dilekçim gözün aydın çok güzel bi haber di.. allah tamamına erdirip kucağımızada almayı nasip eder inş. kızlar çok evham yapıoruz farkındamısınızz. bu bizede zarar verio kafamçokkarıştı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder , yanaklarınızdan çok çok öperim. İyi ki varsınız. Desteğinizi yanımda hissetmek beni gerçekten çok mutlu etti. Dostluğumuz daim olu inşallah bebeklerimiz doğduktan sonra da sürer. İnşallah bu zor dönemi , sıkıntılarımızı hep birlikte elele vererek atlatır, doktorlarımızdan hep iyi haberlerle döneriz. Allah inşallah hepimize sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder kızlar. Hepinizi çok seviyorum...
Canım benim çok teşekkür ederim allah seninde gönlüne göre verir inşallah. Söylediğini bende duymuştum anneler hisseder diye şimdiden belli olmaz tabi belki doktorun yanılmıştır, hissettiklerin doğrudur. Zaten doğru olmasa da eminim ki çok ta fazla bir önemi yoktur sonuçta her ikisinin tadı başka , sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Canım ayrıca çok duygulandım o hareketleri hissetmek harika birşey olmalı, darısı daha hissedemeyenlerin başına. Son zamanlarda miniklerimizin tekmeleri canımızı bile yakabiliyormuş:))) Amann kavuşma anı yaklaşsında biz onlar için herşeye katlanırız, öyle değil mi? En kısa sürede inşallah tekrar hissedersin tatlım bebişinin hareketlerini.
kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?
canııım yaa çok güzeeel senin adına çok sevindim bu mutluluklarımız hergün kat kat artsın inşlh ha bide sakın ağustos annenelerine falan geçme ok yoksa:mymeka:a.s.
ay kızlar bu arada ben sıze en gusel olayı soylemeı unutmusum uyku sersemı.dun gece tv seyrederken ben uzanıorum.eşim de bana bısıyler anlatıo.ben bı an karnımda boyle gıdıklanma gıbı bısıy hıssetım.bebeğimdi o.bu ılk oldugu ıcın ben kıpırdamak ve konusmak ıstemedım daha uzun sursün bıtmesın dıe.sonra esım dınlemedıgımı anlayıp yuzume bı baktı benım gozumden suzulen yasları gorunce bısıy oldu sanmıs.korktu.ben de noldugunu soyleyınce o da cok heyecalandı.sevdı sevdı gobegımı.annecım o yptıgın herneyse cok guseldı .bı daha yap lutfen dıe cok konustum ama yapmadı yaramaz.ve babamız ılk kez benım bebeğimiz ıcın tuttuğum gunluge bıseyler yazmıs aksam ben gormeden sabah okudum yıne gozumden suzulen mutluluk gozyaslarıyla...
insallah gosterir sana cinsiyetini 10 nisan benim dogum gunummmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:SLM TATLIM .iiyiz çok şükür bizde 10 nisanda gidicez bakalım öğrenebileckmiyiz cinsiyetini ayy ne meraklıyız yawww:CüvCüv:
canim gozun aydin oh ne guzel hersey temiz ve guzel doktorun sana demisdir zaten ole seyleri kafana takma suanin keyfini yasa.:CüvCüv:kızlar gecen hafta ikili test sonuçlarım hakkında baya panik olmustum Allaha şükür çok iyi çıktı bebişimde çok sağlıklıymış.
doktorum 3 lü teste gerek olmadığını nisaanın ortasında yani 18-19 haftalıkken aşı olacağımı ve genel muayenemiz oldugunu söyledi.
acaba hepimizin 3lü testi yaptırması gereklımı merak ettim simdi:uhm:
efilcim gihmicem gihmiceeem.gihmem ben cok
sevıom.bırahmam sizi:1hug:
ay kızlar bu arada ben sıze en gusel olayı soylemeı unutmusum uyku sersemı.dun gece tv seyrederken ben uzanıorum.eşim de bana bısıyler anlatıo.ben bı an karnımda boyle gıdıklanma gıbı bısıy hıssetım.bebeğimdi o.bu ılk oldugu ıcın ben kıpırdamak ve konusmak ıstemedım daha uzun sursün bıtmesın dıe.sonra esım dınlemedıgımı anlayıp yuzume bı baktı benım gozumden suzulen yasları gorunce bısıy oldu sanmıs.korktu.ben de noldugunu soyleyınce o da cok heyecalandı.sevdı sevdı gobegımı.annecım o yptıgın herneyse cok guseldı .bı daha yap lutfen dıe cok konustum ama yapmadı yaramaz.ve babamız ılk kez benım bebeğimiz ıcın tuttuğum gunluge bıseyler yazmıs aksam ben gormeden sabah okudum yıne gozumden suzulen mutluluk gozyaslarıyla...
vaaay pembe mavicim msms söyleyince farkettim yksa senin nickindeki pambe mavi onun kastettiği manadamı keşfedilmişti.çok hoşuma gitti:)))
dilekcim çok mutlu oldum senin adına bak bundan sonra kendini sıkıntıya sokma tadını çıkar lütfen herşey ii olcak
tabı erkek kız hıc fatrketmez saglıcala gelsın yeter kı bebişlerımız.hepsı canımzdan can.ben sadece hıslerım mı doktor mu arada kaldım.ondan oyle dedım.son aylarda ayakları kaburgalarımızın arasına gırıomus dusunebılıomusun.cok heyecan verıcı.allahım o gunlerı de gostersın bızlre.
kızlar bebek bekledıgınızı ogrendıgınızde neler hıssettınız paylasalım mı?
günaydın annişleerrr...
keyifler yerinde gibi maşallah a.s.
benim yine dişim ağrıyor su bile içemiyorum acısından, kafayı yicem senağlama
ben de anlatıım hıkayemı
1 aralıkta doktora gtmıstım adetım bı oncekı ay normalden cok az geldıgı ıcın.baktı doktor.kıstın var dedı.hemen olmayabılır.sasırmayın.sız ugrasın 6 ay hatta yenı evlısınız 1 sene deneyın olmazsa tedavıye baslarız dedı.benım basımdan asagı kaynart sular dokuldu.ki ben cocuk dusunmuodum henuz esim cok ıstese de.ama yıne de cocuk sahıbı olamayacagımı dusunmek benı fazlasıyla uzmeye yettı.ben artık umudumu kestım.ve nasılsa olmaz dıe korunmayı bıraktık.ben kendımde adetıme 15 gun kala bı garıplık hıssedıorum bole goguslerım falan sıs ama konduramıorum sonucta hemen olmaz dedı ve adetıme 15 gun var.neyse beklıorum ama gnler gecmek bılmıo.neyse 10 gun kala adetıme test yaptım dayanamayıp ve negatıf cıktı ıyı de ben kendımı nıe oyle garıp hıssedıodum.esıme soylemedım emın olamadım.sonra 2ser gun aralıklarla testı tekrarladım ve ılkınde coook sılık 2.cızgının dıger test cubuklarıyla gıderek belırgınlesen halıyle ınandım hamılelıgıme.delı gıbı aglamayı bekleyen ben tık dıyemedım.oylece kalakaldım hergun belırgınlesen cızgıyle.ama allahım dualarımı gerı cevırmedı ve ılk aydan bebeğim benımle oldugunu mujdeledi.bebeğim gelmek ıstıomus da teklıf beklıomus:)canımdan cok sevdıgım kısının canından can tasıodum.tarıfı ımkansız mutluluktu bu.heyecanla karısık korku.meger o kıstler herkeste az adet gordugunde olurmus bır dahakı ay adetle gıdermıs ama o odoktor benım moralımı sıfırlayıp atmıstı.neyse sonu mutlulukla oldu her şerde bı hayır oldugunu bı kez daha anladık.ınsallah allah tamamına ermeyı de nasıp etsın cumlemıze
bende anlatıyım 2 buçuk yıldır olmuyodu tüp bebek dedikleri için bende araştırma yapıyodum nerde yaptırım diye.26 aralıkta hasta olmam gerekiyodu unutmuş gitmişim bi baktım ocak 7 aa dedim ben niye hasta olmadım işlerim çok yoğundu strestendir dedim ve ocak 11 baskılardan dolayı test aldım 2 günde evde bekledi.evlendiğim ilk yıl test yapmakla geçmişti.her seferinde inanılmaz heyecanlanıyodum.ve gece yatmadan önce testi yaptım ama ilk defa bu kadar sakin ve tepkisizdim çif çizgi anında çıktı inanamadım dondum sonra bağıra bağıra ağladım eşim geldi korkmuş oda bana sarıldı ağladık.abdest aldık beraber şükür namazı kıldık sabaha kadar uyumadık çok şükür rabbime biraz uzun oldu kusura bakmayın
canım ağrımı var yoksa dişin havamı alıyor sızlıyormu?? sadece sızlıyorsa sensodyn diş macunu çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?