 2boyutlu ultrasonda 14.haftada erkege benzetti ama sadece benzettım kesın dııl dedı..ama ben hala kızım olcak gıbı hıssedıorum nıe kı?cumartesı 3lu test ıcın gıdıcem kısmtse,o zaman belkı kesınlesır.ay ınsallah kesınlesır.bır de benım dogum tarıhıne 25 agustos dedı burdakı doktor.anlamadım ben bu işiii

selam kızlarr,
ne güzel çogunluk meleklerin cinsiyetini öğrenmiş hayırlı olsun öğrenenlere.
benim yaramaz meleğim yine sakladı kendini:ecrin_bebek: bir türlü göstermiyor doktorum yarın için gel bakalım dedi ama bakalım inşallah bu sefer gösterir minik yaramaz..
kızlar geçmişi çok iyi takip edemiyorum umarım herkes çok sağlıklıdır...

Ay ay sizlere imreniyorum ne güzel ,ya ben de yarından sonra inşallah rahatlayıp derin bir oh çekicem :) Benim bebişim hep bacaklarını açık tuttu ama bizim dr. inatçı söölemedi , tahminde bile bulunmadı :)

ay kızlar bu arada ben sıze en gusel olayı soylemeı unutmusum uyku sersemı.dun gece tv seyrederken ben uzanıorum.eşim de bana bısıyler anlatıo.ben bı an karnımda boyle gıdıklanma gıbı bısıy hıssetım.bebeğimdi o.bu ılk oldugu ıcın ben kıpırdamak ve konusmak ıstemedım daha uzun sursün bıtmesın dıe.sonra esım dınlemedıgımı anlayıp yuzume bı baktı benım gozumden suzulen yasları gorunce bısıy oldu sanmıs.korktu.ben de noldugunu soyleyınce o da cok heyecalandı.sevdı sevdı gobegımı.annecım o yptıgın herneyse cok guseldı .bı daha yap lutfen dıe cok konustum ama yapmadı yaramaz.ve babamız ılk kez benım bebeğimiz ıcın tuttuğum gunluge bıseyler yazmıs aksam ben gormeden sabah okudum yıne gozumden suzulen mutluluk gozyaslarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…