selam kızlarr,
ne güzel çogunluk meleklerin cinsiyetini öğrenmiş hayırlı olsun öğrenenlere.
benim yaramaz meleğim yine sakladı kendini:ecrin_bebek: bir türlü göstermiyor doktorum yarın için gel bakalım dedi ama bakalım inşallah bu sefer gösterir minik yaramaz..
kızlar geçmişi çok iyi takip edemiyorum umarım herkes çok sağlıklıdır...
ay kızlar bu arada ben sıze en gusel olayı soylemeı unutmusum uyku sersemı.dun gece tv seyrederken ben uzanıorum.eşim de bana bısıyler anlatıo.ben bı an karnımda boyle gıdıklanma gıbı bısıy hıssetım.bebeğimdi o.bu ılk oldugu ıcın ben kıpırdamak ve konusmak ıstemedım daha uzun sursün bıtmesın dıe.sonra esım dınlemedıgımı anlayıp yuzume bı baktı benım gozumden suzulen yasları gorunce bısıy oldu sanmıs.korktu.ben de noldugunu soyleyınce o da cok heyecalandı.sevdı sevdı gobegımı.annecım o yptıgın herneyse cok guseldı .bı daha yap lutfen dıe cok konustum ama yapmadı yaramaz.ve babamız ılk kez benım bebeğimiz ıcın tuttuğum gunluge bıseyler yazmıs aksam ben gormeden sabah okudum yıne gozumden suzulen mutluluk gozyaslarıyla...
ay kızlar bu arada ben sıze en gusel olayı soylemeı unutmusum uyku sersemı.dun gece tv seyrederken ben uzanıorum.eşim de bana bısıyler anlatıo.ben bı an karnımda boyle gıdıklanma gıbı bısıy hıssetım.bebeğimdi o.bu ılk oldugu ıcın ben kıpırdamak ve konusmak ıstemedım daha uzun sursün bıtmesın dıe.sonra esım dınlemedıgımı anlayıp yuzume bı baktı benım gozumden suzulen yasları gorunce bısıy oldu sanmıs.korktu.ben de noldugunu soyleyınce o da cok heyecalandı.sevdı sevdı gobegımı.annecım o yptıgın herneyse cok guseldı .bı daha yap lutfen dıe cok konustum ama yapmadı yaramaz.ve babamız ılk kez benım bebeğimiz ıcın tuttuğum gunluge bıseyler yazmıs aksam ben gormeden sabah okudum yıne gozumden suzulen mutluluk gozyaslarıyla...
kızlar gecen hafta ikili test sonuçlarım hakkında baya panik olmustum Allaha şükür çok iyi çıktı bebişimde çok sağlıklıymış.
doktorum 3 lü teste gerek olmadığını nisaanın ortasında yani 18-19 haftalıkken aşı olacağımı ve genel muayenemiz oldugunu söyledi.
acaba hepimizin 3lü testi yaptırması gereklımı merak ettim simdi:uhm:
ggözün ayıdın tatlım bende duymuştum dr gerekli görürse 3 lü test istiyormuş diye ama net olarak da bilmiyorum bende 10 nisanda gittiğimde sorucam nasipse...tekrar gözünaydın cnm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay canım benim yaa maaşallah benim bile gözlerim doldu o günü iple çekeiyorum bende bebeğimi hissedeceğim ilk anı..
Allah ikinizide korusun nazarlardann
Canım ne güzel , çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra sık sık hissedersin bebişini, çok duygulandım , ay ay o günler hayırlısıyla bir gelse , hayatımın hiç bir döneminde bu kadar sabırsız olmamıştım :)) Okudukça o kadar çok hevesleniyorum ki ...
kızlar gecen hafta ikili test sonuçlarım hakkında baya panik olmustum Allaha şükür çok iyi çıktı bebişimde çok sağlıklıymış.
doktorum 3 lü teste gerek olmadığını nisaanın ortasında yani 18-19 haftalıkken aşı olacağımı ve genel muayenemiz oldugunu söyledi.
acaba hepimizin 3lü testi yaptırması gereklımı merak ettim simdi:uhm:
dilek gözün aydın canım çok sevindim.
bende dün oğlumu gördüm ultrason ölçümleri çok iyiydi. kan sonucumuzu bekliyoruz..
Dİlek ya hala Çok mutluyum sabah sabah gÜsel haber oldu prensesİn
günaydın kızlar,
dilekçim ; dünden beri çok merak ediyordum, iyi olmana çok sevindim, rahatlamış oldun, artık aklına kötü fikirler getirme, kendinide bizi de üzme.
Ayyyyyyy bu ne güzel bir haber böyle ya. Valla çok sevindim Dilekcim. Ben sana diyordum ama kızın olcak diye. İnşallah senin gibi kibar, güzel, hayırlı, sağlıklı bir evlat olur canım.:teytey:
günaydııın kızlaaar,
dilek çok geçmiş olsun ciddi bir heyecan atlatmışsınız. ayrıca kızını da tebrik ederim.
msmscim hadi bir kez daha gözün aydın. bütün muayenelerinde testlerinde aynı mutlulukla çıkarsın inşallah.:)
ayyy çok sevindim dilek çim hayırlısı olsun normalde kız bebişler gizler kendini ama sizinki göstermiş ne güzel Rabbim kucağınza,kucağımza almayı nasip eder inş.gözünaydın
gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalim bebisler nasilllllll:CüvCüv:
alllahim dilekcim hem gecmis olsun hemde gozun aydin harika bir melegin olacak allahin iziniyle birde kucaklarimiza alsaydikANNELERIN TAHIMINI DOGRU CIKIYOR KIZLAR:CüvCüv:
günaydın kızlar. Dün işler çok yoğundu okuyamadım yazdıklarınızı...
Dilekcim çok sevindim Allah inşallah sağlıklıca doğurmayı da nasip eder.
Ben de bu pazar gününe özel hastaneden randevu aldım. Bugün 14 haftalık olduk. Cinsiyet belli olur mu ki? söyler inşallah doktor...
kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder , yanaklarınızdan çok çok öperim. İyi ki varsınız. Desteğinizi yanımda hissetmek beni gerçekten çok mutlu etti. Dostluğumuz daim olu inşallah bebeklerimiz doğduktan sonra da sürer. İnşallah bu zor dönemi , sıkıntılarımızı hep birlikte elele vererek atlatır, doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz. Allah inşallah hepimize sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder kızlar. Hepinizi çok seviyorum...
herkese gunaydınlar,guzel gunleeeer
dılekcim cok sevındım bebeğinin ıyı olmasına.ayrıca tebrık ederım kızını da.
bı arkadas anneler ne hıssederse cınsıyetını o oluo dedı.ben en basından berı kızım olucagını hıc suphesız hıssedıodum.ama burdakı doktor 2boyutlu ultrasonda 14.haftada erkege benzetti ama sadece benzettım kesın dııl dedı..ama ben hala kızım olcak gıbı hıssedıorum nıe kı?cumartesı 3lu test ıcın gıdıcem kısmtse,o zaman belkı kesınlesır.ay ınsallah kesınlesır.bır de benım dogum tarıhıne 25 agustos dedı burdakı doktor.anlamadım ben bu işiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?