2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gecen hafta ikili test sonuçlarım hakkında baya panik olmustum Allaha şükür çok iyi çıktı bebişimde çok sağlıklıymış.
doktorum 3 lü teste gerek olmadığını nisaanın ortasında yani 18-19 haftalıkken aşı olacağımı ve genel muayenemiz oldugunu söyledi.
acaba hepimizin 3lü testi yaptırması gereklımı merak ettim simdi:uhm:

SLM TATLIM .iiyiz çok şükür bizde 10 nisanda gidicez bakalım öğrenebileckmiyiz cinsiyetini ayy ne meraklıyız yawww:CüvCüv:

ay canım benim yaa maaşallah benim bile gözlerim doldu o günü iple çekeiyorum bende bebeğimi hissedeceğim ilk anı..
Allah ikinizide korusun nazarlardann

Canım ne güzel , çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra sık sık hissedersin bebişini, çok duygulandım , ay ay o günler hayırlısıyla bir gelse , hayatımın hiç bir döneminde bu kadar sabırsız olmamıştım :)) Okudukça o kadar çok hevesleniyorum ki ...

bu eylül bebişleri yaramazlar bayağı simdiden bizi merak içinde bırakıyorlar çok işimiz var desenize kızlarkaydirigubbakcemile5

ggözün ayıdın tatlım bende duymuştum dr gerekli görürse 3 lü test istiyormuş diye ama net olarak da bilmiyorum bende 10 nisanda gittiğimde sorucam nasipse...tekrar gözünaydın cnm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar meraktan çatlıcaz artık cinsiyet konusunda allahım hayırlısnla kucağımıza alalım bebeciklerimizi
petibor canım valla bazen bende de oluyor ama çok hissetmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum

ggözün ayıdın tatlım bende duymuştum dr gerekli görürse 3 lü test istiyormuş diye ama net olarak da bilmiyorum bende 10 nisanda gittiğimde sorucam nasipse...tekrar gözünaydın cnm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol canım benim hayatımda hiç bukadar endişeli olduğumu hatırlamıyorum gercekten annelik inanılmaz bir olay...
inşallah herkesin sorunsuz gecer bu donemleri sağlıkla gelsin meleklerimiz :Saruboceq:

ay canım benim yaa maaşallah benim bile gözlerim doldu o günü iple çekeiyorum bende bebeğimi hissedeceğim ilk anı..
Allah ikinizide korusun nazarlardann

saolun kızlar.gercekten cok gusel bısıymış.ınsallah bundan sonra sık sık hıssederım.allah hepınıze tattırsın ınsallah.sızler de hemen hıssedın melegınızın hareketlerını.evet hıc bu kadar sabırsız olmamaıstık.ama sabretmeyı ogretıo bıze yavrularımız.

canım ben haftaya bugün yaptırıcam 3 lü testimi dr um ikili testi tamamlayan bazı sonuçlar 3 lüde var dedi.. ondan yaptırıcakmışız..

petibörcüm bende de oluyor o 1-2 gündr çok zayıf olarak tekme atışları hissediyorum bebişimin atışları ne güseelll dimiii

dilek gözün aydın canım çok sevindim.
bende dün oğlumu gördüm ultrason ölçümleri çok iyiydi. kan sonucumuzu bekliyoruz..

Dİlek ya hala Çok mutluyum sabah sabah gÜsel haber oldu prensesİn

günaydın kızlar,

dilekçim ; dünden beri çok merak ediyordum, iyi olmana çok sevindim, rahatlamış oldun, artık aklına kötü fikirler getirme, kendinide bizi de üzme.

Ayyyyyyy bu ne güzel bir haber böyle ya. Valla çok sevindim Dilekcim. Ben sana diyordum ama kızın olcak diye. İnşallah senin gibi kibar, güzel, hayırlı, sağlıklı bir evlat olur canım.:teytey:

ayyy çok sevindim dilek çim hayırlısı olsun normalde kız bebişler gizler kendini ama sizinki göstermiş ne güzel Rabbim kucağınza,kucağımza almayı nasip eder inş.gözünaydın

Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder , yanaklarınızdan çok çok öperim. İyi ki varsınız. Desteğinizi yanımda hissetmek beni gerçekten çok mutlu etti. Dostluğumuz daim olu inşallah bebeklerimiz doğduktan sonra da sürer. İnşallah bu zor dönemi , sıkıntılarımızı hep birlikte elele vererek atlatır, doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz. Allah inşallah hepimize sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder kızlar. Hepinizi çok seviyorum...

canııım yaa çok güzeeel senin adına çok sevindim bu mutluluklarımız hergün kat kat artsın inşlh ha bide sakın ağustos annenelerine falan geçme ok yoksa:mymeka:a.s.

kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?

ben evde test yapmıştım...bekliyorduk zaten ama neler olcağını başımıza neler geleceğinide bilmediğimiz için şaşkınlık sevinç ikisini bi arada yaşadım sonra testi hiç ellemedim eşim gelince gösün diye o heycanla çift çizgi diye sevindik beraberce....senağlama

petibor ben söölüm ne hissettiğimi , çalışma içerisindeydik ama ben o aydan umudu kesmiştim, iki kere baktım teste birinde şantiyede , onun yanlış olduğunu düşündüm bir de akşam evde yaptım o da pozitif olunca deli gibi ağladım bağıra bağıra resmen danalar gibi böğürdüm :)) Sonra da tek hissettiğim korku oldu normal gebelik mi diye ...Şimdi çok şükür iyiyiz bebişimle :))

dilekçim gözün aydın çok güzel bi haber di.. allah tamamına erdirip kucağımızada almayı nasip eder inş. kızlar çok evham yapıoruz farkındamısınızz. bu bizede zarar verio kafamçokkarıştı

sende saol cnm.sende iyiki varsın bizde seni çooook seviyozzzz:asigim:

Canım benim çok teşekkür ederim allah seninde gönlüne göre verir inşallah. Söylediğini bende duymuştum anneler hisseder diye şimdiden belli olmaz tabi belki doktorun yanılmıştır, hissettiklerin doğrudur. Zaten doğru olmasa da eminim ki çok ta fazla bir önemi yoktur sonuçta her ikisinin tadı başka , sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Canım ayrıca çok duygulandım o hareketleri hissetmek harika birşey olmalı, darısı daha hissedemeyenlerin başına. Son zamanlarda miniklerimizin tekmeleri canımızı bile yakabiliyormuş:))) Amann kavuşma anı yaklaşsında biz onlar için herşeye katlanırız, öyle değil mi? En kısa sürede inşallah tekrar hissedersin tatlım bebişinin hareketlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…