2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım benim. Amin inşallah...

Kızlae bu arada aklıma bir fikir geldi, burda yazdıklarımı bana yazılanların hepsini bir word belgesinde toplamayı düşünüyorum bebeğim doğduktan sonra. Hatta doğumdan sonrada yazışırız zaten iki bölüm yaparım doğumdan önce , doğumdan sonra diye ilerde kızım için gerçekten güzel bir hatıra olur , okur okur onun için neler hissettiğimi daha iyi anlar:)))

dilekcim çok mutlu oldum senin adına bak bundan sonra kendini sıkıntıya sokma tadını çıkar lütfen herşey ii olcak

tabı erkek kız hıc fatrketmez saglıcala gelsın yeter kı bebişlerımız.hepsı canımzdan can.ben sadece hıslerım mı doktor mu arada kaldım.ondan oyle dedım.son aylarda ayakları kaburgalarımızın arasına gırıomus dusunebılıomusun.cok heyecan verıcı.allahım o gunlerı de gostersın bızlre.

kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?

valla en enteresan benimkiydi heralde.. evlendiimden beri istiodum ama 10 ay olmuştu olmuodu.. dr lar herşey normal diodu falan. umudumu kestim dedim marta kadar beklicem olmazsa tüp bebek direk. derken aralığın 13 ünde regl olmam gerekirdi 2 sinde oldum üstelik normal bi adet değildi.. 28 inde tekrar adt beklemeye başladım 30 u oldu tık yok. aklımdan bile geçirmiodum hamile olduumu markete gittim ellerim kollarım dolu eve girdim neyse baktım kahverengi leke 3 kere tekrarladı.. dedim ben bi test yapıım nasılsa negatif çıkıcak sonra dr a gidip fırça kayıyım hastalıım neyse bulup tedavi etsin.. testi yaparkende ablamda konuşuorum tlf da ablam da rüyasında kendini hamile görmüş test yaparken beni aradı dedi sen hamilesin neyse konuşurken dedi bak teste dedim baktım negatiff hayır dedi hamilesin bakk tabi ben teste değil havaya bakıom o sırada ya negatif derken gözüm kaydı teste dedim anaaaa şaka dedim :) sonra ablamla başladık ağlamaya salya sümük :) böle işte biraz uzun oldu ama... kusuruma bakmayın...

canııım yaa çok güzeeel senin adına çok sevindim bu mutluluklarımız hergün kat kat artsın inşlh ha bide sakın ağustos annenelerine falan geçme ok yoksa:mymeka:a.s.

efilcim gihmicem gihmiceeem.gihmem ben cok sevıom.bırahmam sizi:1hug:

ahhhhhhhhh canim benim biliyorum harika bir duygu o ani tekrar ysamak icin nefes bile almak istemiosun bendede gece olmusduuuuuuuuuuu:CüvCüv:

SLM TATLIM .iiyiz çok şükür bizde 10 nisanda gidicez bakalım öğrenebileckmiyiz cinsiyetini ayy ne meraklıyız yawww:CüvCüv:
insallah gosterir sana cinsiyetini 10 nisan benim dogum gunummmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

canim gozun aydin oh ne guzel hersey temiz ve guzel doktorun sana demisdir zaten ole seyleri kafana takma suanin keyfini yasa.:CüvCüv:

efilcim gihmicem gihmiceeem.gihmem ben cok
sevıom.bırahmam sizi:1hug:

amaaaaaaa burkomuz birakip gittiiiiiiiiiiiiiiiiii sakin sen gitme okkkkkkk tabi biz eylul annesi olmak isdiyoruzda bebislerimiz belirleyecek bazilari sabirsiz cikabiliooooooodelikafadulden

ben de anlatıım hıkayemı
1 aralıkta doktora gtmıstım adetım bı oncekı ay normalden cok az geldıgı ıcın.baktı doktor.kıstın var dedı.hemen olmayabılır.sasırmayın.sız ugrasın 6 ay hatta yenı evlısınız 1 sene deneyın olmazsa tedavıye baslarız dedı.benım basımdan asagı kaynart sular dokuldu.ki ben cocuk dusunmuodum henuz esim cok ıstese de.ama yıne de cocuk sahıbı olamayacagımı dusunmek benı fazlasıyla uzmeye yettı.ben artık umudumu kestım.ve nasılsa olmaz dıe korunmayı bıraktık.ben kendımde adetıme 15 gun kala bı garıplık hıssedıorum bole goguslerım falan sıs ama konduramıorum sonucta hemen olmaz dedı ve adetıme 15 gun var.neyse beklıorum ama gnler gecmek bılmıo.neyse 10 gun kala adetıme test yaptım dayanamayıp ve negatıf cıktı ıyı de ben kendımı nıe oyle garıp hıssedıodum.esıme soylemedım emın olamadım.sonra 2ser gun aralıklarla testı tekrarladım ve ılkınde coook sılık 2.cızgının dıger test cubuklarıyla gıderek belırgınlesen halıyle ınandım hamılelıgıme.delı gıbı aglamayı bekleyen ben tık dıyemedım.oylece kalakaldım hergun belırgınlesen cızgıyle.ama allahım dualarımı gerı cevırmedı ve ılk aydan bebeğim benımle oldugunu mujdeledi.bebeğim gelmek ıstıomus da teklıf beklıomus:)canımdan cok sevdıgım kısının canından can tasıodum.tarıfı ımkansız mutluluktu bu.heyecanla karısık korku.meger o kıstler herkeste az adet gordugunde olurmus bır dahakı ay adetle gıdermıs ama o odoktor benım moralımı sıfırlayıp atmıstı.neyse sonu mutlulukla oldu her şerde bı hayır oldugunu bı kez daha anladık.ınsallah allah tamamına ermeyı de nasıp etsın cumlemıze

Son düzenleme:

canım ya bende arada öyle şeyler hissediyorum ama bebek değilmiş

yaa ne tefavuk cnm bahar bebişimiydin seeennnn. ne güsell bizimkiler de sonbahar bebişi olucak nasipse

günaydın annişleerrr...
keyifler yerinde gibi maşallah a.s.
benim yine dişim ağrıyor su bile içemiyorum acısından, kafayı yicem senağlama

bizde çalışmalara başlamıştık ama ilk ay dönemi kaçırdık ikinci ay (bu arada eşimi işten çıkarttılar üzülmüştük ama neyse hemen başladı sonra) 7 gün gecti cumartesi sabah hemen kalktım test yaptım yata koşuşum vardı ben hamileyim galbia diye eşim şoka girdi beni öpmedi bile hemen apar topar çıktık evden dışarda kahvaltı yapıp koşa koşa dr gittik

çok ilginç petibörcüm sağ salim Allah kucağımza almayı nasip eder inş.içinizde en kısa sürede nasip olan benmim galibaaa biz çok beklemedik ne kadar şükretsem azdır Allah a.Rabbim kimselere aratmasın inş.

bende anlatıyım 2 buçuk yıldır olmuyodu tüp bebek dedikleri için bende araştırma yapıyodum nerde yaptırım diye.26 aralıkta hasta olmam gerekiyodu unutmuş gitmişim bi baktım ocak 7 aa dedim ben niye hasta olmadım işlerim çok yoğundu strestendir dedim ve ocak 11 baskılardan dolayı test aldım 2 günde evde bekledi.evlendiğim ilk yıl test yapmakla geçmişti.her seferinde inanılmaz heyecanlanıyodum.ve gece yatmadan önce testi yaptım ama ilk defa bu kadar sakin ve tepkisizdim çif çizgi anında çıktı inanamadım dondum sonra bağıra bağıra ağladım eşim geldi korkmuş oda bana sarıldı ağladık.abdest aldık beraber şükür namazı kıldık sabaha kadar uyumadık çok şükür rabbime biraz uzun oldu kusura bakmayın

vaaay pembe mavicim msms söyleyince farkettim yksa senin nickindeki pambe mavi onun kastettiği manadamı keşfedilmişti.çok hoşuma gitti:)))

evet evet abc, benim bu foruma girme sebebim bebek mevzuu zaten. pembe olur mavi olur farketmez dedik. şimdi pembe mavi ikisi de birden olursa fena mı olur :) ben her kombinasyona da razıyım . allhın izniyle sağlıkla gelsinler de

petibör, çok romantik çok duygusal. 18. haftadan önce hissetmek özellikle de ilk bebelerde pek zormuş ama sen radarları açtın tabi. doğrudur. :) heyecanla bekliyorum ben de benimkileri. şimdi ultrasondan başka hatırlatan birşey yok dokunup dürtüp sürekli kendilerini hatırlatmaları ne hoş

dilekcim çok mutlu oldum senin adına bak bundan sonra kendini sıkıntıya sokma tadını çıkar lütfen herşey ii olcak

Hepimizin iyi olur inşallah tatlım. Sağolasın. Ayrıca hani şu göbek meselesini çok takıyorduk yaa biz senle:)) Dün 2 tane doktora sordum ikiside normal anca büyür dediler. Yani içimizi bu konuda da ferah tutalım olur mu?

Anladım canım.Onu bende duyduğumda çok şaşırmıştım, olsun ya tek sağlıklı olsunlarda bize birşey olmaz, biz olnlar için herşeye katlanmaya hazırız nasılsa..

kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?

Merhaba arkadaşlar,
Benim rahim ağzında portakal büyüklüğünde bir myomum var ve bu nedenle gittiğim doktorlar ikiye ayrılmıştı. Bir kısmı acilen bebek yapın, bir kısmıda hemen ameliyat diyordu. Ancak ameliyat sonrası da riskler vardı. Neyse biz bebek denemeye karar verdik. Doktor olmayabilir de hazırlıklı olun dedi ve sadece 6 ay verdi bize olmazsa ameliyat dedi. İlk ay denedik olmadı. İkinci ay da denedik ama yumurtlama günümü falan atlamıştık. Bu ay da geçti derken ( tabiii bu arada benim ruhsal dengem altüst olmuştu) günüm geldiğinde hastalanmadım. Eşimden gizlice test aldım ve silik de olsa pozitif. Çünkü eşim o testler yanlış da çıkabiliyo boşuna umutlanmayalım demişti....Çok ama çok mutlu oldum, gözlerim doldu ve çok şükrettim. Şu anda da riskler var ama öyle böyle 4 ay geçti. İnşallah geri kalan süreyi de atlatabiliriz bebişimle beraber. Allah olmayanlara bu duyguyu tatmayı nasip etsin diye aklıma geldikçe dua ediyorum.

günaydın annişleerrr...
keyifler yerinde gibi maşallah a.s.
benim yine dişim ağrıyor su bile içemiyorum acısından, kafayı yicem senağlama

canım ağrımı var yoksa dişin havamı alıyor sızlıyormu?? sadece sızlıyorsa sensodyn diş macunu çok iyi geliyor.

VEBDE SAKALDIM TESTLERı... memeleğin isi uğraştırmadan gelmiş bizimki gibi biz bebek düşünmüyorduk ama süpriz oldu bir kez korunmadık bebek oldu

senağlamasenağlama canım kıyamadın çok duygulandım Allah ım tamamına erdirsin inş.bebişini sağ salim kucağına kucağımza alırız inş.

canım ağrımı var yoksa dişin havamı alıyor sızlıyormu?? sadece sızlıyorsa sensodyn diş macunu çok iyi geliyor.

20'lik dişlerim çıktı canım daha 8-9 haftalıktım, o ara da 1 hafta gece gündüz ağladım ağrıdan..
onlar çıkarken şimdi ağrıyan dişi sıkıştırmış ve o diş kırılmıştı.. onda ağrı falan yoktu sadece sıkışmayı hissediyordum..
doktor o zaman çekemeyeceğini söyledi.. o zaman dişler çıktı ağrılar da bitti zaten..
üstünden 1 ay geçecek nerdeyse, kırık diş ağrıyor şimdi, ısıramıyorum yutkunamıyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
aklımı oynatıcam ağrısından, doktora gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…